İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Eylül 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu çok eleştiriyorsunuz. Ona karşı içinizde sürekli beslediğiniz gizli bir güvensizlik var. Bunu dile getiremiyor, ama sudan sebeplerle onu suçluyorsunuz. Gerçeği oynamanız gerekiyor.

Bugün yapmayı planladığınız küçük bir görüşme, sonradan öğrenip rahatsız olacağınız bir nedenle iptal edilecek. İş hayatınızda bir an evvel yoluna koymanız gereken bir iletişim sorunu yaşıyorsunuz.

Hesapsız harcıyorsunuz. Kazancınız gelirinize yetişemiyor. Bugünlerde karşınıza çıkacak ekstra bir ödeme sizi ister istemez bir önlem almaya zorlayacak.

Hasım görmeyip küçümsediğiniz biri,hayatınızda elinizi ayağınıza dolaştırabilir. Onu daha ciddiye alıp ona göre davranmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir ilişkinizde karşı taraf kadar kendi kişiliğinizi de erozyona uğratıyorsunuz. Bunun sonradan pişmanlıklar yaşatacak bir ilişki olduğunu biliyor, ama bitiremiyorsunuz. Bazı zaaflarınıza söz geçirmekte zorlanıyorsunuz. Önünüzde biraz çetin günler var. Bu günlerde güçlü ve şuurlu olmanız gerekecek. Bu akşam beklemediğiniz bir haber alabilirsiniz.

12 Eylül 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 01:58-21:15 arasında etkili Ay boşluk süresince, ilişkinin sizde hangi duyguları, hisleri ve gerçekleri uyandırdığı üzerinde düşünebilirsiniz. Bazen ortaklaşa hareket etmek kimi ilişkilerde zordur. Ancak bu ilişki sizin için önem arz ediyorsa bunu yapabilmek daha kolaydır. Sorumlulukların eşit biçimde dağılımı paylaşımın önemi bu saatlerde belirgindir. İlişkinizle alakalı konularda acil kararlar alınmamalıdır. Saat 10:55 Jüpiter-Pluto görünümü, mevcut durumunuzu olumlu yönde analiz etmenizi sağladı gibi, güçlü konumda bulunan kişilerden destek görmenizde etkin bir kuvvettir. Bu bir gelişimdir, fırsattır. Yeteneğinizi bir işte göstermenizi, bundan maddi olanaklar elde etmenizi sağlayıcıdır. Birileri size yol gösterir, sıkıntılarınızı giderir, olanaklar sunabilir. Finansal bir ortaklık kurulabilir. Miras, yatırım, hukukla ilgili bir mesele olumlu yönde sonuçlanır. Bir sağlık probleminiz şifa bulur. Bir proje teklifi gelebilir. Performansınız yükselir. Daha sağlıklı, kendinizden emin şekilde ilerlersiniz. Saat 12:02 Venüs-Uranüs karşıtlığı,hayatının günlük temposunda yaşanması muhtemel zorlukları işaret ediyor. Bunlar, birlikte çalıştığınız kişilerden dolayı olabilir veya işler yolunda gitmiyordur. Gelişmeler umduğunuz şekilde olmadığında bir çözüm aramaya kalkarsınız. Fiziksel ve psikolojik anlamda yorgunluk, strese yol açabilecek bu görünüm, menfaatlerimizi düşünmemiz gerektiğini, öyle çabucak kesip atamayacağımızı, birilerini idare etmek zorunda kalacağımızı gösteriyor. Özgür değiliz. Alternatif çözüm yolları arıyoruz. İşimizden ayrılmak, tartışmak, birileriyle burun buruna gelmek vakti değildir. Saat 21:15 itibariyle Akrep burcunda ilerleyecek Ay, hırslarımızın, tutkularımızın, kimi zaman endişelerimizin üzerimizdeki baskınlığını işaret eder. Bazen üste çıkmaya çalışırız bazen de gereksiz yere kendi kendimize eziyet ederiz. Her şeyi sorgular, yargılar ancak bir türlü rahat edemeyiz. Saat 21:52 Ay-Mars görünümü, huzursuzluk yaratabilir. Gönülden sevgilerimle,

12 Eylül 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, gün boyu boşlukta hareket edecek. Bugün özellikle statün, egon ve düşüncelerin önemli olacak. Özel bir görüşme hazırlığında olabilirsin ya da birgörüşmesi için hazırlanabilirsin. Trafikte uzun saatler geçirmen sinirlerini bozabilir. Bugün, kendini çalışarak çok daha iyi hissedebileceğin bir gündesin. Yakın çevrenin bu konuda senden şikâyetlerini duyabilir ve açıklama yapmak zorunda kalabilirsin. Senin için bir süredir sorunlu olan konuların çözüme kavuştuğunu görebilirsin. Eğitim ya dahayatınla ilgili önüne yeni fırsatlar gelebilir. Düşünmeden adım atmayı tercih etmeyebilir, güvendiğin insanlardan fikir almak isteyebilirsin. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan, ummadığın kişinin aşk itirafıyla şaşkınlık içinde kalabilirsin.

12 Eylül 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mazide kalmış bir dostunuzdan yeni bir haber gelmesi üzerine aklınız karışabilir ve duygusal dünyanızda bazı gelgitler yaşayabilirsiniz. Artık önünüze bakmalı ve geçmişin yüklerinden kurtulmalısınız.

12 Eylül 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yapmış olduğunuz işlerde denge ve uyumu bir arada hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Vermiş olduğunuz emeğin size keyifli bir şekilde dönmesi sizi motive edecektir. Uğraştığınız işlerinizde yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda keyifli haberler alırsınız. Arkadaşlarınızla birlikte keyifli zaman geçirebilir felsefi konulara dalabilirsiniz.

12 Eylül 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DUYGUSAL anlamda biraz düşüşe geçtiniz. Ancak küçük bir umut sizi yeniden sevgiye bağlayacak. Önemsediğiniz kişiden beklediğiniz haberler gelebilir.

12 Eylül 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca beklediğiniz son derece sevindirici haberleri alabilir, seyahat edebilir, sosyal ortamlarda yer alabilir hukuksal işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Aşk hayatınızda yeni tekliflere açık olduğunuz bugün, devam eden ilişkilerinizde birlikte romantik tatil planları yapabilir, keyifli zaman geçirebilirsiniz.

12 Eylül 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son derece dikkatli davranabilirsiniz. Fakat, bu arada sakin olmaya özen göstermeniz gerekiyor. Önemli ayrıntılara dikkat ederken endişeleriniz yüzünden karamsarlığa kapılabilirsiniz. Sevdiğinize anlayışlı davranın.

9 Eylül 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkilere odaklanacağınız bir gün sizi bekliyor.Zira Ay'ın Terazi burcundaki seyahati, sosyal hayatınıza canlılık getirecek, arkadaşlarınızla güzel bir gün geçirmek için hemen plan yapın. Yeni tanışacağınız kişiler moralinizi yüksek tutar. Organizasyonlar ve etkinlikler için de kaçırılmaması gereken bir gündesiniz.

12 Eylül 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

12 Eylül 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 18' 49" R
Ay
Balık
21° 47' 20"
Merkür
Koç
18° 58' 06"
Venüs
Boğa
05° 56' 11"
Mars
Koç
02° 48' 41"
Jüpiter
Boğa
24° 53' 40"
Satürn
Balık
16° 55' 12"
Uranüs
Boğa
22° 34' 37"
Neptün
Balık
29° 01' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 58"
Lilith
Başak
23° 46' 56"
True Node
Koç
15° 23' 29"
Son Güncelleme : 04/05/2024 10:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>