İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ağustos 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle aranızda çok güzel bir ilişki var. Fakat karamsar yapınız yüzünden sık sık endişeye kapılıyor sahip olduğunuz güzellikleri kaybetmekten çok korkuyorsunuz. Sıkıntılarınızı üzerinizden atmalı günü yaşamaya çalışmalısınız.

İş yaşantınızda beklenmedik sorunlar sizi bir hayli sıkabilir. Bugün işinizle alacağınız bazı haberler sizi hareket geçirebilir. Akşama doğru işinizin yoğunluğunda bir azalma olabilir.

Maddi olarak şanslı bir döneme giriyorsunuz. Yaptığınız bazı yatırımların karşlılığını görecek, beklemediğiniz yerlerden maddi kazanımlar sağlayacaksınız.

Bugün gündelik işlerinizin yoğunluğu yüzünden bir hayli yorulacak ve kendinize zaman ayırmakta zorluk çekeceksiniz. Bu kadar yoğun olmak siz de sıkıntı yaratabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün duygularınızı kontrol etmekte güçlük çekeceğiniz birgün. Günün ilk saatlerinde kendinizi huzursuz ve biraz da sinirli hissedebilirsiniz. Öğleden sonra biraz daha sakin ve ılımlı olmayı başaracaksınız. Sevdiğiniz bir yakınınız hakkında alacağınız olumsuz bir haber sizi üzebilir.

14 Ağustos 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, Ay-Koç burcu geçişi, Perşembe günümüze eşlik ediyor ve içinizden geldiği gibi hareket etmenizi sağlıyor. Kendinizi  gösterme hevesliliğiniz yüksektir. Para kazanma arzusu da ön plandadır. Özgür yaklaşımlarınızla, bildiklerinizi dışa kolayca yansıtabilmenizde size ışık olur. Ancak işinizle alakalı konularda veya elinizde olmayan durumlar karşısında sabır göstermeniz pek kolay İletişim, hareketlilik, hızlılık gücünüzü bulunduğunuz ortamda, yaptığınız işlerle ortaya koyabilirsiniz. Saat 02:26 Ay-Jüpiter görünümü, paranın önemini vurguluyor. Her noktayı gözden geçirmenin önemini vurguluyor. Biz isteriz de, içinde bulunduğumuz durum buna ne kadar uygun, zorlanır mıyız diye bir bakalım. Saat 10:54 Ay-Pluto görünümü, özellikle ortaklaşa yürütülen işlerde problemlere yol açabilir. Birileri üzerinizde hakimiyet kurmaya, kendi isteklerini dayatmaya çalışabilirler. Aslında sezgileriniz sizi gayet iyi koruyucudur. Her ne olursa olsun akıllıca hareket ediniz ve çıkarlarınızı düşünmeyi ihmal etmeyiniz. Saat 19:14 Ay-Uranüs kavuşumu aktif bir hareketliliğin göstergesidir. Özgürce, dilediğiniz şekilde fikirlerinizi öne sürebilirsiniz. Eskiye bağımlı kalmak yerine, yeniye yer açmak için sabırsızlanırsınız. Yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Ancak bazı kişilerle görüş ayrılığınız nedeniyle bağlantınızı kesebilirsiniz. Birbirimize sevgi dolu davranmamız, sahip olduğumuz güzelliklerin keyfini çıkarmamız dileğimle,

14 Ağustos 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularınızı olumlu bir şekilde ortaya koymaktan yanasınız. Bugün sezgileriniz sizi yanıltmıyor. Olaylara yaklaşım tarzınızı partnerinizin onaylamasını bekliyorsunuz. Karşı tarafla aranızda bazı güç oluşumu içinde olacaksınız. Kişisel çekim gücünüz çok fazla. Keşfetme içgüdünüz sayesinde yeni mutluluklar sizi bekliyor.

13 Ağustos 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Neden sevgilinizi kıskandırmak konusunda bu kadar ısrarcısınız. İçinizden atamadığınız bir aşk hikayesinin acısını çıkarıyor olmayasınız sakın? Maddi konularda yaşadığınız stres kendinizi yorgun hissetmenize neden oluyor. Tüm burçlar için gün geneli: Karşımızdaki kişilerin istek ve ihtiyaçlarını görmezden gelebileceğimiz bir gündeyiz. Özellikle bu istek veya fikirler bizimle tamamen karşıt konumdaysa bu görüntümüz daha da itici olabilir. Dolayısıyla, bazı kişilerden bizim için bazı şeyler yapmasını isterken elimizden geldiğince kibar davranmamızda ve kibarlık referansımızı ormanlarda yaşayan kuyruk veya boynuz taşıyan değil, şehirlerde yaşayan yürüyen ve konuşan canlılardan almamızda fayda var. Aksi takdirde, kayıtsız, düşüncesiz veya kaba hareketlerimizin hoş olmayan sonuçlarına katlanmamız gerekebilir. Sevgili arkadaşlar, 1 - 15 Ağustos arası tatilde olduğum için, gün geneli hariç burç yorumlarınızı asistanım hazırlıyor olacak. Umarım hoşunuza gider. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın.

13 Ağustos 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Heyecanlı, coşkulu ve dışadönük bir gününüzdesiniz. Yeni ve farklı olan her şeye açık ve istekli olacaksınız. Neyse ki gün içinde bu isteklerinize uygun enerjiler var. Yeni ortamlara girecek, farklı gruplardan kişilerle tanışabileceksiniz. Toplumsal olaylarla daha ilgili olup, gönüllü çalışmalara da katılabilirsiniz.

14 Ağustos 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sorumluluklar almaktan kaçınmıyor ve hepsinin üstesinden gelmeyi başarıyorsunuz. Kırdığınız kişileri aramaktan çekinmemelisiniz. Özür dilemeniz onlar için yeterli olacak.

14 Ağustos 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sorunları içinize atmaktan vazgeçmelisiniz. Kendinize ne kadar büyük bir kötülük yaptığınızın farkında değilsiniz. Her şeyden sorumlu olmadığınızı görün artık ve dertlerinizi birileriyle paylaşın. Yakın akrabalarınız size destek vereceklerdir, içinizi ferah tutun... Yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

14 Ağustos 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 07' 54" R
Ay
Balık
19° 03' 51"
Merkür
Koç
18° 50' 50"
Venüs
Boğa
05° 42' 20"
Mars
Koç
02° 40' 02"
Jüpiter
Boğa
24° 51' 02"
Satürn
Balık
16° 54' 15"
Uranüs
Boğa
22° 33' 59"
Neptün
Balık
29° 01' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 21"
Lilith
Başak
23° 45' 41"
True Node
Koç
15° 23' 13"
Son Güncelleme : 04/05/2024 05:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>