İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Eylül 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle beraberliğinizde küçük ayrıntılara takılmıyor, sizin yanınızda kendisini son derece özgür hissetmesini sağlıyorsunuz. Ama sizin de aynı şekilde beklentiniz var. Sevgilinizin bazı durumlarda baskısını duyuyorsunuz.

İş hayatınızda birçok şey sizin inisiyatifinizde görünüyor. Bunu sağlamak için harcadığınız emek kadar, çevrenizdekilerin mesleki yeterliliğinize gösterdiği saygı da bu inisiyatifte rol oynuyor.

Sözünü almış olduğunuz paranın gelmesi iyice gecikti. Bu yüzden o parayı da ilave edip almayı düşündüğünüz şeyi bugünlerde alamayacaksınız. Yakında işyerinizin size bir sürprizi olabilir.

Çok sıkı olmadığınız bir arkadaşınız bugünlerde size çok yakınlaşıyor. Bu yakınlığa sevinmeden önce biraz beklemeniz gerekiyor. Önümüzdeki günlerde bunun bir çıkar yakınlaşması olduğunu göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Garip bir yalnızlık duygusu içindesiniz. Esasında bunun gözle görülür, maddi bir temeli yok. Bugünlerde canınız biraz arabesk takılmak istiyor gibi nedense. Hızla yok olup giden yaz mevsiminin sizde olumsuz etkileri oluyor. Havada leylekler yerine, yerde sessiz, sessiz yaklaşan sonbaharı izlemelisiniz. Bugünlerde mutlu olabilmenin sırrını keşfedeceksiniz

15 Eylül 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 05:23 Ay-Balık burcu seyri, rehavet yaratabilir. Bunu  göz önüne alarak hareket edelim. İş hayatınızdan ailevi konulara kadar her bir noktayı gözlemlemeye çalışın. Endişeli olmayın ama mutlaka gerçekçi düşünün. Saat 11:27 Güneş-Chiron karşıtlığı, hassas düşünmenin, zora pek gelememenin, kırılgan ve kabullenici tarzda hareket etmenin işaretçisi. Siz disiplinli çalışmakta çoğu zaman zorlanmaktasınız. İşinizle alakalı konularda bazen gereğinden fazla verici, fedakar davranmakta kimi zaman da her şeyden uzak durmaktasınız. Sanki birilerinin gelip sizi kurtarmasını, önünüze altın tepsiyle gelip bir şeyler sunmasını bekliyorsanız tabii ki bu karşıtlık etkisi altında endişelenebilirsiniz.  Burada asıl yapılması gereken dürüst bir şekilde ne isteğinizi, geleceğinizle alakalı ne gibi beklentileriniz olduğunu bir daha düşünmek ve ideallerinize sahip çıkmaktır. Saat 22:46 Ay-Neptün kavuşumunda, hayatı kendi akışına bırakacağız. Hiçbir şeyi zorlamadan, insanlarla ılımlı paylaşımda bulunabiliriz.  Hayatın güzelliğini, anlam ve önemini ruhsal anlamda hissetmemizi sağlayan bu enerji, huzur vericidir. Saat 23:26 Ay-Satürn görünüm etkisinde hassasız. Sorumluluklarımız bir hayli yoğun. Dışarıda ılımlı bir şekilde davranmaya çalışıyoruz. Ancakortaklığı veya ilişkilerimizde şu aralar üzerimizde bir hayli baskı var. Anlayış ve sevgi ihtiyacımız bir hayli yoğun olacak. Gönlünüzce bir bayram günü  geçirmeniz dileğimle,  

15 Eylül 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Canlı ve neşeli bir gününüzdesiniz. İsteklerinizde bazı uçukluklar var. Kan bağı içinde olduğunuz kişilerle ortak aktiviteler üretebilirsiniz. Onlara karşı kendinizi sorumlu hissediyor ve özel ilişkilerinize farklı bir duyguyla yaklaşıyorsunuz. Bugün, riskler ve ilginç ortamlar ilginizi çekiyor ve macera yaşama isteği beliriyor.

15 Eylül 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızı işinize karıştırmamalısınız. Varsayımlarda bulunarak değil, gerçeklere bağlı kalarak hareket etmeniz gerekiyor. Belli başlı işlerinizi ilgilendiren bir değişiklik söz konusu olabilir. Dürüstlüğünüz desteklenmenizi sağlayacaktır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aldatıcı etkilere, yanıltıcı kişilere dikkat edelim. Pazarlıklar veya anlaşmalar sırasında en ufak detayı kaçırmamalı, hatalara veya yanlış değerlendirmelere izin vermemeliyiz. Duygusal açıdan sert tepkiler verebilir veya fazla cesur olabiliriz. Altından kalkamayacağımız görev ve sorumluluklar almayalım, tutamayacağımız sözler vermeyelim veya boyumuzdan büyük işlere kalkışmayalım derim Niobe'ce. Yarın meydana gelecek Ay tutulması etkilerini bugünden hissettirebilir. Konuyla ilgili Pazartesi günü detaylı bir yazı yazdığım için tekrarlamıyorum, ama okumanızı öneririm Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

15 Eylül 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularda iletişimin yoğun olduğu zamanlar içindesiniz. Geçmişle alakalı konular açılabilir. Kendi fikirlerinizi ortaya koymakta fazla ısrarcı davranabilirsiniz. Gün içinde sorumluluk gerektiren işlere yönelebilirsiniz. İşlerinizi tamamlamak için daha fazla mücadele içinde olabilirsiniz. Bazı konularda fazla hırslı davranabilirsiniz.

15 Eylül 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Haftanın başı olması nedeniyle yapmanız gereken işler ve sorumluluklar artabilir. Gereksiz endişelerden uzak durmalısınız. Olaylara çok yönlü ve pozitif bakmalısınız.

15 Eylül 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Mesleki anlamda tecrübe bilgi ve birikiminizi en iyi ortaya koyabileceğiniz zaman dilimidir. İş ortamınızı düzenler, daha fazlaçıkarmak için yapıcı bir hale sokmaya çalışırsınız. Özellikle organizasyon işleri varsa bu süreçte işler kendiliğinden akar ve birlikte çalıştığınız insanlardan da faydalar görürsünüz.

15 Eylül 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi daha güçlü ve iyi hissedeceksiniz. Düşüncelerinizi düzenleyebilir, bir türlü karar veremediğiniz konuyu tekrar gözden geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla aranızdaki anlaşmazlıkları çözümleyeceksiniz.

15 Eylül 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün de akşam saatlerine kadar meslek alanınızla ilgili konularda sezgilerinizin gücü ile başarı sağlamanızın kolaylaşacağı bir gündesiniz.Birlikte hedefler konulabilecek arkadaşlık ilişkilerine başlamak için uygun bir sürece giriyorsunuz. Bilhassa anneniz ile ilişkilerinizi toparlayabileceğiniz bir hafta sonu ziyareti düzenleyebilirsiniz. Mesleki gelişiminizle ilgili sezgileriniz yoğun olabileceği gibi projeleriniz de sınırsız bir hayal gücüne sahip olacaktır. Mesleğinizle ilgili yanılabileceğiniz ama diğer taraftan yaratıcı düşünebileceğiniz bir gündeyiz.

15 Eylül 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

15 Eylül 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 35' 02" R
Ay
Terazi
07° 32' 49"
Merkür
Boğa
04° 24' 23"
Venüs
Boğa
24° 07' 01"
Mars
Koç
14° 06' 38"
Jüpiter
Boğa
28° 22' 28"
Satürn
Balık
18° 01' 22"
Uranüs
Boğa
23° 26' 01"
Neptün
Balık
29° 24' 34"
Plüton
Kova
02° 02' 32"
Chiron
Koç
21° 39' 41"
Lilith
Başak
25° 25' 12"
True Node
Koç
14° 56' 31"
Son Güncelleme : 19/05/2024 04:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>