İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Temmuz 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Olayların pek istediğiniz yönde gitmemesi sizi rahatsız edebilir. İyimserliğinizi korumaya çalışmalı ve dikkatsizliklerden kaçınmalısınız. İlişkiniz için yepyeni düşünceleriniz ve planlarınız olmasına karşın bunları hemen uygulamakta engellerle karşılaşabilirsiniz.

İşle ilgili öncelikler ve tamamlanması gereken sorumluluklarınız var. Özellikle sabah saatlerinde bu konuda hızlı ilerleme sağlayabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızdan destek görmeniz muhtemel.

Parasal ortaklıklar son derece ilgi çekici olabilir. İstediklerinizi elde etmek için çok daha büyük bir çaba sarfediyorsunuz. Değişen koşullar sizi huzursuz kılsa bile sürprizler ve yaklaşımlarla bu problemlerin üstesinden gelebilirsiniz.

İkili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilikler bağlamında daha toleranslı olmalı ve çatışmalardan uzak kalmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günlük sorumluluklarınızla daha çok ilgilenmeniz gerekebilir. Planlı olmazsanız zararlı çıkabilirsiniz. Gökyüzündeki gerginlik sizin için evle ilgili konularda yoğunlaşabilir. Günü mücadele ederek geçirebilir, aşırı duygusal tepkiler verebilirsiniz.

15 Temmuz 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Salı  günümüz,  saat 05:40 Ay-Balık burcu geçişinin rahatlatıcı yansıması altında başlıyoruz. Neptün  yönetiminde olan Ay, büyüklerinizle olan ilişkiniz, yavrularınızla olan temasınız, hayatın güzel taraflarıyla olan irtibatınız açısından son derece yararlıdır. Bir önemli yanı da, Ay-Balık burcu geçişlerinde  hayata karşı belli bir teslimiyet içinde oluruz. Melankolik veya bağımlılık türünde  konuşmalar, yazışmalarda bulunabiliriz. Aslında bütün bunların sebebi kendimizi güvende hissetme arzumuzdur. Düş kırıklığı yaşamaktan çekiniriz. Yalnızlık kıyılarımıza vurur ancak teslim olmamak için,  kişinin çok bilinçli hareket etmesinde yarar vardır.  Pasif düşünmek, hayal dünyasında yaşayarak gerçeklerden uzak durmak sizin gibi kişilere hiç yakışmaz. Saat 09:08 Ay-Merkür olumlu görünümübağlantılarınızda ve mali konular üzerinde dikkatlice gözden geçirmelerin faydalı olacağını gösteriyor. Sanatsal konular üzerinde konuşmak, bir olayı derinlemesine analiz etmek yönünde bu görünüm yararlıdır. Ancak hesabımızı, sorumluluklarımızı bilmemiz de önemlidir. Saat 17:25 Ay-Neptün kavuşumu gerçekleşecek. Zamanlama hataları yapmamak için, belli bir plan dahilinde hareket etmenin yararlı olacağını söylemeliyim.  Sanatla uğraşanlar için faydalı olan bu enerji, parasal alışverişlerde veya önemli bir karar verilirken dikkatli olmak gerektiğinin işaret etmektedir. Gün boyu işlerinizde başarılar diliyorum. Sevgi, şefkat ve güzelliklerle dolu bir gün geçirmeniz dileğimle,

15 Temmuz 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay tepe evinizde ilerliyor. Yaptığınız işlerden duygusal tatminler sağmak istiyor olmanız belki çok güzel, fakat duygularınızda yaşadığınız gelgitler sizin için hiç de hoş olmuyor.. Düşündüğünüz konularda yaşadığınız kararsızlıklartemponuzda yavaşlamalara neden oluyor. Bugün, ilgi çekmek için her türlü donanıma sahipsiniz.

15 Temmuz 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Birkaç gün içinde ortaya çıkacak bilgiler olayların açıklığa kavuşmasını sağlayacaktır. Biraz sabırlı olmanız gerekiyor. Tüm burçlar için gün geneli: Bugünlerde bazı kişiler bazı olaylara yaklaşımımız veya planlarımız hakkında eleştiri ya da yorumlarını dile getirebilirler. Kritikleri duymazdan gelmek yerine yapıcı birer eleştiri olarak görmek ve belli düzenlemeleri ya da düzeltmeleri yapmak faydalı olabilir.

15 Temmuz 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kariyerinizle ilgili şaşırtıcı adımlar atabilirsiniz. Hayal gücünüzü kullanıp kimsenin beklemediği kararlar alabilir, ilginç projeler hazırlayabilirsiniz. Bu tarz bir adım size umulmadık bir şöhret kazandırabilir. Ailevi konularda duygusal açıdan sizi etkileyecek gelişmeler olabilir. Anne ve anneliğe dair durumlarda özverili olmanız gerekebilir.

15 Temmuz 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YOLA çıkmayı düşünen İkizler planlarınız ertelebilir. Bunun sizi negatif etkilemesine izin vermeyin. Her şeyde bir hayır vardır.

15 Temmuz 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sorunları içinize atmaktan vazgeçmelisiniz. Kendinize ne kadar büyük bir kötülük yaptığınızın farkında değilsiniz. Her şeyden sorumlu olmadığınızı görün artık ve dertlerinizi birileriyle paylaşın. Yakın akrabalarınız size destek vereceklerdir, içinizi ferah tutun... Yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak. Aşkta da hep ben alırım, demeyin.

15 Temmuz 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 51' 55" R
Ay
Başak
16° 27' 13"
Merkür
Boğa
02° 00' 21"
Venüs
Boğa
21° 55' 19"
Mars
Koç
12° 45' 10"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 12"
Satürn
Balık
17° 54' 16"
Uranüs
Boğa
23° 19' 48"
Neptün
Balık
29° 22' 05"
Plüton
Kova
02° 03' 18"
Chiron
Koç
21° 34' 19"
Lilith
Başak
25° 13' 20"
True Node
Koç
14° 54' 05"
Son Güncelleme : 17/05/2024 09:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>