İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ağustos 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sosyal yönünüzün çok güçlü olabileceği bugün, sevdiklerinizle eğlenme fırsatı bulabilirsiniz. Romantik eğilimlerinizin yüksek olması sevdiğiniz kişiyi etkileyebileceğinize işaret ediyor. Birlikte alışverişe ve hobilerinize zaman ayırmak için uygun bir gündesiniz.

İşbirliği ve ortaklıklarınız konusunda olumlu tutumlar içinde bulunabileceğiniz bir gündesiniz. Eşiniz ve ortağınızla birbirinize yakın olabilir ama alınganlık yüzünden anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

Düzenli ve titiz çalışmalarınızın karşılığını maddi boyutta görebileceğiniz verimli bir gündesiniz. Parayla ilgili projelerinizi hayata geçirebilmek için uygun fırsatlar söz konusu.

Oldukça dikkatli ve önlemci olmalısınız. Yakın çevrenizdeki gelişmeler size beklenmedik şartlar getirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aşırı hareket ve yorgunluk hastalıkları gündeme getirebilir. Hareket ve yorgunluk hastalıkları gündeme getirebilir. Bu durumda enerjinizi açığa çıkarırken dikkat etmelisiniz. Cinsel enerjiniz ve fantezilerini işle ilgili bağlantılarınızı bir süre ertelemelisiniz. Haberleşmeler konusunda yaşayacağınız problemleri ise çevrenizdeki insanlardan yardım alarak çözümleyebilirsiniz.

13 Ağustos 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Çarşamba günümüz, saat 16:01 olana dek Ay-boşluk etkisi altında geçecek.  Boşluk süresince patronumuzun, ailemizin, dış dünyanın etkisi altında kalmamız mümkündür. Biz aslında kafamızda belli bir kriter veya prensibe, isteğe göre hareket etmekten yanayızdır. Fakat şartlar bizi başkalarına uymaya çağırır. Böylece bir kukla gibi oynatıldığımızı düşünürüz. Bu durum bizim açımızdan sıkıcıdır. Hiç bir şey bizi tatmin etmez. Çünkü arzuladığımız şekilde yaşamadığımızı düşünürüz.  Karşılığını göremediğimiz işlere, ilişkilere emek sarfetmeyiz. Bu nedenle boşluk süresince randımanlı çalışmamız mümkün olmaz. Saat 16:01 sonrası Koç burcunda ilerleyecek Ay etkisi altında sizin gibi düşünen kişilere destek verir, gücünüzü herkesin yararına olacak şekilde ortaya koyabilirsiniz. Bir yerde haksızlık mı var. Hemen müdahalede bulunur, savaşırsınız. Herkesin sizin gibi bir dosta, arkadaşa ihtiyacı olduğunu düşünürsünüz. Bu saatlerde sizi aktif olarak her yerde görebiliriz. Saat 18:43 Ay-Venüs olumlu görünümü aşk hayatınızı yakından ilgilendiren konularda, duygularınızı özgürce yaşamak ve kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmek ihtiyacınız yükselebilir. Etrafınızdaki dünya ile olan her türlü temasınızda sizi güçlü kılar. Karşınızdaki kişi veya kişileri etkilemek için fazla çaba sarfetmenize bugün gerek yoktur. Çünkü sizi, diğerlerinden üstün kılan özellikleriniz kolaylıkla farkedilebilir. İlişki kurma tarzınızda uyum ve paylaşım üst noktadır ve yüreğinizdeki inancınız her konuda huzur ve mutluluk bulmanız adına sizi destekleyebilir. Hedefinize varmak için gücünüz yüksek,  mutluluğun tadını çıkarmak için ömrünüz uzun olsun. Kalben sevgilerimle,

13 Ağustos 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularınızı olumlu bir şekilde ortaya koymaktan yanasınız. Bugün sezgileriniz sizi yanıltmıyor. Olaylara yaklaşım tarzınızı partnerinizin onaylamasını bekliyorsunuz. Karşı tarafla aranızda bazı güç oluşumu içinde olacaksınız. Kişisel çekim gücünüz çok fazla. Keşfetme içgüdünüz sayesinde yeni mutluluklar sizi bekliyor.

13 Ağustos 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Neden sevgilinizi kıskandırmak konusunda bu kadar ısrarcısınız. İçinizden atamadığınız bir aşk hikayesinin acısını çıkarıyor olmayasınız sakın? Maddi konularda yaşadığınız stres kendinizi yorgun hissetmenize neden oluyor. Tüm burçlar için gün geneli: Karşımızdaki kişilerin istek ve ihtiyaçlarını görmezden gelebileceğimiz bir gündeyiz. Özellikle bu istek veya fikirler bizimle tamamen karşıt konumdaysa bu görüntümüz daha da itici olabilir. Dolayısıyla, bazı kişilerden bizim için bazı şeyler yapmasını isterken elimizden geldiğince kibar davranmamızda ve kibarlık referansımızı ormanlarda yaşayan kuyruk veya boynuz taşıyan değil, şehirlerde yaşayan yürüyen ve konuşan canlılardan almamızda fayda var. Aksi takdirde, kayıtsız, düşüncesiz veya kaba hareketlerimizin hoş olmayan sonuçlarına katlanmamız gerekebilir. Sevgili arkadaşlar, 1 - 15 Ağustos arası tatilde olduğum için, gün geneli hariç burç yorumlarınızı asistanım hazırlıyor olacak. Umarım hoşunuza gider. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın.

13 Ağustos 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş konusunda öne çıkma ve tanınma yönünde yoğun çabalarınız olabilir. Bu yüzden yaratıcı yönlerinizi gösterebileceğiniz projelerinize ağırlık vermek isteyebilirsiniz. Ancak önce elinizdeki işleri tamamlamanız gerekebilir. Evrak işlerinizde titiz ve sabırlı olmanız gerekiyor. İş yükünüz sizi yorsa bile üstesinden geleceksiniz.

13 Ağustos 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İKİ kişi arasında kalmaya hazır olun. Yaşadığınız sorunlar sizi yeni arayışlara itebilir. Yeni tanıyacağınız insanlar kafanızı karıştırabilir.

13 Ağustos 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sorunları içinize atmaktan vazgeçmelisiniz. Kendinize ne kadar büyük bir kötülük yaptığınızın farkında değilsiniz. Her şeyden sorumlu olmadığınızı görün artık ve dertlerinizi birileriyle paylaşın. Yakın akrabalarınız size destek vereceklerdir, içinizi ferah tutun... Yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

13 Ağustos 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 09' 31" R
Ay
Balık
19° 28' 02"
Merkür
Koç
18° 51' 54"
Venüs
Boğa
05° 44' 23"
Mars
Koç
02° 41' 19"
Jüpiter
Boğa
24° 51' 25"
Satürn
Balık
16° 54' 23"
Uranüs
Boğa
22° 34' 04"
Neptün
Balık
29° 01' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 26"
Lilith
Başak
23° 45' 52"
True Node
Koç
15° 23' 15"
Son Güncelleme : 04/05/2024 06:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>