İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ocak 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızdaki mutluluk tüm yaşamınıza yansıyor. Oldukça parlak bir gününüzdesiniz. Sabırlı tavrınızın karşılığını göreceksiniz. Bugün, sevdiğinizle ilgili hoş haberler alabilirsiniz.

İş yerinizde ortada dolaşan söylentilerden güvensizlikler yaşayacak kadar etkilenmemelisiniz. Son zamanlardaki dayanaksız söylentilerden bir farkı yok gibi, içinizi rahat tutabilirsiniz.

Bu sıralar duygusal konular sizin için daha ön planda olduğu için mali sorunlarla pek uğraşmıyorsunuz. Oysa yeni bir bütçe yapmanız yarar getirebilir. Mali durumunuz sandığınız kadar kısa vadede sevinç getirmeyebilir.

Son günlerde beklemediğiniz bazı tesadüflere kuşkulu bakıyorsunuz. Daha iyi bir gözlemci olabilirseniz, bu tesadüflerin size yarar getirebileceğini göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ne istediğinizi bilmeniz ve çevrenizdekilerin uyarılarına rağmen gösterdiğiniz kararlı tutum, meyvelerini verecek. Şimdi bütün sorun bu kararlılığı korumanızda. Bugün size zor günlerinizde destek veren bir arkadaşınızla uzun uzun konuşma fırsatı bulabilirsiniz. Yeni birlikteliklere açık bir görüşme olabilir. Uzun zamandır beklediğiniz fırsatlar belki de şimdi avuçlarınızın içinde.

14 Ocak 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bulunduğunuz çevrede insanlar üstünüze geliyormuş gibi hissedebilirsiniz. Bu bir ofis ortamı olur ya da bir eğitim ortamı. Herkesin size sorumluluk yüklemesi sinirlerinizi gerebilir. Maddi durumunuzu ilgilendiren bir gelişme yaşayabilirsiniz. Akşam ise güzel bir enerji sizleri bekliyor. Arkadaşlarınız size güzel bir sürpriz yapabilir. Hayatınızda da tam karamsar düşünürken, sürpriz bir gelişme yaşayabilirsiniz. Yüzünüz gülerek günü kapatıyorsunuz. Ay, 18:55-21:31 boşlukta ilerlerken yeni bir şeye başlamak yerine size huzur verecek şeylere odaklanmalısınız. Sevgiler, Astromeri

14 Ocak 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Emeklerinin karşılığını alıyorsun!Aldığın sorumluluklar hakkında şikâyetçi olabilirsin ancak bugün emeklerinin karşılığını göreceksin. İş hayatında beklentilerinin karşılığını almaya başladığın bu günde biraz daha özverili olman beklenebilir. Kendi işini yapan bir İkizler burcuysan, ortağınla fikir ayrılıkları yaşayabilirsin. Bulacağın çözümler hem seni hem de karşı tarafı rahatlatacaktır. Bugün kendini internet başında, yeni saç modelleri araştırırken bulursan hiç şaşırma. Görünümün ve stilinle ilgili tazelenme yoluna gitmek için büyük bir istek duyacaksın. İnternetle haşır neşir olduğun için genellikle bir şey almadan ya da yapmadan önce internetin faydalarından yararlanmaya çalışıyorsun. Kendinle ilgili yapacağın değişiklikler için de çevrene danışmak yerine koca bir dünya olan internetten bilgi almak sana daha cazip gelecek.

14 Ocak 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kararlarınızı yeniden gözden geçirmek isteyeceksiniz. Sağlığınızla ilgili konulara ekstra dikkat etmeniz ve geçmiş problemlerinizi yeniden gözden geçirmeniz gerekmektedir.

14 Ocak 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizin ön plana çıktığı bir gündesiniz. Sosyal konular gündeminizi oluşturabilir. İş hayatınızda alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Bitirmeniz gereken uğraşlarınızda sıkışma olabilir. Bilemediğiniz konular yüzünden kayıplar yaşayabilirsiniz. İletişimden kaynaklı zorlanmalar olabilir. Akışta kalmaya özen gösterin.

14 Ocak 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal faaliyetlerde yer almak için büyük bir istek duyabilirsiniz. Sosyal nitelikli faaliyetlerin yanında, hobileriniz veya spor da vaktinizi verebileceğiniz alanlar olabilir.

14 Ocak 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca beklediğiniz son derece sevindirici haberleri alabilir, seyahat edebilir, sosyal ortamlarda yer alabilir hukuksal işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Aşk hayatınızda yeni tekliflere açık olduğunuz bugün, devam eden ilişkilerinizde birlikte romantik tatil planları yapabilir, keyifli zaman geçirebilirsiniz.

14 Ocak 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Haftanın ilk gününde kişisel değerler, maddi-manevi kaynaklar, maddi konfor alanınızda güvenli alan arayışınız artarken; faydasını yitirmiş değerleri, çalışma metodlarını sorgulayabilirsiniz. Pratik ve güne uygun fikirler önem kazanıyor.

14 Ocak 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk hayatınızda hayaller kurarken gerçeklik planından çok fazla uzaklaşmamalısınız. Bu dönemde ilişkilerinizi idealize etmekten kaçınmalısınız. Kariyerde yaşayacağınız hayal kırıklıklarından etkilenmemek için her zaman doğru bildiklerinizi savunmak önemli olacaktır. Kişisel kararlarınızdan ödün vermemeniz gereken bir dönem.

14 Ocak 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenize karşı sorumluluklarınız ve yapmak istediğiniz şeyler birbiriyle uyum sağlamayabilir ve ikilemlerde kalabilirsiniz. Kalbinizle veya mantığınızla hareket etmek arasında bir seçim yapamayabilirsiniz.

14 Ocak 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 00' 26" R
Ay
Balık
02° 21' 42"
Merkür
Koç
18° 08' 55"
Venüs
Boğa
04° 16' 37"
Mars
Koç
01° 46' 29"
Jüpiter
Boğa
24° 34' 44"
Satürn
Balık
16° 48' 22"
Uranüs
Boğa
22° 29' 58"
Neptün
Balık
28° 59' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 29"
Lilith
Başak
23° 37' 58"
True Node
Koç
15° 21' 34"
Son Güncelleme : 03/05/2024 01:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>