İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ocak 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onda ilk kez rastladığınız ve tanımlayamadığınız bir şeyler bulduğunuzu gizlemiyorsunuz. Sevgilinizin bunu çok fark etmesi gerekmiyor. Tavrınız yaşanacak hoş süreci kısaltabilir.

Sırtınızı güvende hissetmek, sizin içinyaşamının bir önkoşulu sayılıyor. Bazı kişilerde birtakım kötü niyetler seziyorsunuz. Bugünlerdeilişkilerinizde bazı operasyonlar yapabilirsiniz.

Para kullanımındaki yöntemleriniz masraflı olduğu kadar, bazı yakın ilişkilerinizde sorun yaşamanıza da neden olabiliyor. Özel nedenler gerekçesiyle harcama sınırlarınızı zorlayabiliyorsunuz

Küçük bir ortaklığa soyunduğunuz kişiyle ilgili aldığınız referanslar, biraz şaibeli gibi. Şu birkaç gün içinde sıkı birinsanı duyarlılığıyla sinyalleriniz açık olmalı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı düşüncelere modası geçmiş deyip değer vermiyorsunuz. Aslında farkında olmadan çoğu zaman tavırlarınızla bu düşüncelerin savunuculuğunu yapıyorsunuz. Sırt ağrılarınızla ilgili endişeleriniz yine yersiz çıkacak, rahatlayacaksınız. Asla unutamadığınız doğal bir çevreyi unutamıyor ve yine gitmeyi düşünüyorsunuz. Herhalde baharı bekleyeceksiniz.

11 Ocak 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İş yaşamınızla ilgili bugün kendinizi sorgulayabilirsiniz. Gerçekten hayalinizdeki işi mi yapıyorsunuz yoksa bir rutine bağladınız öylesine mi devam ediyorsunuz? Bugün çalışırken en çok bu konuyu düşüneceksiniz. Belki yöneticinizden bunu düşündürtecek bir davranış görmüş olabilirsiniz. Bunun sonucunda verdiğiniz emeklerin değmeyeceğini anlamış olabilirsiniz. Unutmayın bugün kariyerde duygusal kararlar almaya yatkınsınız. Bir anlık bir düşünceyle karar vermeyin. Çalışmayanlarda da bir karamsarlık hakim olabilir. Özellikle geleceğiniz hakkında çok düşünceli olabilirsiniz. Önünüzü görememek, negatif bir ruh hali yaratabilir. Güneş-Plüton kavuşumu maddi konularınıza vurgu yapacak. Maddiyatınız güçlenecek ama bir şartla; eğer benim yeterince param var deyip, ödeyemeyeceğiniz bir borcun altına girerseniz, bu sefer elinizdeki para da gidebilir. Bu görünümün iyi yanı var ama tedbiri elden bırakırsanız her şeyi tam tersine çevirir. Dengeli harcama yaptığınız sürece, aksine daha da maddi olarak güç kazanacaksınız. Sağlık probleminiz varsa ameliyat konusu gündeme gelebilir. Sevgiler, Astromeri

11 Ocak 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Kendine yeterince vakit ayırmadığını fark ediyorsun!Düşüncelerin oldukça yapıcı ve yaratıcı bir güne merhaba dedin. Ancak bir yandan da bugünlerde kendini çok eleştiriyorsun. Detaylar önem kazanabilir ancak önemli olan fırsatlarını değerlendirmek olacak. Özgün fikirlerin sayesinde kariyerinde güzel bir iz bırakıyorsun. Bugün hiçbir şey seni sinirlendiremeyecek. Aksine her şeye ve herkese duygudaşlık yapmak isteyeceksin. Eğer bir sevgilin varsa onun sağlık durumuyla yakından ilgilenebilir ve ona yardımcı olmak isteyebilirsin. Evli ve çocukları olan bir İkizler burcuysan, ailecek kültürel-sanatsal etkinliklere katılabilirsiniz. Akşamüstü bir ataya geleceğin arkadaşlarınla keyifli saatler geçireceksin. Gündemin oldukça yoğun olurken gün sonunda kendine zaman ayıramadığını fark edebilirsin. Haftalık programlar yaparak, kendine zaman ayıracağın günler belirleyebilirsin.

11 Ocak 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevgiye dair beklentilerinizin olumlu gelişebileceği bir gün olabilir. Kariyerinizle ilgili konularda yaratıcılık enerjiniz oldukça yüksek. Eğer kabullenici ve teslimiyetçi olursanız olumlu etkilerini göreceksiniz.

11 Ocak 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki sorumluluklarınız gündeminizi etkileyebilir. İşleri yetiştirmekte zorlandığınız bir gün yaşayabilirsiniz. Günlük işlerin ve aksiliklerin içinde sakin kalmaya özen göstermelisiniz. Gün içinde tükendiğinizi hissedebilirsiniz. Gizli kalmış olaylardan dolayı kabullenme içine gireceğiniz zamanlar var. Üstlerinizle ilgili konulara dikkat edin.

11 Ocak 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir dağınıklık hali ve yeteri kadar kendinizi verememe durumu yaşanabilir. Sakin olun ve odaklanın.

11 Ocak 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca mutluluğu ve huzuru zihninizi ve bedeninizi dinlendirecek ortamlarda yer alarak ve evinizde bulabilirsiniz. Meditasyon ve enerji çalışmalarından faydalanabileceğiniz bugün,hayatınızda problemlere açık bir enerjiden geçerken, cinsel bölge rahatsızlıkları yaşayabilirsiniz.

11 Ocak 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yönsüz ve kararsız olabilirsiniz. Sağlık sorunları, gerginlikler olası. Ebeveynlerle çatışmaktan kaçının. Uzun vadeli planlarınızı gözden geçireceğiniz durumlar gelişebilir. Gün içinde bir yandan derin anlam arayışları diğer yandan kararsızlık söz konusu olabilir.

11 Ocak 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş ile gücü dönüştürme ve düzen değiştirme gezegeni Plüton bugün birlikte hareket edecekler. Bugünlerde hesap işlerinizi büyük bir gizlilik içinde yürütebilir, gizli anlaşmalar yapabilir, hayatınıza dair gizli özel konulara eğilebilirsiniz. Metafizik ve okült bilgilere ilginiz artabilir.

11 Ocak 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın uçarılılıkları sizi hayli üzecek. Özel hayatınızdaki karmaşayı atlatabilmek için enerjinizi işinizde yoğunlaştırın. Zira işlerinize şu sıralar çok önem vermeniz gerekiyor. Bu çabalarınızın karşılığını en kısa zamanda alacaksınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

11 Ocak 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 42' 54" R
Ay
Oğlak
01° 42' 17"
Merkür
Koç
16° 20' 51"
Venüs
Koç
28° 49' 49"
Mars
Balık
28° 22' 02"
Jüpiter
Boğa
23° 32' 49"
Satürn
Balık
16° 25' 07"
Uranüs
Boğa
22° 14' 48"
Neptün
Balık
28° 51' 15"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 33"
Lilith
Başak
23° 08' 33"
True Node
Koç
15° 25' 22"
Son Güncelleme : 28/04/2024 15:44

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>