İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ocak 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizle ilgili bazı bakışları, çekemezlik olarak değerlendirmeniz gerekmiyor. Onun da aynı duygular içinde olduğu çok açık. Duyulan özlem, birtakım çabalarla, kavuşma gününü yaklaştırabilir.

Bugünlerde arayışlarınızı erteleyebilir, yeni doyumlarla daha huzurlu bir ortama kavuşabilirsiniz. İşinizle ilgili yeni arayışlar içinde olmanız, daha çaplıilişkilerini gerektiriyor.

Özenli harcamalarla yakın bir zamanda düze çıkacaksınız gibi görünüyor. Öte yanda küçük bir umudunuzda da biraz hayal kırıklığı görünüyor. Paylaşmacı, dayanışmacı birisiniz.

İyimser beklentilerinizin altında biraz cesaretsizlik var gibi. Uyarılmanız için çok yeterli sinyaller alıyorsunuz. Ama konuyla ilgili hareketsizliğiniz devam ediyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Anıların sizin için fazlaca değer taşımadığı yönündeki suçlamalar, dönüp bakmaya ve ciddiye alınmaya değer gibi görünüyor. Gelecekle ilgili planlarınız arasından biri, yakında bir umut olarak ilk ışıklarını verebilir. Yakında gönlünüzü ısıtacak bazı haberleriniz var. Dikkatli adımlar atmalı, bütün dikkatinizi toplayıp ikili ilişkiler içine öyle girmelisiniz..

17 Ocak 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne başlarken 04:00 itibariyle Ay sizin burcunuza geçiyor. Beklediğiniz enerjinize kavuşuyorsunuz. Kendinize odaklanacağınız bir gün olabilir. Saçınızda, dış görünümünüzde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Sağlığınız da güçleniyor. Mutlu olduğunuzda her şeyin yolunda gittiğini fark edebilirsiniz. Akşam saatlerine yaklaşırken arkadaşlarınıza enerjinizi harcayabilirsiniz. Sosyal ortamlarda beraber vakit geçirebilirsiniz. Gece olduğunda duygusal hayatınızda vereceğiniz tepkilerin sert olmamasına dikkat edin. Sevgiler, Astromeri

17 Ocak 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Takdir topluyorsun!Güvenli sularda yüzmek isterken kendine dair tedbirler alıyorsun. Risk içeren, seni huzursuz bırakan, fazla sorumluluk gerektiren işlerde destek bekleyeceksin. Becerikliliğin ve hırslı yapınla birçok işin altından kalkman takdir toplayacaktır. Gün içerisinde uzun zamandır merakla beklediğin haberi alacaksın. Duygularındaki değişimle sevgiline bazen sıcak davranıp bazen de uzak kalmayı seçiyorsun. Bu hareketlerin sevgilini ikilemlerde bırakıyor, bir karar vermelisin. Evli bir İkizler burcuysan, eşinin hazırlayacağı sofra mest edecek. Arkadaş çevrende haksızlığa uğradığını düşünmekten vazgeçip, birlikte vakit geçirmekten keyif almalısın. Sıkıntılarını anlattığında seni rahatlatacaklarını göreceksin.

17 Ocak 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayata dair bakış açınızı artık değiştirmelisiniz ve gündelik yaşantınızda çıkan ufak tefek problemlerinize karşı daha yaratıcı, kökten çözümler bulabilmelisiniz.

17 Ocak 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelmek isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde engellendiğinizi düşündüğünüz zamanlar olabilir. Öğleye doğru koşullar hareketlenecektir. İletişiminiz abartılı olabilir. Dengede kalmaya çalışın. Bedene ait konuları göz ardı etmemeye özen gösterin.

17 Ocak 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aileniz ile aranızdaki ilişkiler değişebilir ve daha anlayışlı davranabilirsiniz. Fevri davranmaya gerek yok.

17 Ocak 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk hayatınızda güzel gelişmeler oluyor. Kendinizi romantik anlamda heyecanlı, ilişkiye hazır hissediyorsunuz. Birçok İkizler burcu bugün çok mutlu. Enerjiniz düşük olabilir ancak duygusal anlamda tatmin hissedeceksiniz. İş hayatınızda ikili ilişkiler büyük önem kazanıyor. İnsanlara ne kadar mesai harcadığınız göstermeniz gerekiyor. 

17 Ocak 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişim kabiliyetiniz gün boyu yüksek. Seçici ifadeler önemli. Becerilerinizi göstereceğiniz imkanlar gelişebilir. Gün içinde kararsızlık, ani duygusal değişimler olası. Sağlık hassasiyetleri gelişebilir.

17 Ocak 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzda seyahat eden Ay yüzünden konuşmaktan yorgun düşmüş olabilirsiniz. Fakat haftanın başında dikkatler üzerinizde olacak. Herkes fikirlerinizden beslenip, problemli konulara çözüm arayacak. Kendinizi bir öğretmen gibi hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınızla sosyalleşmek size iyi gelir.

17 Ocak 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün dinlenmek isteyebilirsiniz. Bunun için gerekli olan sakin ortamı bulmakta zorlanmayacaksınız. Bazı işleri şimdilik gizli tutmak, size daha avantajlı gözükebilir. Bu sayede kafanızdaki düşünceleri sükunet içinde tartabilirsiniz.

17 Ocak 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 04' 04" R
Ay
Balık
03° 15' 16"
Merkür
Koç
18° 11' 02"
Venüs
Boğa
04° 21' 14"
Mars
Koç
01° 49' 22"
Jüpiter
Boğa
24° 35' 37"
Satürn
Balık
16° 48' 41"
Uranüs
Boğa
22° 30' 11"
Neptün
Balık
28° 59' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 41"
Lilith
Başak
23° 38' 23"
True Node
Koç
15° 21' 39"
Son Güncelleme : 03/05/2024 03:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>