İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Nisan 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin arkadaşlarını ve arkadaşlık ilişkilerini sık sık eleştirmeniz onu üzüyor. Onda, arkadaşlarıyla sizin aranızda kaldığı duygusu uyandırıyorsunuz. İlişkinin bu çelişkisindesize düşecek.

Belli, belirsiz diye itibar etmediğiniz bağlantıların özellikle biri, kaçan bir fırsat gibi görülüyor. Şansınızı kaybetmiş değilsiniz. İş arkadaşlarınız, gizlemeye çalıştığınız özverilerinizin farkında. Bu size yakında belli edilecek.

Bir satın alma işinizi bir süre daha ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Bu aralar bütçeniz ekstra harcamalar yapmaya uygun değil. Bir alacağınızın ödenmesiyle ilgili fazla iyimserlik içindesiniz, kısa vadede bir umut gözükmüyor.

Taraf olmaya zorlandığınız tartışmada görüşlerinizi hassas olmanız gerekiyor. Düşündüklerinizi doğruculuk ve özensizlik karmaşası içinde dile getirmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşam saatlerinde alacağınız bir bilgi sizi biraz hareketlendirecek. Bu konuda önünüze konması muhtemel engeller, size sıkıntılı bir gece de yaşatabilir. Başkalarının sizinle ve yaşadıklarınızla ilgili düşüncelerini pek de fazla önemsemiyor gibi tavırlarınız, bazı sıkıntılara yol açıyor. Ama esas olarak sizi canlı ve dinamik kılan belki de bu özelliğiniz.

17 Nisan 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, Saat 02:04 sonrasıhayatı, parasal konular, ilişki meseleleri üzerinde düşünmemizi sağlayacak Ay-Oğlak burcu seyri başlayacak. Bu enerji sizleri yorsa da, bütün bunlarla başa çıkabilecek kadar zeki bir burç mensubusunuz. Ortamı gerecek konuşmalar yapmaktan kaçınınız. Yerli yerine oturmayan durumlarla karşılaşırsanız bunları karamsar bir şekilde ele almayınız. İster sevgilimiz olsun ister başka biri olsun, hiç kimse bizim gibi düşünmeyebilir. Kişi bu enerji altında, bazen kendini dış dünyadan uzaklaştırır bazen de ortama uyar. Ancak sizler, pes etmeyecek kadar akıllı ve bir çıkış yolu bulacak kadar mantıklı kişilersiniz. Saat 03:19 Ay-Kuzey düğüm görünümü, ailevi ve finansal konuları geleceğe dönük şekilde tekrar gözden geçirmenin önemini işaret ediyor. Saat 04:26 Venüs-Mars görünümü, mecburen uymamız gereken, aslında pek de arzu etmediğimiz şekilde gelişen durumlara farklı bir çözüm bulma arayışımızı işaret ediyor. Saat 06:55 Ay-Merkür görünümü, güvencemizi önemsemenin işaretidir. Finansal anlamda önümüzü görmeden karar vermemek, çok iyi düşünmek gerekiyor. Bazı belirsizlikler ortadan kalkmadan durumu net görmek zor olabilir. Saat 15:43 Güneş-Satürn görünümü, ilişkinizi, sosyal yaşamınızı, hayallerinizi, planlarınızı, kısaca insanlarla olan her türlü bağlantınızı yeniden ele almanız ve gerçekçi bir şekilde gözden geçirmeniz yönünde faydalıdır. Satürn geri hareket döneminde olduğumuz için doğal olarak yeni bir bakış açısıyla geçmişi ele alacağız. İlişkimizde sorunlar var mı, bunların ilerisi adına düzelme ihtimali söz konusu mu? Hayatımızda kimse yoksa, bizim ilişki beklentilerimize bir bakmamız yararlı olacaktır. Evlilik,ortaklığı, vizyonumuz, gerçekleştirmek istediğimiz her yeni konunun veya şu anda uygulamaya dökmekte zorlandığımız her meselenin bu yeniden ele alınışı bu görünüm sayesinde güçlenir. Çünkü resme iyi bakarız, durumu ciddi anlamda ele alırız. Fikirsel ve hayata bakış anlamında karşı karşıya geldiğimiz kişilerle ilgili durumları da ölçeriz, tartarız. Böylece bugüne dek yaşadıklarımızı süzgeçten geçirip, yanlışa adım atmadan ilişki ve hedeflerimizi belirlemiş oluruz. Yeni haftanın sizler açısından verimli geçmesi dileğimle,

17 Nisan 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aklına takılan fikirleri hayata geçirmeye başlayacaksın. Hem maddi, hem de manevi destek görebilirsin.

17 Nisan 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ofis ortamında ekstra sorumluluklar sizi rahatsız edecek boyuta gelebilir. Finansal konularla ilgili duyacağınız haberler güzel bir etki yaratabilir.

16 Nisan 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde endişe duyduğunuz konular sizi etkileyebilir. Finansal konularda uyanık olmanızda fayda var. Size sıkıntı getiren olayları kabullenmek zorunda kalabilirsiniz. Endişe duyduğunuz konularda önlem almanızda fayda var. Dağınık olan işlerinizi toparlamalısınız. Parasal konularda daha fazla mücadele vermeniz gerekebilir.

17 Nisan 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Baskıya ve yönlendirmeye gelemiyorsunuz. Topluma ters gelebilecek denenmemiş kulvarlarda kulaç atacak ve kendinizi farklı konularla ispat etmek isteyeceksiniz.

17 Nisan 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Karar veremediğiniz konularla ilgili alacağınız bazı haberler sizi rahatlatacak. Dikkatinizi yakın çevrenize yöneltecek ve ilişkilerinizi daha da güçlendireceksiniz. İlginç fırsatlarla karşılaşabilir, harekete geçebilirsiniz.

17 Nisan 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkilerinize bir görevmiş gibi yaklaşmayın. Sosyal ortamlarda partnerinizden istediğiniz desteği göreceksiniz. Ortaklaşa adımlar atacağınız işlerinizde kalıcı destekler alacaksınız.

17 Nisan 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Beş günlük süre boyunca arkadaşlarınızla ilgili sorumluluk almanız gereken durumlar oluşabilir. Çekinmemelisiniz. Bugün harcamalarda müsrif davranabilirsiniz. Partnerinizin veya eşinizin parasal sıkıntıları için yeni bir olanak ortaya çıkabilir. Borç, kredi ve vergilerin bütçenizi aşması durumunda ruhsal baskı hissetmeniz olasıdır. Önemli olan olumsuz bir dönüşüme ve iflasa karşı olası tüm mantıklı düzenlemeleri ve yükümlülükleri yerine getirmenizdir. Sağduyulu ve hesaplama üzerine ciddi ilerlemeler sağlayabileceğiniz fırsatlara sahipsiniz.

17 Nisan 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller. Uzaktan gelecek bir kişi bir anda hayatınızın akışını değiştirecek.

17 Nisan 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 01' 30" R
Ay
Terazi
12° 59' 57"
Merkür
Boğa
05° 02' 38"
Venüs
Boğa
24° 40' 50"
Mars
Koç
14° 27' 32"
Jüpiter
Boğa
28° 28' 57"
Satürn
Balık
18° 03' 08"
Uranüs
Boğa
23° 27' 36"
Neptün
Balık
29° 25' 11"
Plüton
Kova
02° 02' 20"
Chiron
Koç
21° 41' 02"
Lilith
Başak
25° 28' 15"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 19/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>