İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ekim 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk konusunda burcunuz üzerinde olumsuz bir etki yapan bir astrolojik oluşum olmadığı için şanslısınız. Partnerinizle ilişkilerinizde gözle görülür bir gelişme yaşayacaksınız. Birbirinizle daha sıcak aşk ilişkileri içerisinde olacaksınız. Bu güzellikler içinde bile duygularınız denetlemelisiniz. Geleceğe yönelik beklentilerinizin olumlu olması için gayret göstermelisiniz.

Bazı beklenmedik teklifler ayağınıza kadar gelecek. Bu tekliflerin yanı sıra önemli bir görevi de yükleneceksiniz. Bu yüzden kendinize güveniniz tam olacak. Farklı istekler içerisine gireceksiniz. Var olan yetkilerinizi bilinçli bir şekilde kullandığınız taktirde elde edemeyeceğiniz şey yok. Bu yüzden sabırlı davranmalısınız.

İşinizdeki gelişmeler para durumunuza da yansıyacak. Yalnız biraz daha sabretmeniz gerekecek.

Bu şanslı günlerinizde her konuda uyanık olmalı ve gelişmeleri iyi değerlendirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her konuda şanslısınız. Karşı cins ilişkilerinizde bazı yeni gelişmeler olacak. Bazı beklenmedik teklifler alacaksınız. İşinizle ilgili önemli bir görevi yükleneceksiniz. Bu durumlarda duygularınız ve aklınızla olaylara hakim gözükmeyi bilmelisiniz ve ayağınıza kadar gelen bu kısmetleri en iyi şekilde değerlendirmelisiniz. Bu gelişmeler geleceğinize yönelik isteklerinizi arttıracak.

14 Ekim 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 02:30 itibariyle etkili olacak Ay-Yengeç burcu geçişinde,  parasal  anlamda geleceğiniz parlak olsun istersiniz. Zaten hassasiyetinizin nedeni de budur.  Hırsınız yüksektir.  Eğer kafanızın içinde uzun vadeli bir yatırım düşünüyorsanız, bu enerji size güç verir. Ailevi konuları bir hayli önemsediğiniz için, yuvanızda huzur bulmak, geleceğinizi garanti altına alarak geçmişte yaşananları hafızanızdan silip atmak istersiniz. Size yakın olan kişilerin manevi desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz. Ben yanındayım diyen bir insana ihtiyaç duyarsınız.  Arkanızda böyle bir  desteğin oluşu kendinizi güçlü hissetmenizi sağlar. Saat 11:33 Venüs-Jüpiter olumlu görünüm, bu saatlerde yapılacak işlerin elbirliğiyle çözüme kavuşmasını sağlıyor. Çevrenizdeki insanlarla sevgi alışverişinizi olumlu yönde geliştiriyor. Gitmek, görmek, yerinde izlemek, girişimde bulunmaktan zevk alıyoruz. Karşı cinsle olan her türlü teması güçlendirdiği için, anlaşmak, dikkat çekmek, etkilemek gayet kolaylaşıyor. Bu bir tanışmanın, birbirinizden etkilenmenin işaretçisi. Yolculuklar, birisini görmek amaçlı olduğu gibi, işlerinizi halletmek,  düzenlemek, güzelleştirmek, çekici hale getirmek için yapılabilir. Mutlu edici haberler alabilirsiniz. Saat 12:18 Ay-Neptün görünümü, kendinizi geliştirmeniz, aklı başında hareket etmeniz halinde zorlukları kolaylıkla geride bırakacağınızı ve arzu ettiğiniz zirveye çıkacağınızı söylemektedir.  Özelliklesahasında ve toplumsal yaşamda seçtiğiniz alanda başarılı olmanın kuralı budur. Zaten bu oluşum bahsettiğim şekilde ilerlemeniz için sizi desteklemektedir. Günün şansı, bereketi, güzelliği sizlerle olsun. Elinizi attığınız her işte mutluluk, başarı ve huzur dileklerimle,

14 Ekim 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, çevrenize karşı temkinli ve duyarlı davranıyorsunuz. Görüştüğünüz kişilerin sizden etkilenmelerini sağlamak için çaba göstermemenize karşın, onların size olan ilgileri oldukça yüksek. Ay, para evinizi olumlu etkiliyor. Maddi konularda istediğiniz anlaşmaları yapmak için gerekli çabayı göstermelisiniz.

14 Ekim 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İki gün boyunca ilerlemenizi engelleyen bazı konuları çözme fırsatı bulabilirsiniz. Sezgilerinize güvenebileceğiniz günler. Tüm burçlar için gün geneli: Normal şartlar altında oluşmayan bazı durumları ya da koşulları zorlamak yerine, kendi görüş, pozisyon ya da fikirlerinizin dengeye oturacağı ya da göz önünde bulundurulmaya başlayacağı anı bekleyip, o şekilde harekete geçmenizde fayda var. Bazı konulardaki isteksizliğinizi veya bazı düzenleme ya da anlaşmalara hız verme konusundaki kararsızlığınızı gözden kaçırma(ev satın alma, avukat veya psikolog bulma, danışma veya bir anlaşmanın kurallarını belirleme v.b) eğilimindeyseniz, bazı anlaşmaları gözden geçirmeye zorlanabileceğiniz veya bazı konularda harekete geçmenizi engelleyebilecek olayların yaşanmaya devam edebileceği iki dolu dolu hafta kalmış olabilir.

14 Ekim 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Para konuları bir hayli hareketli gözüküyor. Gelirleriniz ve giderlerinizle ilgili titiz bir planlamaya girişebilirsiniz. Tasarruf kararınızı uygulamak ve aşırı bulduğunuz masraflarınızda kesintiye gitmek için uygun bir gündesiniz. Kazançlarınızı arttırmak için elinizdeki işleri bitirmeye odaklanmalı, tedbiri elden bırakmamalısınız.

14 Ekim 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: Aşkta hem güven, hem heyecanı aynı anda tadanlardansınız. Bugün içiniz kıpır kıpır. Gün ortasında sevdiğinizle bir araya gelmeniz moralinizi yükseltecek. PARA: Bazı aksaklıklar düzelme aşamasına giriyor. Bu konuda da moraliniz gayet iyi. Ama akşam saatlerinde hesaplarınızda gelişen bir karmaşa moralinizi alt üst edebilir. SAĞLIK: Beslenme alışkanlığınızı değiştirdiniz. Şeker ve et tüketiminizdede artış var, azaltın.

14 Ekim 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sorunları içinize atmaktan vazgeçmelisiniz. Kendinize ne kadar büyük bir kötülük yaptığınızın farkında değilsiniz. Her şeyden sorumlu olmadığınızı görün artık ve dertlerinizi birileriyle paylaşın. Yakın akrabalarınız size destek vereceklerdir, içinizi ferah tutun... Yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günlerdesiniz. Acilen toplantı yapmanız gerekecek. Uzun zamandır sürdürdüğünüz projenizin önüne engeller çıkacak. Ama moralinizi bozmayın. Daha uygun bir zamanda planınızı gerçekleştirme şansı doğacak. Sevdiğinizden uzaktasınız. Onu ihmal etmeyin.

14 Ekim 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 35' 16" R
Ay
Koç
26° 12' 26" R
Merkür
Koç
20° 40' 06"
Venüs
Boğa
08° 49' 38"
Mars
Koç
04° 36' 56"
Jüpiter
Boğa
25° 26' 44"
Satürn
Balık
17° 06' 47"
Uranüs
Boğa
22° 42' 45"
Neptün
Balık
29° 05' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 42"
Lilith
Başak
24° 02' 33"
True Node
Koç
15° 24' 25"
Son Güncelleme : 06/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>