İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Temmuz 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Size bir şeyler ispat etme çabasından duyduğunuz gizli ve riskli haz, kısa sürede itici ve sevimsiz değerlendirmelere dönüşebilir. Ortak dostlardan yapıcı uyarılar alacaksınız.

Birkaç günlükyolculuğundan biraz kafa karışıklığı ile dönebilirsiniz. Kendinizi beğeniyorsunuz. İş hayatına özgü becerileriniz var. İşin ritminin gerisinde kaldığınız durumlarda, bu beğeniyi en aza indirmeniz yararlı olabilir.

Bütçeniz bugünlerde zorunlu harcamaların dışına çıkmaya pek uygun değil. Eleştirilere olumlu bakmanız gerekiyor, çoğu sizi olumlu anlamda değiştirmeye yönelik.

Ertelediğiniz çözümsüzlükler, beklenmedik yeni gelişmelerle bir anda ivedilik gerektirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizle ilgili aldığınız kararlara harfiyen uyduğunuz için kendinizle çok barışıksınız. Bunu kendini beğenmişlik sınırlarına da taşırmıyorsunuz. Özlem duyulduğunuz bir yer var. Oradan ayrı kalmakla böylesi bir özleme düşeceğinizi siz de düşünmemiş gibisiniz. Bu karşılıklı özlem, çok seyrek kavuşmalarla giderilebilecek.

16 Temmuz 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, Saat 09:38 Ay-Merkür görünümü, ilerlemek istediğiniz yol üzerindeki engelleri aşabilmeniz için yaratıcı düşünmenizi ve cesaretli olmanızı sağlar. Böylece sonuca en kısa yoldan ulaşabilirsiniz. Yeniliklere hevesli bir şekilde yaklaşırsınız. Etrafınızla olan paylaşımınızda ve yaklaşım tarzınızla diğerlerine ve grubunuza örnek olursunuz. Saat 11:06 Ay-Pluto görünümü, bu saatlerde gücünüzü kabul ettirmekten yana olduğunuzu görüyoruz. Ancak bunun ayarını bilelim ki, ilişki ve finansal konularda düşünmeden karar vermemiş olalım. Saat 18:50 Ay-Satürn görünümü, sizi özgürce hareket etmeye, günü keyfinizce değerlendirmeye, hedefinize ulaşmaya davet ediyor. Ancak ilişkinizle ilgili konulardaki sorumlulukları göz ardı edemeyiz dostlarım. Saat 22:26 itibariyle Koç burcunda oluşacak sondördün, bir yandan maddi konularda bir hayli hassas düşünebilir, kaybetmekten, güvencesiz kalmaktan korku duyabilirsiniz. Diğer yandan sosyal hayatın içinde yer almak, cesur bir şekilde atılımda bulunmak istersiniz. Burada dikkat edilecek nokta, karşınıza çıkan fırsatların veya düşündüğünüz hedefin sizin için doğru olup olmayacağını tespit etmektir. Eğer gerçekten güvenli ve kazanmanızı sağlayacaksa, sonunda rahat edip, endişelerden kurtulacaksanız, geleceğiniz açısından önem taşıyorsa tabii ki kendinize güvenmelisiniz. Tam tersine, belirsiz bir yolda ilerliyor, ani bir dürtüyle harekete geçiyor, sırf bencil istekleriniz olsun diye hareket ediyorsanız bu yanlış olur. Mutlu Pazarlar dileğimle,

16 Temmuz 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün zihinsel dağınıklığın dışında sizi zorlayan birşey yok. Fakat, bu durum sizi rahatsız ettiği için sağlık sorunları ortaya çıkabilir. Karar vermeniz gereken konularla ilgili daha sakin ve sabırlı davranmaya başlayabilirsiniz. Aslında gelişmeler olumlu ve yapıcı bir hal alıyor.

15 Temmuz 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizle ilgili yeni kararlar almanın ve uygulamanın zamanı geldi. Bazı sorunlarınızı artık farklı bir anlayışla çözümlemek isteyebileceksiniz. Hürriyet Aile /

16 Temmuz 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygularınızı daha kolay paylaşabileceğiniz bir gündesiniz. Arkadaşlarla, gruplarla bir arada olmak iyi gelecek.

16 Temmuz 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olaylara duygusal yaklaşıp, alınganlık yapabilirsiniz. Gerçek ile hayali ayırt edin. Sevgi anlayışınız çok farklı. Size verilen değeri yanlış anlıyorsunuz.

16 Temmuz 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Geleceğe yönelik umutlarınız sizi bugün harekete geçirebilir. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, ortak çalışmalarda yer alabilir, ortak fikirler altında buluşabilirsiniz. Ziyaret, gezi ve görüşmeler gündemde olabilir.

16 Temmuz 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortak yapılacak planlarda sorumlulukla hareket edebilirsiniz. Sosyal ortamlarda bulunmak isteyebilir ve girdiğiniz ortamlarda ağırlıklı olarakhayatınızı konuşabilirsiniz. Akşam saatlerinde duygularınız ve mantığınız arasında köprü kurmalısınız.

16 Temmuz 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün eski ilişkilerden mesaj alabilir hatta karşılaşabilirsiniz. Bu yüzden kafanız bir hayli karışır. Aldanmaya açık bir gün olduğu için öncelikle zihninizi boşaltmalısınız. Bol bol kitap okuyup ya da aklınızdan geçenleri kağıda dökebilirsiniz. Böylece yazarlık yeteneğiniz ortaya çıkar.

16 Temmuz 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Onun çok fazla üstüne düşüyorsunuz. Bazen bu ilgiden bunalıyor. Kendi doğrularınızı empoze etmeniz ilişkinizi çıkmaza sokuyor. Yakıcı bir sevgi veriyorsunuz ama ateşin dozu biraz yüksek. İşteki hırsınızın meyvesini yakında toplayacaksınız.

16 Temmuz 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 17' 23" R
Ay
Terazi
03° 55' 28"
Merkür
Boğa
03° 59' 10"
Venüs
Boğa
23° 44' 28"
Mars
Koç
13° 52' 42"
Jüpiter
Boğa
28° 18' 09"
Satürn
Balık
18° 00' 10"
Uranüs
Boğa
23° 24' 57"
Neptün
Balık
29° 24' 09"
Plüton
Kova
02° 02' 40"
Chiron
Koç
21° 38' 46"
Lilith
Başak
25° 23' 11"
True Node
Koç
14° 56' 14"
Son Güncelleme : 18/05/2024 21:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>