İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ocak 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizinle daha ilgili olmasını haklı olarak istiyorsunuz. Bu anlamda kafanız karışık, ama partnerinizi incitmek de istemiyorsunuz. Onun, arkadaşlarına ayırdığı zaman sizde yüzleşemediğiniz bir kıskançlık uyandırıyor.

İşyerinizdeki gelecek endişelerinin dışında kalamıyorsunuz. Dönemin yarattığı belirsizlik, sizde de güvensizlik yaratıyor. Yeni yılda bambaşka bir alanın mensubu olmanız çok mümkün.

Yakın zamanda geniş bir akraba çevresini kapsayan toplu bir para işiniz olacak Bunun sadece haberi bile bu dar zamanda sizi biraz rahatlatabilir. Kara günler için ayırdığınız birikime, henüz kararmamış günlerde dokunmamalısınız.

Birkaç arkadaşınız tarafından belli bir konuda çok ciddiye alınmadığınızı düşünüyorsunuz. Bu, çok ilgili olmadığınız kimi konularda bir uzman tavrı sergilemenizden kaynaklanıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin adınızın da karıştırıldığı bir söylentinin kulağınıza gelmesi sizi kızdırabilir. Bu söylentilerin arkasında sizi çok şaşırtacak amaçlar göreceksiniz. Yakın bir arkadaşınızın bunalımları sizi üzüyor. Ona daha yakın olma, dertlerini kısmen de olsa paylaşma niyetiniz ise sonuçsuz kalıyor. Arkadaşınızın bu kapalılığını bugünlerde çözeceksiniz.

8 Ocak 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, Kova burcunda hareket etmeye devam ediyor. Huzurlu ve enerjik bir güne başlıyorsunuz. Beklediğiniz olumlu haberleri alabilirsiniz. Geleceğe yönelik seyahat planları yapabilirsiniz. Yüksek öğrenimde eğitim görenler için fırsatların yaşanacağı bir gün. Başvurunuz kabul edilebilir. Sınav veya tez sonucunuz beklediğinizden daha iyi gelebilir. Hukuki davalarınız varsa yeni bir gelişme yaşayabilirsiniz. Bugün maddi konularınızda dikaktli olmalısınız. İnternet veya mobil bankacılık işlemlerinde engeller olabilir. Harcama yaptığınız sitelerin güvenli olmasına dikkat edin. Sevgiler, Astromeri

8 Ocak 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Meraklı yapın, sorun çıkarabilir!Hem atak yapmak istiyorsun hem de şartları pek zorlamak istemiyorsun. İşte ruh halin biraz böyle? Ruh halindeki bu karmaşayı çözmek için kendi başına kalmak yerine yardım talep edebilirsin. Duygusal iniş çıkışlarınıhayatına da yansıttığın bir gün olacak. Aklında birçok yeni proje var olabilir. Bunları kiminle paylaşacağını iyice düşünmelisin. Sana destek olacak ve hatta yol gösterecek kişiler aile büyüklerin olabilir. Uzun zamandır ilişkisi olan bir İkizler burcuysan, sevgilinin evlilik hakkındaki fikirleri önemli olacak. Evli bir İkizler burcuysan, eşinin vereceği müjdeli habere hazır ol! Merak etmek, senin işin desem çokta abartmış olmam herhalde. Arkadaşlarının ilişkilerine çok fazla müdahale etmemende yarar var. Biranda suçlu pozisyonuna düşebilirsin. Aman dikkat!

8 Ocak 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili sıcak iletişimlerin ve hoş gelişmelerin yaşanacağı bir gün. Sevildiğinizi hissedebilir ve hissettirebilirsiniz.

8 Ocak 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerini öğleden sonraki işlerinizi organize ederek geçirebilirsiniz. Karar vermeniz gereken işlerinizi ileriki saatlere kaydırmanız daha iyi olacaktır. Üstlerinizle ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Dikkatinizi toparlamakta zorlanıyorsanız, yararlı işler için zaman harcayabilirsiniz. İşyerinizde bitirilmesi gereken ufak tefek işlerinizle uğraşabilirsiniz.

8 Ocak 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konuların sizi etkilemesine izin verdiğiniz müddetçe, herkesin sorunlarından etkileniyorsunuz. Dostlarınıza imkanlarınız dahilinde destek vermek istiyorsunuz.

8 Ocak 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkizler burcu için hassas bir gün. Dengeleri korumakta zorlanabilirsiniz. Özellikle ikili ilişkiler ve günlük rutinler birincil tehlike gündemleriniz olacaktır. Enerji seviyenizin düşüklüğü de bu duruma tuz biber olacaktır. Zor kararlardan ve önemli aksiyonlardan kaçınmanız gerekiyor.

8 Ocak 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu Satürn ve Pluto arasında sıkışan Güneş sebebiyle yoğun baskı hissedebilirsiniz. Krizlerle mücadele edebilmek için gerekli olan sabır ve metaneti açığa çıkaran önemli bir gündesiniz. Çalışmak ve üretmek, ertelenmiş işleri sonuçlandırmanızı sağlar.

8 Ocak 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Söz gümüşse sükut altındır sözünü aklınızdan çıkarmayın. Özellikle arkadaşlarınızla tartışmaya açık bir gündesiniz. Maddi harcamalarda dikkatli olmakta fayda var. Ayrıca cüzdanınızı hırsızlardan sakının. Eşya taşımak, mobilya almak için uygun bir gün değil. Yüksek ateş enerjisini konuşma, yazma yeteneğiniz alanında kullanın. Hitabet sanatını beden dilinizle harika bir şekilde bütünleştirirsiniz.

8 Ocak 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi, çok üzmeyin herşey olacağına varır. Yaşantınızdaki gel-gitler çok fazla etkilemesin yaşantınızı. Biraz daha fazla kendinize güvenir ve tutarlı davranırsanız sevdiğiniz kişi hatasını anlayacaktır. Böylece son gülen siz olacaksınız. İş yerinizdeki çalışmalarınızdan dolayı terfi edebilirsiniz.

8 Ocak 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 54' 56" R
Ay
Yay
20° 57' 59"
Merkür
Koç
16° 10' 30"
Venüs
Koç
27° 49' 01"
Mars
Balık
27° 43' 57"
Jüpiter
Boğa
23° 21' 21"
Satürn
Balık
16° 20' 39"
Uranüs
Boğa
22° 12' 00"
Neptün
Balık
28° 49' 43"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 30' 44"
Lilith
Başak
23° 03' 04"
True Node
Koç
15° 27' 60"
Son Güncelleme : 27/04/2024 20:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>