İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Temmuz 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize karşı son zamanlarda kırıcı sözler söylüyorsunuz. Onu kaybetmekten korkuyorsanız sözlerinize biraz dikkat etmelisiniz. Sevgiliniz bu tip davranışlarınızı hak etmiyor.

Tatil dönüşü henüz çözüme ulaştıramadığınız birtakım işleriniz için endişe etmeyin. Sorunları büyütmeyin ve amirinizle ya daarkadaşlarınızla olayları çözümleme yoluna gitmelisiniz.

Bu sıralar harcamalarınızı çok kısıtlıyorsunuz ve olayı cimrilik boyutuna getirdiniz. Kendinizi bu kadar sıkmayın ve harcamalarınızdan gerektiği kadar kısıtlamalarda bulunun.

Davranışlarınızda genelde kontrollüsünüz fakat bazen kontrolünüzü yitiriyorsunuz. Dikkatli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir aile bireyinizle, ailenin öteki bireylerine bir sürpriz hazırlığı içindesiniz. Bugünlerde yapmayı kararlaştırdığınız bu sürpriz, bir şeyleri düzeltmeye yönelik gibi görünüyor. Herkesin çekingenlik gösterebileceği veya çok rahat davranabileceği durumlar olabileceğini kavrayamıyor, boş yere sıkıntılar yaşıyorsunuz. Bu yüzden zaman, zaman yaşadığınız çekingenlik nedeniyle sizi ulaşılmaz bulanlar da var.

17 Temmuz 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 00:59 Merkür-Venüs kavuşumu, kimseden çekinmeden fikirlerimizi ve duygularımızı açıklamada bize kuvvet sunuyor. Saat 02:22 Ay-Jüpiter görünümü, ciddi ve oldukça hesabi şekilde meseleleri ele almanızı sağlıyor. Güvenlik, sağlamlık, istikrar ilkeleri çerçevesinde düşünmektesiniz. Paranızı nereye yatırdığınız, kimlerleyaptığınız, ailenizin durumu, geleceğinizle ilgili konularda bir hayli titiz düşünebilirsiniz. Saat 06:45 Güneş-Mars görünümü, parasal ve sağlığımızla ilgili konularda güçlü olma arzumuzu yükseltiyor. Her ne olursa olsun bu iki alanda işlerin yoluna girmesi halinde, bir çok sıkıntımızın geride kalacağını çok iyi biliyoruz. Saat 08:42 Güneş-Chiron görünümü gerek parasal ve gerekse mesleki konularda hırsınızın yükselmesi ve sorumluluklarınızın artmasıdır. Ayrıca dışarıdan gelebilecek eleştirilere karşı hassas olduğunuzun göstergesidir. Elinizden geldiğince hata yapmamaya özen gösterebilirsiniz.  Bu hassasiyetin olumsuz yönde ele alınmaması gerekir.  Çünkü bazen, daha başarılı olabilmek için, eksiklerimizi, yanlışlarımızı görmemiz son derece faydalıdır. Kaldı ki bu enerji,  sizin hem kendiniz hem de yaşamınızla ilgili konular üzerinde hata yapmaktan kaçındığınızın göstergesidir. Saat 11:57-22:33arasında Ay-boşluk etkisi altındayız.  Bu süre içinde  ilişkinizle ilgili her türlü mevzuda dengeli davranmak, paylaşımdan yana olmak,  ortaklık bilinci içinde sorunları çözmeye çalışmak gayet mantıklıdır. Saat 22:33 itibariyle Oğlak burcunda ilerleyen Ay, her şeyi fazlaca ciddiye almanız gerekebilir. Ancak bu  karamsarlık şeklinde olmamalıdır. Pazar gününüzün umduğunuz şekilde geçmesi dileğimle,  

17 Temmuz 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay karşıt burcunuzda ilerliyor. İlişkinizde yenilenmeler söz konusu. Duygularınız canlanıyor ve partnerinizle daha uyumlu bir birliktelik paylaşmak istiyorsunuz. Partnerinizin size olan ilgisinden olumlu etkileneceksiniz. Onun doğal davranışları, sizi için övünç kaynağı olabilir. Bugün, maddesel kaynaklarınızı gözden geçirmelisiniz.

17 Temmuz 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, yeni bir çevre edinebilir, yeni planlar yapabilir ya da yeni tecrübeler edinebilirsiniz. Canınızı sıkan ne varsa uzak durmak ve sadece size keyif verecek işlerle meşgul olmak isteyeceğiniz günlerdesiniz.

15 Temmuz 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün karşınızdaki kişilerle, eşinizle ya da partnerinizle daha fazla ilgilenebilirsiniz. Ancak olayları nihai bir sonuca bağlamanız kolay olmayabilir.

17 Temmuz 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni projeler ile birlikte sorumluluk da alıyorsunuz. Ancak fazla ağır işlere kalkışmanız biraz maceracı olacağınızı göstermekte. Elinizden fazla para çıkıyor dikkatli harcayın.

17 Temmuz 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile ikili ilişkilerinizde olumlu iletişim kurabilir, paylaşımlarınızı arttırabilir, bekarsanız katıldığınız ortamlar veya arkadaş çevreniz aracılığı ile yeni birisi ile tanışabilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ilişkilerde aşk, mutluluk ve romantizmi vurgulamakta.

17 Temmuz 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günlük işlerinizde kendinizi etkin bir şekilde ortaya koyabilecek, hırslı yapınızla üstesinden gelmeniz gereken işlerinizi kolaylıkla başaracaksınız. Özel hayatınızda sevdiğinizle değişik yerlerde bulunacaksınız. Etkinlikleriniz ilişkinizi olumlu yönde etkileyecek.

17 Temmuz 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün alacağınız güzel haberler sayesinde sürpriz mutlulukları karşılamak için kollarınızı sıvayın. Sosyal organizasyonlarınız artacak, kardeş ve kuzenlerinizden güzel haberler alacak ve bol bol kısa yolculuklar yapacaksınız. Her şeyin istediğiniz gibi gitmesi ile çok mutlu olacaksınız.

17 Temmuz 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

17 Temmuz 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 38' 10" R
Ay
Aslan
18° 52' 18" R
Merkür
Koç
29° 05' 36"
Venüs
Boğa
19° 04' 37"
Mars
Koç
10° 59' 25"
Jüpiter
Boğa
27° 24' 28"
Satürn
Balık
17° 44' 41"
Uranüs
Boğa
23° 11' 45"
Neptün
Balık
29° 18' 44"
Plüton
Kova
02° 04' 09"
Chiron
Koç
21° 27' 15"
Lilith
Başak
24° 57' 57"
True Node
Koç
14° 52' 36"
Son Güncelleme : 15/05/2024 02:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>