İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Eylül 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiyi biraz hızlı tüketiyorsunuz. Unutamadığınız eski bir beraberlik, sanki girdiğiniz her ilişkinin bir an evvel bitmesi için size baskı yapıyor. Yaşıyor olduğunuz ilişki de hiç uzun ömürlü görünmüyor.

Başarılı ve çalışkansınız. Herkes gibi sorun ettiğiniz ve sorun etmeye değmez bulduğunuz şeyler var. Fakat aldırmadığınız bir konu, önemini kavrayamamanız halinde sizi üzecek.

İhtiyaç duyduğunuz şeyleri elde edemiyorsunuz. Ama ihtiyaç duymanız gereken her şeyi satın alabiliyorsunuz. İhtiyaç diye önünüze koyduğunuz şeyleri biraz dizginlemeniz gerekecek.

Çok yakın zamanda bir yolculuk yapmanız gerekecek. Bu yolculukta çok iyi değerlendirmeniz gereken gelişmeler var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dün akşamki sorunu çözme çabalarınız bugüne sımayacak gibi görülüyor. Başkalarının da katılmasıyla bu sorunu birkaç gün daha tartışacaksınız. Bir zamandır içinizde bir şeylerin eksikliği duygusuyla yaşıyorsunuz. Nedenini bilemediğiniz bu duygunun kaynağını geçmiş zamanlarda bulabileceksiniz Sağlığınızla ilgili yersiz endişeler içindesiniz.

13 Eylül 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Perşembe günümüzün ilk etkili görünümü, saat 03:13 Ay-Kuzey düğüm arasında oluşacak. Bazı kişileri anlamakta zorlanmanın işaretçisidir. Kendimizi huzursuz hissederiz. Saat 06:58 Venüs-Satürn görünümü, görüşmelerin olumlu şekilde geçmesini sağlar. Uzun vadeli yatırımlar için uygundur. Yaptığınız işin karşılığını almanızda bu görünüm size destektir. Devletle ilgili işlerinizde kolaylık, fırsat ve teşvik görürsünüz. Yaptığınızsağlam, güvenilir olur ve başkaları tarafından beğenilir. Sizden gizlenen bir gerçeği öğrenirsiniz. Vergi borcunuzu uygun şekilde yapılandırırsınız. Saat 20:36 Mars-Chiron görünümü, ilerisi adına hedefler belirlememiz, yeniliklere açık olmamız ve mücadeleden kaçınmamamız gerektiğini işaret ediyor. Bize olanaklar sunuyor, fırsatlar getiriyor. Saat 23:02 Ay-Merkür görünümü, ekonomik düşünmemizi sağlıyor. Saat 23:50 Ay-Neptün görünümü,hayatımızda başarılı olacağımızı söylüyor. Sezgilerimiz, yaratıcı enerjimiz gayet yüksek. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

13 Eylül 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün isteksiz olduğun bir işe odaklanma konusunda sorun yaşayabilirsin. Eğer yatırım yapmak gibi bir fikrin varsa ortaklıklardan uzak durman gerektiğini anlayabilirsin. Hedefini belirlemişsen oldukça aktif olacaksın demektir. Beklentilerini karşılamak için bazı şeyleri göze almak isteyebilirsin. Evli bir Yengeç burcuysan eşinin yapacağı sürprizle duygusallaşabilirsin. Gün içerisinde bir araya geleceğin arkadaşına kendini ifade etmekte ve derdini anlatmakta zorluklar yaşayabilirsin. Olayları değerlendirirken gerçekçi olman, yüzleşmeleri de beraberinde getirecek.

13 Eylül 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde ters giden işlerinizin ve bozulan moralinizin yerine gelmesi amacıyla yeni kararlar alabilir size iyi gelecek yeni hobiler edinebilirsiniz. Sosyal çevrenizin size destek olacağı güzel bir gün.

13 Eylül 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorunların üstesinden geleceğiniz bir gündesiniz. İşlerinizde daha fazla risk alabilirsiniz. Akıcı koşullar söz konusu. Gün içinde merak ettiğiniz mistik konulara yoğunlaşabilirsiniz. Gizli konular sizi daha çok içine çekecektir. Araştırmalar yapmak, bilgili kişilerle buluşup sohbet etmek sizin için çok keyifli olacaktır.

13 Eylül 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KONUŞMADAN önce ölçüp biçip öyle yorum yapmanız dost kazanmanıza neden oluyor. Bu durum sizleri bir adım öne çıkarıyor. Sevdiğiniz kişi ile aranız düzelmeye başladı.

13 Eylül 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Biraz karamsar, biraz gergin bir tavır içine girebilirsiniz. Bu tavrınız kuruntularınızdan ve endişelerinizden kaynaklanacak. Moralinizi yükseltmeli, harcamalarınızı dikkatli yapmalısınız. Sevdiğinizin davranışlarını farklı değerlendirebilirsiniz. Ona karşı daha anlayışlı olmalısınız.

13 Eylül 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son derece dikkatli davranabilirsiniz. Fakat, bu arada sakin olmaya özen göstermeniz gerekiyor. Önemli ayrıntılara dikkat ederken endişeleriniz yüzünden karamsarlığa kapılabilirsiniz. Sevdiğinize anlayışlı davranın.

9 Eylül 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Akrep burcundaki seyahati size bugün spiritüel dünyanın kapılarını aralayacak. Haftanın ikinci yarısını şifa çalışmalarına ve meditasyona ayırın. Biraz ruhunuzu dinlendirin. Nefes terapisine katılın, sevdiklerinizle vakit geçirin. Su kenarında yürüyüşe çıkın. Ofisinizdeki fazla evrakları atarak köklü bir temizlik yapın. Böylece gelecek haftaya yenilenmiş enerjiyle başlarsınız.

13 Eylül 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün gündelik yaşamınızdaki veya çalışma ortamınızdaki ilişkilerde beklenmedik durum ve tepkilere karşı uyanık ve dikkatli olmaya çalışmalısınız. Anlayışlı davranmayı elden bırakmayın.

13 Eylül 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 41' 26" R
Ay
Balık
27° 27' 28"
Merkür
Koç
19° 13' 36"
Venüs
Boğa
06° 24' 56"
Mars
Koç
03° 06' 38"
Jüpiter
Boğa
24° 59' 09"
Satürn
Balık
16° 57' 08"
Uranüs
Boğa
22° 35' 58"
Neptün
Balık
29° 02' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 15"
Lilith
Başak
23° 49' 31"
True Node
Koç
15° 23' 59"
Son Güncelleme : 04/05/2024 19:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>