İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Temmuz 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Her şeyi sil baştan yapmak pekala mümkün olabilir. Gönlünüzü bir süre dinlendirme yoluna gidebilirsiniz. Sinirlerinize hakim olmanız gerekiyor. Bu kadar yıpranmışlık içinde huzurlu olamıyorsunuz.

Düzensizlik siziyapamaz hale getirmiş gibi. Yakın bir zamandan beri ilişkilerinizi yeniden düzene sokuyorsunuz. Çünkü buna gerçekten de çok ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsunuz. Bununla ilgili ciddi destekleriniz olacak.

Bugünlerde yeni ödentiler üretmekten vazgeçmelisiniz. Önümüzdeki günler içine para konulu bir yolculuğunuz olabilir. Çok uzun vadede gördüğünüz bir beklenti, bir anda karşınıza çıkabilir.

Artılarınızı, eksilerinizi birlikte ve iyimserliği abartmadan değerlendirmeye çalışmalısınız. Bugünlerde yapacağınız ve önemsediğiniz görüşmede çok objektif olmanız gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu yakınlarda sevindirici bazı duyumlar alabilirsiniz. Aldığınızda heyecanınızı çok belli edeceksiniz. Güne iyi başladınız, ama akşam saatlerinde dikkatli olmanız gerekebilir. Çünkü geçmişte kalmış bir yürek sızısı bu akşam kapınızı çalabilir. İnatçı biri olmadığınızla ilgili, çevrenizde neredeyse seminerler vermek durumunda kalmanız, sizi biraz düşündürmeli.

8 Temmuz 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 06:52 Ay-Mars görünümü, kendimizi huzurlu ve güvende hissetmiyoruz. Birisinden veya bir şeylerden kopmak, uzaklaşmak arzumuz yükseliyor. Saat 13:40 Ay-Merkür görünümü, iç huzurumuzu önemsememiz ve zihnimizi olumsuz düşüncelerden arındırmamız gerekiyor. Bunun yolu, kendimizle ve dünya ile barışık olmaktan geçiyor. Saat 15:30 Ay-Jüpiter karşıtlığı, huzurumuzu kaçıran mecburiyetlerin işaretçisidir. Biz de buna pek gelemeyiz. Başkaları sadece kendisini düşünürken canımız sıkılır. İçe atarız ama daha fazla üzerimize gelinirse tepkimizi gösteririz. Saat 17:42 Güneş-Neptün görünümü, kendimizi güvende hissetmemizi sağlayacak kazanca ve huzurlu, mutlu, severek yaptığımızı bir işe olan ihtiyacımızı vurguluyor. Sıkılmak, bunalmak istemiyoruz. Saat 20:47 Ay-Neptün görünümü, iç dünyamızda huzuru ve güzellikleri hissetmekten yana olduğumuzu gösteriyor. İnancınızı yükseltici ve hayallerinizi besleyici bu enerjiyle kendimizi yaratıcı biçimde ortaya koyabiliriz. Evrensel birlik ve beraberlik ruhunu yüreğimizde hissedebiliriz. Saat 21:01 itibariyle etkili olacak Ay-Güneş görünümü, huzur ve güven arzusunun işaretçisidir. İnsan bir yandan maddi anlamda güçlü olmak diğer yandan güven içinde yaşamak ister. Huzur gayet değerlidir. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

8 Temmuz 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatındaki sorunlara çok fazla kafa yoruyorsun, farkında mısın? Bugün Pazar, mesai saatlerine ait düşünceleri bugüne taşıma. Bugün uzun zamandır görüşmediğin insanlarla bir araya gelmek için harika bir günde olduğunu işaret ediyor. Hafta içinin yorucu gündeminden seni tamamıyla uzaklaştıracak, rahat bir hafta sonu geçireceğini söyleyebilirim. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan, sevgilinle birlikte eğlenceli etkinliklere katılabilirsin. Evli bir İkizler burcuysan, değer verdiğin kişiyle yapacağın alışverişte harcamalarında aşırıya kaçacaksın. Günün yorgunluğunu atmak adına akşam saatlerini tamamen kendine ayıracaksın.

8 Temmuz 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşamınızda başkalarından gizlediğiniz ve sadece sizin bildiğiniz bazı durumlar bugün itibariyle gün yüzüne çıkabilir ve sizler kendinizi savunmak zorunda kalabilirsiniz. Ancak ailenizin üstünüze gelmesinden dolayı kendinizi baskılanmış durumda hissedebilirsiniz. Buna izin vermeyin.

8 Temmuz 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Düşüncelerinizi toparlamaya ve endişe yapmamaya bakın. Sezgilerinizde yanılmadığınızı görebilirsiniz.

8 Temmuz 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü 3'üncü şahısların sizin görüşmelerinize müdahil olmasına izin vermemelisiniz. Güvendiğiniz dağlara kar yağabilir. Hukuksal konularda problemler yaşayabilir ve buna bağlı maddi zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise İlişkisi olmayan İkizler ruhsal olarak yaşamınızda özel bir insana fazlasıyla ihtiyaç hissedeceksiniz. İçinde bulunduğunuz yalnızlığa isyan etmek yerine sosyal olun ve iletişime önem verin.

8 Temmuz 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sahip olduklarınızı, yeteneklerinizi başkalarının, toplumun, insanlığın fayda ve yararına kullanmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Cömertliğiniz, eliaçıklığınızla dikkat çekebilirsiniz. Bütçenizi gözetmeyi ihmal etmeyin.

8 Temmuz 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konularda vehayatınızdaki desteklerle bu Pazar kendinizi iyimser ve şanslı görebilirsiniz. Yalnız olmaya, kalmaya ihtiyacınız olabilir. Uzaktan gelecek ziyaretçilerinize karşı daha anlayışlı olmaya çalışmalısınız.

8 Temmuz 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aile fertleri arasındaki baskıcı tutumu dengelemeye çalışacağınız bir gündesiniz.Karşınızda bir güç sembolü olarak duran kişi ya da olayı olduğu gibi kabul edin. Aksi takdirde üzülürsünüz. Sezgileriniz, hisleriniz sizi bugün yanıltmaz. Gerçeklerden kaçma eğiliminde olabilirsiniz.

8 Temmuz 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sezgileriniz çok güçlü. Olacakları önceden tahmin edeceksiniz. Bu da size artı puan kazandıracak. Patronunuzun gözünde yükseleceksiniz. Parayla ilgili yenilikler var. Toplu para alacaksınız. Yalnız evde ani ve hiç beklenmedik bir harcama olacak.

8 Temmuz 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 13' 30" R
Ay
Oğlak
08° 38' 50"
Merkür
Koç
16° 29' 08"
Venüs
Koç
29° 28' 38"
Mars
Balık
28° 46' 20"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 09"
Satürn
Balık
16° 27' 57"
Uranüs
Boğa
22° 16' 36"
Neptün
Balık
28° 52' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 20"
Lilith
Başak
23° 12' 02"
True Node
Koç
15° 23' 52"
Son Güncelleme : 29/04/2024 04:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>