İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Temmuz 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Size bir şeyler ispat etme çabasından duyduğunuz gizli ve riskli haz, kısa sürede itici ve sevimsiz değerlendirmelere dönüşebilir. Ortak dostlardan yapıcı uyarılar alacaksınız.

Birkaç günlükyolculuğundan biraz kafa karışıklığı ile dönebilirsiniz. Kendinizi beğeniyorsunuz. İş hayatına özgü becerileriniz var. İşin ritminin gerisinde kaldığınız durumlarda, bu beğeniyi en aza indirmeniz yararlı olabilir.

Bütçeniz bugünlerde zorunlu harcamaların dışına çıkmaya pek uygun değil. Eleştirilere olumlu bakmanız gerekiyor, çoğu sizi olumlu anlamda değiştirmeye yönelik.

Ertelediğiniz çözümsüzlükler, beklenmedik yeni gelişmelerle bir anda ivedilik gerektirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizle ilgili aldığınız kararlara harfiyen uyduğunuz için kendinizle çok barışıksınız. Bunu kendini beğenmişlik sınırlarına da taşırmıyorsunuz. Özlem duyulduğunuz bir yer var. Oradan ayrı kalmakla böylesi bir özleme düşeceğinizi siz de düşünmemiş gibisiniz. Bu karşılıklı özlem, çok seyrek kavuşmalarla giderilebilecek.

16 Temmuz 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler,  Yengeç burcunda saat 04:24 itibariyle oluşacak Yeniay, iki önemli görünümle örtüşüyor. İlki Merkür-Pluto karşıtlığıdır. Sizin parasal konuları bu Yeniayda, gerçekçi bir şekilde ele almanız gerekiyor. Karşınıza reddedilmeyecek güzellikte bir fırsat çıkabilir. Mali açıdan rahatlatıcı gibi durabilir. Ancak gerçekten böyle mi acaba, buna bakmak lazım. Kazanç getirici işlere ihtiyacınız var. Belki bir yatırımda bulunmak, çoğaltmak, bir ev borcuna girmek veya birortaklığı kurmak istiyorsunuz. O zaman kimlerleyaptığınıza dikkat ediniz. Satın almak istediğiniz yerin bedeli, değeri hakkında araştırma yapınız. İkinci görünüm, Merkür-Mars kavuşumudur. Bu da gösteriyor ki, harekete geçme arzumuz bir hayli yüksek. Ancak bir o kadar da kafamız karışık. Madem böyle gelin o zaman, paranızı risk altına alabilecek bir karar vermeden önce bir daha düşünün. Uzun vadede olumlu ve her olasılık göze alındığında faydalı ise gerçekleştirin. Yatırım uzmanlarına danışın, piyasanın durumuna bir bakın. Yeniayın sizlere huzur, güvence, mutluluk ve şans getirmesi dileğimle,

16 Temmuz 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşinizle ilgili değişime ihtiyaç duyuyorsunuz. Her şeyi mantık süzgecinden geçirdiğiniz için, hata yapma olasılığınız son derece zayıf. Sadece, hızlı hareket ederken, önemli olan detayları gözden kaçırabilirsiniz. Yönetici gezegeniniz Merkür, ikna kabiliyetinizi sayesinde bir çok engeli kolay bir şekilde aşacağınızı söylüyor.

16 Temmuz 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Karşı tarafa adil ve eşit oynamanın erdemlerini anlatma konusunda ısrarcı olsanız bile, kimse sizi dinlemeyebilir. Dolayısıyla, biraz zaman kazanmanızda ve tartışmaları başka bir güne ertelemenizde fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yengeç burcunda meydana gelen yeni ay, yaşadığımız yer, ailemiz, evimiz veya ülkemizle ilgili konularda yeni bir sürece veya yapılacak yeniliklere işaret ediyor. Ailemizi veya evimizi ilgilendiren konularda mücadeleci bir tavır sergilememiz ve yeni bir sayfa açmamız gerekebilir. Duyguları gizlemek zor olacaktır. Konuşulmadık şey kalmayabilir, ama aile ve ev her şeydir ve her şeye değer. Dolayısıyla, ses tonumuza dikkat etmemizde ve kelimelerimizi dikkatli kullanmamızda fayda var. Ses ayarı yeni bir sayfa açmada kilit rol oynayabilir. Artı olarak, bu başlıklarda ortaya çıkabilecek haberleri veya elimize geçecek bilgileri doğru değerlendirmemizde yarar var. Ancak, dün yazıya döktüğüm, ani gelişmeleri, fikir ayrılıklarını, plan değişikliklerini, öfkeli çıkışları, saldırgan kişi, grup veya ülkeleri ön plana taşıyan etkiler de devam ediyor. Merak edenler internet sayfalarımızdan okuyabilirler. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

16 Temmuz 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde elinizde olmayan nedenlerden ötürü kontrolünüzü kaybedebilirsiniz. Gizli kalan konular gündeminize gelebilir. Baş etmekte zorlanabilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilerle ciddi meselelere girmemeye çalışın. İlerleyen saatlerde rahatlamak için arkadaşlarınızla birlikte olmak isteyebilirsiniz.

16 Temmuz 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkinizde veya aile içerisinde fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Biraz gergin geçebilir gününüz. Ama zaman geçtikçe her şey yoluna girecek.

16 Temmuz 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal konulardaki işlerinizi hızla tamamlayacağınız, ilişkilerinizde duygusal taraflarınızın baskın olacağı, aile bireyleri ve patronlarınızdan destek görerekhayatınızdaki görüşmelerin olumlu geçeceği, özel yaşamınızda partnerinize sevginizi çok daha yoğun olarak hissettireceğiniz bir enerji sözkonusu olacak.

16 Temmuz 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konularda güzel tekliflere hazır olacaksınız. Maddi konulardaki başlangıçlarınızı bugün ve sonrasında uygulamaya özen gösterin. Maddi konularda sert konuşmalar içinde olabilirsiniz.

16 Temmuz 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Finansal konularınızın üstüne adeta projeksiyon tutacak. Özellikle finansal konularla ilgili güzel ve keyifli haberler alabilirsiniz. Yaptığınız, uğraştığınızile ilgili yeni kazanç kapıları, yeni projelerle karşılaşabilirsiniz.  Yalnız bu yeni ay sizlerinyükünü biraz daha arttırabilir, yeni görev ve sorumluluklar alabilirsiniz.

16 Temmuz 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Onun çok fazla üstüne düşüyorsunuz. Bazen bu ilgiden bunalıyor. Kendi doğrularınızı empoze etmeniz ilişkinizi çıkmaza sokuyor. Yakıcı bir sevgi veriyorsunuz ama ateşin dozu biraz yüksek. İşteki hırsınızın meyvesini yakında toplayacaksınız.

16 Temmuz 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 06' 51" R
Ay
Terazi
26° 35' 43" R
Merkür
Boğa
06° 39' 14"
Venüs
Boğa
26° 04' 21"
Mars
Koç
15° 19' 07"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 58"
Satürn
Balık
18° 07' 28"
Uranüs
Boğa
23° 31' 32"
Neptün
Balık
29° 26' 42"
Plüton
Kova
02° 01' 47"
Chiron
Koç
21° 44' 23"
Lilith
Başak
25° 35' 47"
True Node
Koç
14° 56' 01"
Son Güncelleme : 20/05/2024 18:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>