İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mayıs 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu, sevmenin dışında çok da saygın bir yere koyuyorsunuz. Sevgiliniz sizi gururlandırıyor. Ama sevgiliniz, çok sevilen rolünün dışına çıkamıyor. Sevgi bombardımanınızla buna izin vermiyorsunuz.

Aldığınız taktikler,ilişkilerinizdeki sorunlara çözüm olmuyor. Belki de, birtakım kişilere karşı fazla sabırlı ve nezaketlisiniz. Bu akşam evetaşımanız gerekebilir.

Yine sıkışık bir döneme girebilirsiniz. Bu aralar iyi hesap yapmanız gerekiyor. Yapmanızın gerekli olduğu söylenen harcamaların birçoğunu da yapmak zorunda değilsiniz.

Çevrenizde yabancısı olduğunuz bazı davranışlardan rahatsızlık duyuyor, bunları sürekli eleştiriyorsunuz. Araya mesafe koyma yoluna giderseniz daha yararlı olabilecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın ilişkilerinizdeki sorunlu insanlarla kesmeyi düşündüğünüz alışverişlerde, doğru hesaplar içinde olmaya çalışmalısınız. Bazı kayıplarınızın geri dönüşü olmayabilir. Birkaç gün içinde bir yolculuğunuz var. Bu kısa yolculukta daha önceden belirlemiş olduğunuz konularda, sizi birtakım sürprizler bekliyor. Eski dostlarla ortak hayal kırıklıkları içine gireceksiniz.

15 Mayıs 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 03:27 Venüs-Kuzey düğüm görünümü, huzurun, güvencenin, ilerisi adına olumlu yönde gelişmelerin bizim için ne kadar önemli olduğunu işaret ediyor. Bir şeyler bizi yoruyor, sıkıyor. İster istemez önümüzü görmekte zorlanıyoruz. Ancak bu hissedişler, bizim durumlara bakış açımızdan da kaynaklanıyor olabilir. Biraz da mantıklı ve inançlı olmamızda yarar var. Hayatta hiçbir şey çözümsüz değildir. Bunu unutmayalım. Saat 08:02 Ay-Neptün karşıtlığı,   kararlarınızı bilinçli şekilde gözden geçirmenizin mutlak gerekli olduğunu gösteriyor.  Ayrıntılar bir hayli dikkatinizi çeker, işlerinizi halletme istersiniz. Fakat sıkıntıya da gelemezsiniz. Saat 11:00 Ay-Jüpiter kavuşumu, işimiz ve ihtiyaçlarımızın karşılanması önemlidir. Planlı şekilde hareket edilmelidir.  Düzenlemek, onarmak, işlerlik kazandırmak için hem kendimiz hem ailemizle alakalı konular üzerine eğiliriz. Saat 13:20 Ay-Satürn görünümü, bir çok meseleyi endişeli bazen de fazlasıyla eleştirel tarzda ele almanıza, bütünden ziyade detayları önemsemenize neden olabilir. Ev içinde sorumlulukların eşit şekilde paylaşılması gerekir. Saat 16:31 Ay-Merkür görünümü, geçmişi irdelememize ve biraz da kendi kendimize endişe yapmamıza yol açabilir. Merkür geri hareket dönemindeyiz. Bir şans daha her zaman vardır, bunu lütfen göz ardı etmeyelim. Saat 18:59 Ay-Pluto görünümü, ev, aile, miras, nafaka, ortaklaşa paylaşımlar, ilişkinin durumu hakkında mutlaka derinlemesine düşünmek lazım. Bu inceleme yapılmadan, birbirinize eleştirel tavır, ön yargılarınızla yaklaşarak bir yere varamayız. Saat 21:13 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, mevcut aile ilişkileri, bir yuvanın kurulması veya mevcut sorunlar varsa bunların ortaklaşa çözülmesi anlamında önemlidir. Artık geçmiş değil geleceğe bakılmalıdır. Ne yaşadıysa yaşanmıştır. Önemli olan bundan sonrasıdır. Saat 23:20 Ay-Venüs görünümü, durumunuzu titiz bir şekilde ele almanızı, güvenliğinizi önemsemenizi, huzur duygusu veren kişilere doğru yönelmenizi sağlayıcıdır. Parasal  ve ilişki konuları sizin için çok kıymetlidir. Merkür geri hareket döneminde olduğumuz için, güven ilkesini tabii ki gözetmenizde yarar var. Mutlu gülümseyişlerin günü olsun. Huzur, sağlık, esenlik dileğimle,  

15 Mayıs 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinizi ifade ederken, karşı tarafın da sizi onaylamasını beklemeniz bazen hata olabiliyor. Bugün, yanlış anlaşılmak istemiyorsanız, dikkatli olmalısınız. Tartışmalardan çekinmeyen, ne düşündüğünü anında söyleyen bir yapınız var. Hiç kimse sizi yönetemiyor. Bugün, yerinizde duramıyor ve kendi düşünceleriniz doğrultusunda hareket ediyorsunuz.

15 Mayıs 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizi veya ilişkilerinizi ilgilendiren konuları daha detaylı şekilde ele alabilir ve yakından gözlemleyebilirsiniz. Size hitap etmeyen ve size iyi gelmediğini düşündüğünüz kişilerle aranıza mesafe koymak isteyebilirsiniz. Hırslı tutumlarınız veya gizli eğilimleriniz size maddi ya da manevi bedeller ödetebilir, dikkatle hareket etmelisiniz. . Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Eleştiri ve şikayetlerin dozunu ayarlamayı gerektirebilecek bir gündeyiz ya da eleştirilere sert karşılıklar vermememizde fayda var. Tepkisel hareketlere, acele hareketlere bağlı sakarlıklara ya da ufak tefek kazalara da dikkat edelim. Ancak, bazı kişilerden yardım alabileceğimiz veya yardım edebileceğimiz koşullar bugün de sürüyor. Ruhsal çalışmalar yapmak, dualar etmek veya kırgınlıklarımızı tedavi için güzel bir hafta sonu aynı zamanda. Enerjimizi özelliklerimizi ortaya çıkartmak ve yeteneklerimizden fayda sağlamak için kullanalım, bu sayede çokhalledebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

14 Mayıs 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün öğle saatlerinde sizi uğraştırabilecek işler gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde daha olumlu koşullar içindesiniz.

15 Mayıs 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir yakınınıza çokça vakit ayırmanız gerekebilir. İlginizi esirgemeyin. Hayatınızda çıkarmanız gereken insanlar varken buna cesaret edemiyorsunuz.

15 Mayıs 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Geçmişten gelen yarım kalan veya başaramadığınızvarsa bu süreçte en iyi şekilde onları halledersiniz. Ayrıca hayatınızdaki erkekler tamamen sizi korumaya yönelik davranışlar içinde olacaklardır. İş hayatında yükselmek terfi almak bu süreçte daha kolaydır.

15 Mayıs 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınızda kolay organize olabileceksiniz. Önemli işler bugünün konusu değil. Planlarınız yüksek ama sizi içsel olarak korkutan konular var. Bugün, onları çözümlemek için uygun olabilir

15 Mayıs 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ebeveyniniz ve yakın akrabalarınızla temasta olacağınız bir pazar deneyimleyebilirsiniz.Ayrıca evinizle ilgili temizlik, dekorasyon, sağlıklı beslenme üzerine odaklı çalışmalarla vakit geçirebilirsiniz. Günün teması yakın çevre, ev işleri, huzur ve keyif aldığınız kendi dünyanızın meşgalelerine odaklı faaliyet ve etkinliklerle günü doldurmak olacaktır.Genel olarak ise; Ay bugün tüm gün Başak burcunda kalacak. Başak burcunun titiz, detaycı, dikkatli ve endişelenmeye müsait etkisini yumuşatacak Ay/Jüpiter kavuşumu sabah saatlerinde etkili olacak. Duygularınız daha olumlu olacak. Cömertlik, anlayışlı ve toleranslı olma bakımından bu kavuşum size iyi gelecek. Kendinizi fit ve zinde hissetmek için bir takım aktiviteler yapabilir, rejime başlayabilirsiniz.

15 Mayıs 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte bir atılım yapmanızın en uygun zamanı. Bunu güvendiğiniz bir dostunuzun sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Bu da size bol paranın kapılarını açabilir. Yalnız anlaşmalarınızı kağıt üzerinde gerçekleştirin. Yoksa zararını siz görürsünüz. Ayrıca aşkta da yine anlaşmaya gitmelisiniz.

15 Mayıs 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 38' 49" R
Ay
İkizler
26° 02' 24" R
Merkür
Koç
24° 28' 59"
Venüs
Boğa
13° 59' 34"
Mars
Koç
07° 49' 58"
Jüpiter
Boğa
26° 25' 59"
Satürn
Balık
17° 26' 32"
Uranüs
Boğa
22° 57' 21"
Neptün
Balık
29° 12' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 19"
Chiron
Koç
21° 14' 16"
Lilith
Başak
24° 30' 28"
True Node
Koç
15° 07' 49"
Son Güncelleme : 10/05/2024 23:11

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>