İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ağustos 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizi beğenen ama utangaçlığı yüzünden size açılamayan karşı cinsten bir kişiyi karşınıza alıp onunla bir ebeveyn gibi konuşacaksınız. Bu konuşma aranızda istemeden bir yakınlaşma sağlayabilir.

Yakınlarınıza gösterdiğiniz sabrıortamında muhafaza edemiyorsunuz. Haksız gördüğünüz olay ve kişilere karşı hemen tepki veriyorsunuz. Biraz daha sakin ve uyumlu olmalısınız.

Parasal olarak pek bir sorun yaşamayacağınız bugün, maddi kazancınızı arttırmakla ilgili planlar yapabilirsiniz. Evinizle ilgili yapacağınız ufak tefek harcamalara hazırlıklı olmalısınız.

Bugün aile fertleriyle aranızda istemediğiniz bir tartışma çıkabilir. Sözlerinize ve davranışlarınıza dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeniliklere ve sürprizlere karşı hazırlıklı olmalısınız. Hoş ve sizi memnun edici sürprizlerle karşılaşacaksınız. Her zamankinden daha enerjik ve canlı olacaksınız. Özgürlüğünüze kimsenin kelepçe vurmasını istemiyor, gönlünüzce bir gün geçirmeyi hayal ediyorsunuz.

15 Ağustos 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Cuma günümüz, sizler açısından önemli bir geçiş etkinliğinde başlıyor. Yöneticiniz Merkür-Başak burcunda bugün itibariyle seyir halinde olacak. Bu geçişi, ikinci paragrafta geniş şekilde ele aldım. Günün bir başka önemli enerjisi, saat 12:29 Mars-Pluto görünümüdür. Çalışma hayatınız, ortaklıklar, bölüşümler, menfaatleriniz ve beklentileriniz yönünde önem taşıyor. Tatminkar olmayan, zorlayan ne varsa, bunların artık geride bırakılması ve şartların iyileştirilmesi, düzenlenmesi gerekiyor. 15 Ağustos saat 19:44-2 Eylül saat 08:38 tarihleri arasında, yöneticiniz Merkür, Başak burcunda ilerleyecek. Ailevi konularda bazen eleştirel düşünebiliriz bazen neden böyle diye endişeleniriz. İş-ev arasında dengeyi sağlamak için ayarlamalarda bulunabiliriz. İş sorununuz varsa eğer, internet yoluyla bilgi ve tecrübelerinizi kazanca dönüştürebiliriz. Bazılarınız bu süre içinde evde dinlenmeyi, düzenlemelerde bulunmayı tercih edebilir(boya, tamir, bakım v.b). Bu süreçte, fiziksel ve ruhsal anlamda sağlıklı yaşamak için sinirlenmekten, her şeyi kafanıza takmaktan vazgeçmek lazımdır. Çok fazla irdelemek, sürekli bir mesele üzerinde konuşmak, eleştirmek gibi durumlardan kaçınılmalıdır. Saat 18:50-18:58 arasındaki kısa bir boşluk etkisinin ardından, Ay-Boğa burcu seyri başladığında, huzur içinde yaşamanın, kimseye muhtaç olmamanın en büyük zenginlik olduğunu düşünürsünüz. Eğer probleminiz varsa bir an önce endişelerden kurtulmak istersiniz. Gün boyunca her işinizde kolaylık ve başarı sizinle olsun. Adım attığınız her mesele, umduğunuz gibi sonuçlansın. Can-ı yürekten sevgilerimle,

15 Ağustos 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizde her konuda sizi destekleyecek. kişilerin olması, motivasyon gücünüzü arttırıyor. Özellikle bugün ailenizle aranızda gelişen önemli paslaşmalar sayesindegücünüz artacaktır. Maddesel konularda cömert bir tutum izlemeniz, pozitif bir enerjinin oluşmasına neden oluyor. Akşam saatlerinde daha aktif olacaksınız.

15 Ağustos 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal bağlantınızda güven arayışınızın yoğunluğu, kendinizi ve duygularınızı tam olarak ortaya koymanızda ve yansıtmanızda en büyük engeliniz. Oysa ki bu şekilde ilişki daha da zorlaşıyor. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı konular veya anlık olaylar en ufak detayın bile gözünüzde büyümesine ya da en küçük olayın dahi sinirlerinizi bozmasına ve belli işlere, ilişkilere, plan veya projelere yaklaşımınızı,birliğinizi ya da ekonomik kazancınızı sorgulamanıza neden olabilir. Ortada devamlılık göstermenize yetecek neden bulamasanız bile, aslında bu içsel sorgulamalarınızın bile motivasyon arttırıcı olacağını görmeniz ve sözlerinize sadık kalmanız gerekiyor. Sevgili arkadaşlar, 1 - 15 Ağustos arası tatilde olduğum için, gün geneli hariç burç yorumlarınızı asistanım hazırlıyor olacak. Umarım hoşunuza gider. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın.

15 Ağustos 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşe dair konularda daha girişimci olacaksınız. Kendinizi geliştirebileceğiniz gelecek vaat eden projeler içinde yer alabilirsiniz. Rekabet ve mücadele vermeniz gereken durumlar olabilir. Ancak akıllı davranırsanız, işten yana destek bulmanız mümkün gözüküyor. Akşam vakti sosyalleşmek için güzel fırsatlar çıkabilir.

15 Ağustos 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YAKINLARINIZIN eleştirilerine maruz kalabilirsiniz. Sakin düşününce eleştirilerin iyiliğiniz için olduğunun farkına varacaksınız..

15 Ağustos 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sorunları içinize atmaktan vazgeçmelisiniz. Kendinize ne kadar büyük bir kötülük yaptığınızın farkında değilsiniz. Her şeyden sorumlu olmadığınızı görün artık ve dertlerinizi birileriyle paylaşın. Yakın akrabalarınız size destek vereceklerdir, içinizi ferah tutun... Yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

15 Ağustos 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 13' 09" R
Ay
Balık
20° 22' 31"
Merkür
Koç
18° 54' 19"
Venüs
Boğa
05° 49' 00"
Mars
Koç
02° 44' 12"
Jüpiter
Boğa
24° 52' 18"
Satürn
Balık
16° 54' 42"
Uranüs
Boğa
22° 34' 17"
Neptün
Balık
29° 01' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 39"
Lilith
Başak
23° 46' 17"
True Node
Koç
15° 23' 20"
Son Güncelleme : 04/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>