İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ocak 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İçinizde aşkın değişik versiyonlarını yaşama isteği var. İlişkinizi oldukça sıkıcı ve düz buluyorsunuz. Zaman zaman da siz ona farklı yaklaşımlarda bulunuyorsunuz.

Bugünhayatınızda yorucu bir gün geçireceksiniz. Çok önem verdiğiniz bir konuda da kararsız kalacaksınız. Bu konuda güveninizi kazanmış bir dostunuzdan yardım isteyeceksiniz.

Parasal açıdan elinize geçen bazı alacaklarınız sayesinde geçici bir rahatlama yaşayacaksınız ve çok mutlu olacaksınız. Oysa bu durumu fazla önemsememelisiniz.

İçinizdeki duygular iç dünyanızı olumsuz etkilemekte. Bu konuda bir arkadaşınızdan yardım almalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu günlerde öğrenmeniz gereken çok şey olduğunu göreceksiniz. Yeni heyecanlara ihtiyaç duyuyorsunuz. Ancak attığınız adımlarda dikkatli olmanız gerekiyor. Bugün geleceğinizle ilgili kaygılara kapılabilir ve kendinize yakın hissettiğiniz eski bir dostunuzla bu konu hakkında dertleşebilirsiniz.

17 Ocak 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizlerYay burcunda ilerleyen Ay, cumartesi günümüzü astrolojik anlamda ışıklandırıyor. İlişkilerde olumlu bir hava estirebilir.  Hatalarınız olsa da, görmezden gelirsiniz. Eğer aranızda tatsızlık varsa, birbirinize özgürlük hakkı tanımalısınız. O dilediği gibi düşünebilmeli siz de istediğiniz gibi hareket edebilmelisiniz. Yoksa, gereksiz sözler sarfetmek, mesafe koymak zorunda kalabilirsiniz. Saat 08:50 Ay-Uranüs görünümü, heyecanlı bir şeyler yaşamak isteğimizi gösteriyor. En azından ilişkimizde sorunlar varsa bunları daha fazla düşünmek niyetinde değiliz. Bir şeyler olmalı ve biz arzu ettiğimiz değişimi gerçekleştirmeliyiz. İlişkimiz yoksa, yeni biriyle tanışmak ne de güzel olur. Şöyle bizi canlandırabilecek bir aşk nasıl da rahatlatır.Saat 13:28 Ay-Merkür ve saat 16:53 Ay-Venüs olumlu görünümü, ilişkinizi canlandırıcıdır. Ancak partnerinizin kendine has davranışlarını anlayışla karşılamak aranızdaki paylaşıma özen göstermek yararlı olur. Saat 21:25 itibariyle Jüpiter ile son görünümünü yapacak Ay, 18 Ocak saat 14:04 olana dek boşlukta ilerleyecek. Bu süreçte tabii ki yenilik anlamındaki kararların dikkatli bir şekilde gözden geçirilmesinde yarar var. Cumartesi gününüz güzelliklere, mutluluğa, sevilmeye, sevmeye işaret olsun. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

17 Ocak 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Pratik yönlerinizi rahatça kullanabileceğiniz alanlarda başarı sizi bekliyor. Bazılarının birliktelikleri kimlik kazanacak. Çevrenizde entelektüel aktivitelere katılırken, sanatsal gösterilere de ilgi göstereceksiniz. Aşk vehayatınızı karıştırmamalısınız. Arkadaş çevreniz genişledikçe tercihleriniz genişliyor.

17 Ocak 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olaylar veya gelişmeler çok yakında, size bugünlerde göründüğünden daha farklı görünebilir. Dolayısıyla, seçeneklerinizi açık tutmanızda ve sizi kısıtlayan kararlar almamanızda fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Güne hoş sürprizlerle başlayabiliriz. Gün içerisinde arkadaşlarımızla bir araya gelebilir veya doğru kanalları kullanarak iletişime geçebiliriz. Belli görüşmeler, toplantılar yapmak ya da seyahatler için uygun bir gün. Bazılarımız eğitim başlıklı aktivitelere önem verirken, bazılarımız fikir alışverişleri yaparak veya okuyup izleyerek yeni bilgiler edinme fırsatı bulabilir. İkili ilişkiler kurmak, romantik diyaloglar veya planlar için de güzel bir gündeyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

17 Ocak 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Terazi burcundaki Güneş sizi mutlu kılan ve kendinizi daha rahat gösterebileceğiniz olumlu koşullara işaret etmekte. Hayatın güzel yönlerini görmeniz zor değil. Ancak bu aradahayatında biraz daha düzenli olmaya bakmalısınız. Özellikleortamındaki düzensizlik ya da karışıklıklar yüzünden kendinizi daha fazla yıpratabilirsiniz. Ev ve özel hayatınızla ilgili konulara da önem verebilirsiniz. Evde sorumluluklar artmakta. Tamamlanması gereken işler, eve ait yatırımlar söz konusu olabilir. 

17 Ocak 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinize odaklanın. Bu günlerde işinize olan düşkünlüğünüz maddi manevi bereket olarak dönecek size. Bekar İkizler yeni arkadaşlıklara hazır olun.

17 Ocak 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaş çevreniz ve sosyal ortamlarla ilgili konularda mücadelelere açık olduğunuz bugün, aşk hayatınızda daha toleranslı bir yapı göstermeli, çocuklarınızla ilişkilerinizde onların ani çıkışları ve öfkeli tavırları karşısında bunun geçici bir enerji olduğunun farkına vararak dengeli davranmaya devam etmelisiniz.

17 Ocak 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün dinlenmek isteyebilirsiniz. Bunun için gerekli olan sakin ortamı bulmakta zorlanmayacaksınız. Bazı işleri şimdilik gizli tutmak, size daha avantajlı gözükebilir. Bu sayede kafanızdaki düşünceleri sükunet içinde tartabilirsiniz.

17 Ocak 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 45' 27" R
Ay
Terazi
09° 41' 31"
Merkür
Boğa
04° 39' 23"
Venüs
Boğa
24° 20' 20"
Mars
Koç
14° 14' 52"
Jüpiter
Boğa
28° 25' 01"
Satürn
Balık
18° 02' 04"
Uranüs
Boğa
23° 26' 38"
Neptün
Balık
29° 24' 49"
Plüton
Kova
02° 02' 27"
Chiron
Koç
21° 40' 13"
Lilith
Başak
25° 26' 25"
True Node
Koç
14° 56' 39"
Son Güncelleme : 19/05/2024 09:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>