İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Temmuz 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kolay bitirip kolay unuttuğunuz geçmiş deneyimleriniz, insanların size ilişki konularında çok güvenli bakmamasına neden olmuş gibi. Aşk ilişkilerinizdeki bu imajı aceleyle değiştirmelisiniz.

Bugün sıradan gibi görünse de, içinde barındırdığı sürprizleri beklenmedik şekilde ortaya çıkartabilir, hazırlıklı olun. Gündemde olmayan bir toplantının bugün en kazançlı kişisi olabilirsiniz.

Para idaresi konularında eleştiri almadığınız insanların sizin gerçek dostlarınız olmadığını anlamak zorundasınız. Karlı yatırım diye savunduğunuz her harcamanın altında özel zevkleriniz var.

Kolay alevlenen kişiliğiniz bugün size çok şey kaybettirebilir. Çok soğukkanlı karşılamanız gereken, çok yararlı eleştiriler alabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hedeflerinizi tek, tek ele aldığınızda ulaşılmaz şeyler olmadıklarını göreceksiniz. Onları ya hep, ya hiç mantığıyla karşınıza koymanız, bir hayalci olduğunuz, aslında bir hedefinizin olmadığı düşüncesi uyandırabiliyor. Her akşam yeni, yeni insanlarla tanışmalar, yaşamınızı renklendiriyor. Bu insan çokluğu içinde, köklü ilişkilerinizi bir sınırda tutma kararlılığınız pek anlaşılır değil.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, Saat 03:11 Ay-Pluto görünümü, kredi, ortaklık konuları ve maddi meseleler üzerinde derinlikli düşünmek gerekiyor. Dünyevi zevklere düşkünlüğümüz artarken, rahatınızı bozmak istemeyeceksiniz. Saat 12:14 Merkür-Jüpiter görünümü, her ne kadar olumlu ve geniş bir bakış açısı sunsa da, günlük koşuşturmada her şeyi iyi gözlemlemek gerekir. Gözden bir şey kaçmaması için bu şarttır. Ayrıca insanlarla nasıl konuştuğunuz da önemli. Bazen dikkat dağınıklığı yanlış bir söz söylemeye veya karar vermeye neden olabilir. Zihnimiz bu saatlerde bir hayli yoğun, odaklanma gücümüz düşük olacağından ajandamızı kontrol etmemizde yarar var. Saat 19:10-19:58 arasında Ay-Boşluk süresi, haberleşme yolculuk ve işlerinizde aceleci olmayın. Hayati bir karar almamanız gerekir. İstismar edildiğinizi düşündüğünüz mevzularda fevri davranabilirsiniz. İyi niyetin de bir sınırı olması gerektiğini biliniz. Özellikle içinde bulunduğunuz durum konusunda birilerinin sürekli olarak akıl vermeye kalkışmaları ve bunu söyleyen kişilerin ise, doğru düzgün bir yaşantıları olmadığı halde sütten çıkmış ak kaşık gibi davranmalarına tahammül göstermeniz zordur. Saat 19:58 sonrası burcunuzda ilerleyecek Ay etkisi, kişisel konular üzerinde kendinizi ifade etmeye bir hayli açık olduğunuzu gösteriyor. Ancak aileniz ve yuvanızla alakalı konularda iyi bir inceleme yapmadan acil kararlar vermeyiniz. Dışarıda aktif, hiçbir şeyi kendine dert etmeyen biri gibi gözükseniz de, aslında kafanızın içinde bir çok durumu gözden geçirmektesiniz. Doğru bir sonuç elde etmek isteğiniz bir hayli yüksek.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün elini hangi işe atsan, üstesinden geliyorsun. Ay burcunda hareket ediyor ve maharetlerini sergilemen konusunda sana destek veriyor. Yapacağın görüşmelerde göstereceğin performans üstlerinin gözünden kaçmayacak. Bugün enfes yemeklerinden bir tanesi mutlaka yap ve etrafındakileri mutlu et. Evli bir İkizler burcuysan, eşinin kariyer planlarına fikirlerinle destek olabilirsin. Gün bu kadar olumlu etkilerle geçerken bazı sert sözlerle karşılaşabilirsin. Çekinmeden, sakince seni eleştiren veya kısıtlayan insanlara veryansında bulunabilirsin.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş ortamınızda birtakım yanlış anlaşılmalar ve çarpıtılmalar söz konusu olabilir. Kendinizi hemen savunma noktasına getirmeden önce karşınızdaki kişilerin dürüst davranıp davranmadığından emin olun.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün finansal konular ve sahip olduğunuz yeteneklerinizin gündeminizi etkilemesi mümkündür. Sahip olduğunuz iletişim yeteneklerinizi, hızlı düşünme kabiliyetinizi fırsata çevirmek için çaba göstermeniz olası. Bu konuda yakın çevrenizden destek görebilir, ummadığınız fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Şans bugün sizden yana olacak.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK konusunda kendinizi şanssız hissedebilirsiniz fakat arkadaşlarınız ve yakın çevreniz ile iletişiminiz güçlü olacak. Duygularınız ve idealleriniz değişiyor bugünlerde.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aileniz ve kurumlarla görüşmelerinizde olumlu bir atmosfer hakimken, ilişkilerinizde ne istediğinizi bilen tavrınız ve her zamankine göre daha duygusal yaklaşımlarınızla partnerinizi etkileyebilir, özel hayatınız vehayatınızdaki görüşmelerinizde istediğiniz sonuçları daha rahat elde edebilirsiniz.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Haftabaşına adapte olmak her ne kadar kolay olmasa bile akşam saatleri itibarıyla canlanacak, heyecanlı haberler duyacaksınız. Bu hafta ailenize ve sevdiklerinize daha fazla vakit harcayacağınız, evinize önem vereceğiniz bir döneme giriş yapıyorsunuz.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatın sorumluluklarından ve omzunuza yüklediği dertlerden sıyrılmak için bugünü açık havada geçirin. Kardeşler ya da yakın akrabalarınızla günü birlik yapacağınız seyahat size iyi gelir. Yeni yerler, yeni mekanlar keşfetmek size pozitif enerji taşır. Konuşmanızla etrafınızdakileri etkileyebileceğiniz bir gündesiniz.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

9 Temmuz 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 06' 37" R
Ay
Oğlak
07° 04' 48"
Merkür
Koç
16° 27' 10"
Venüs
Koç
29° 19' 54"
Mars
Balık
28° 40' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 30"
Satürn
Balık
16° 27' 19"
Uranüs
Boğa
22° 16' 12"
Neptün
Balık
28° 52' 00"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 56"
Lilith
Başak
23° 11' 15"
True Node
Koç
15° 24' 11"
Son Güncelleme : 29/04/2024 01:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>