İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Nisan 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin bu akşam size harika bir sürprizi olabilir. Birtakım yersiz kurgular içine girip hoşluklar yaşayabileceğiniz bir ilişkiyi, daha problemsiz sürdürme yolları arayacaksınız.

İş hayatınız yorucu. Bu yorgunluğu işyerinizdeki sıcak insan ilişkileriyle azaltmaya çalışabilirsiniz. Önümüzdeki günlerde küçük bir unutkanlık bazı işlerin aksamasına yol açacak.

Biraz daha rahat edebilmeniz için harcamalarınızı en aza indireceksiniz. Önemli bir ödemeniz sizi düşündürüyor, ama sorun yaşamayacaksınız. Maddi durumunuzda olası yeni bir gelişme gözükmüyor.

Bir konuda taraf olmaya zorlanıyorsunuz. Zorlamalara karşı koyamayacak ilişkiler içindesiniz. Bu konuyla ilgili eksik bilgilenmelerden kaçınmanız gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir dostunuzun birtakım ilişkileriyle ilgili olumsuz tepkiler içindesiniz. Bu konuda sadece endişelerinizi belirtmeniz daha dostça olabilir. Önümüzdeki günlerde sizi güzel yakınlaşmalar bekliyor. Bu ilişkiler, zihninizdeki tüm yorgunlukları atabilir. Hayatınıza girmeye hazır yeniliklere karşı tutucu davranışlardan kurtulmalısınız.

15 Nisan 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler 15 Nisan saat 01:51-1 Mayıs saat 05:00 tarihleri arasında Merkür-Boğa burcunda ilerleyecek. İşe yarar ve kazandırıcı olan bilgiye ulaşma arzunuz kendi içinizde bir hayli yükselir. Bir şeyleri anlamaya, algılamaya, bundan ne yarar elde edebileceğimizi düşünmeye başlarız. Çoğunlukla uygulanabilir, pratik olan işleri tercih edersiniz. Fiziksel ve zihinsel anlamda kendinizi güvende hissetmenizi sağlayan her türlü konuya özel önem vererek zamanınızı geçirirsiniz. Bu geçişi yöneten Venüs, burcunuzda ilerlediği için, isteklerinizi elde edebileceğiniz kişilerle bağlantıya geçebilirsiniz. Yarar sağlayabilir, başkalarını etkileyebilirsiniz. Saat 05:52 Ay-Venüs zorlu görünümü altında, toplumsal yaşamda karşılaştığımız insanlar ve yakın çevremizle aramızdaki ilişkilerde saygı, sevgi güven üçlüsü oldukça önemlidir. Hayatınızın anlamı ve geleceğiniz, planlarınız anlamında bazen iyimser düşünmekte zorlanabilirsiniz. Saat 05:59 Ay-Satürn görünümü,hayatımızla ilgili konularda hassasız. Sorumluluklarımız bir hayli yoğun. Dışarıda ılımlı bir şekilde davranmaya çalışıyoruz. Ancakortaklığı veya ilişkilerimizde şu aralar üzerimizde bir hayli baskı var. Anlayış ve sevgi ihtiyacımız bir hayli yoğun olacak. Saat 07:25 Venüs-Satürn karşıt görünümü, ilişkiye verilen bir aranın, beklenmedik bazı durumları gözden geçirmek istediğimizin işaretçisidir. Duyduklarımız, söylentiler veya kulağımıza gelenler, bizim yaşadıklarımızdan çıkardığımız sonuçlar, hızlı bir ilişkiye hazır olmadığımızı, eğer mevcut beraberliğimizde problemler varsa, bunları geri planda düşünmemizin doğru olacağını söylüyor. Bizim için sağlamlık, dürüstlük, huzur, doğru sözlülük, konuştuğunu bilmek çok önemli. Biz de ağzımızdan çıkanı duymalıyız ve olan bitene bir daha bakmalıyız. Saat 13:52  Ay-Neptün kavuşumu gerçekleşecek. Zamanlama hataları yapmamak için, belli bir plan dahilinde hareket etmenin yararlı olacağını söylemeliyim.  Sanatla uğraşanlar için faydalı olan bu enerji, parasal alışverişlerde veya önemli bir karar verilirken dikkatli olmak gerektiğinin işaret etmektedir. Sevgiyle her türlü zorluğun üstesinden gelinir. Güzelliklerle buluşacağımız, ayrılıktan uzak duracağımız bir gün olsun. Gönülden sevgilerimle,  

15 Nisan 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yönetici gezegeniniz Merkür'ün etkisiyle, derin düşünerek, köklü çözümler üretme yolundasınız. Siz her alanda kendinizi yenilemek istediğiniz için, sürekli araştırma içindesiniz. Bugün, yanınızda çalıştığınız kişilerin sizinle paylaşmak isteyeceği fikirleri olabilir fakat siz, her zaman olduğu gibi kendi yolunuzdan taviz vermek istemiyorsunuz.

14 Nisan 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fikir çatışmaları söz konusu olabilir veya anlaşılmadığınızı düşünebilirsiniz, arkadaşlarınızın sırları veya davranışları rahatsızlık yaratabilir. Ancak, akıllı fikirleriniz var ve bu fikirleri hayata geçirmesi gereken sizsiniz. Dolayısıyla, başkalarını beklemek yerine inisiyatif kullanmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Tam da Venüs ve Satürn arasında olumsuz görünüm belirmişken aynı zamanda oluşacak Venüs Satürn dik açısı ilişkilerde uzlaşmayı daha da zorlaştırabilir. Sevmenin ve sevilmenin bazı bedellere mal olabileceği günlerdeyiz. Hassas ortamlar veya alıngan kişiler söz konusu olabilir. Önümüzdeki haftaya kadar, ilişkilerde veyabirliklerinde uyumsuzluklar, yetersizlikler veya tatminsizlikler ön plana çıkabilir. Akşam saatlerinden sabaha kadar olan süreçte huzursuzluk yaşadıysanız nedeni budur ve de eğer bazı konularda rahatsızlık duyuyorsanız bu hafta sıkıntıları dile getirmek doğru olmayacaktır bilmekte fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

15 Nisan 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aynı anda birkaç işle ilgilenmeniz zorunlu hale gelebilir. Eve ait konularda bazı şeylerin bittiği değişik koşullara uyum göstermeye çalışacaksınız. Evde daha fazla sorumluluk getiren uğraşlarla beraber, ev içindeki hareketlilik ve yakınlarla ilişkiler sizi gerebilir. Sabırlı olmanız gerekiyor. Bugün kendi kaynaklarınıza özel bir önem vermelisiniz.

15 Nisan 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlardaki umutsuzluğunuzun tersine döndüğünü görüp sevineceksiniz. Zor döneminizde gerçek dostlarınızın kim olduğunu göreceksiniz.

15 Nisan 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde odak noktanız aşk hayatınızdaki ilişkileriniz, flörtler, çocuklarla iletişim ve tanıtımlarınız olurken, arkadaş çevreniz, çocuklarınız ve özel hayatınızda fikir ayrılıkları yaşayabilir, konulara aynı yerden bakamadığınız için çatışmalara dahil olabilirsiniz. Oysa ki kriz yönetimi yapmak ve büyüyebilecek bir konudan bir adım geri durmak kayıpları engelleyecek ve problemlerin önüne geçecektir

15 Nisan 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

15 Nisan 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 11' 22" R
Ay
Terazi
02° 41' 28"
Merkür
Boğa
03° 50' 38"
Venüs
Boğa
23° 36' 47"
Mars
Koç
13° 47' 56"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 40"
Satürn
Balık
17° 59' 45"
Uranüs
Boğa
23° 24' 35"
Neptün
Balık
29° 24' 00"
Plüton
Kova
02° 02' 43"
Chiron
Koç
21° 38' 27"
Lilith
Başak
25° 22' 29"
True Node
Koç
14° 56' 07"
Son Güncelleme : 18/05/2024 18:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>