İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Temmuz 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize karşı son zamanlarda kırıcı sözler söylüyorsunuz. Onu kaybetmekten korkuyorsanız sözlerinize biraz dikkat etmelisiniz. Sevgiliniz bu tip davranışlarınızı hak etmiyor.

Tatil dönüşü henüz çözüme ulaştıramadığınız birtakım işleriniz için endişe etmeyin. Sorunları büyütmeyin ve amirinizle ya daarkadaşlarınızla olayları çözümleme yoluna gitmelisiniz.

Bu sıralar harcamalarınızı çok kısıtlıyorsunuz ve olayı cimrilik boyutuna getirdiniz. Kendinizi bu kadar sıkmayın ve harcamalarınızdan gerektiği kadar kısıtlamalarda bulunun.

Davranışlarınızda genelde kontrollüsünüz fakat bazen kontrolünüzü yitiriyorsunuz. Dikkatli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir aile bireyinizle, ailenin öteki bireylerine bir sürpriz hazırlığı içindesiniz. Bugünlerde yapmayı kararlaştırdığınız bu sürpriz, bir şeyleri düzeltmeye yönelik gibi görünüyor. Herkesin çekingenlik gösterebileceği veya çok rahat davranabileceği durumlar olabileceğini kavrayamıyor, boş yere sıkıntılar yaşıyorsunuz. Bu yüzden zaman, zaman yaşadığınız çekingenlik nedeniyle sizi ulaşılmaz bulanlar da var.

17 Temmuz 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 05:29 Ay-Pluto görünüm etkisinde, kim bize karşı ve kim bizimle beraber? Bunları bilmek isteriz. Saat 13:50-22:42 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Korunma, sahiplenilme ve hayatınızdaki temel teşkil eden konular üzerinde bir hayli durabilirsiniz. Anne veya babanızla alakalı mevzular veya çocuğunuz varsa annelik ve babalık duygunuzla ilgili ayrıntılar, ev sınırları içinde konuşulabilir. Aile kavramı, yaşadığımız toplumun en küçük çekirdeğini oluşturduğundan, bu alanda yaşanan ters bir durum, doğal olarak dış dünyadaki başarı ve başarısızlıklarınızın işaretidir. O nedenle elbirliği yapmak, aksayan noktaları gözden geçirmek boşluk etkisi geçene kadar gayet faydalı bir yaklaşımdır. Saat 22:42 Ay-Terazi burcu geçişi, özel yaşamınızla ilgili konularda, eşit hak ve özgürlük düşüncesi içinde ilişki kurmanız gerektiğinin göstergesidir. Çelişkilerden kurtulmak, huzurlu bir gün geçirmek için bu bakış açısı altında iletişimde bulunmanız yararlı olabilir. Ay-Terazi burcu geçişi, yaşamımızda bir çok şeyin dengeli ve yerli yerinde olmasının bize ne kadar huzur vereceğini düşündürüyor. Zevklerimiz konusunda seçici olmamızı sağlıyor. Aşka kapılarımızı açmaya, birlikte el ele yürümeye, güzellikler yaşamaya olan ihtiyacımız büyüyor.

17 Temmuz 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşadığın huzursuzluk nedeniyle bazı insanlarla bir süre görüşmeme kararı almak isteyebilirsin. Ancak aralarından bazılarını dinleyince onlara hak verebilirsin. Çalışma ortamında sıra dışı kişiler ile tanışacaksın. İlgi ve yeteneklerini hatta yaşama biçimini bu kişilerden hareketle yeniden düzenlemek isteyeceksin. İlişkisi olan ya da evli bir İkizler burcuysan, değer verdiğin kişinin ailesinde yaşanan sorunlar ilişkinize yansıyabilir. Mümkün olduğunca yorum yapmamaya çalışmalısın. Sanatla ilgilenen bir İkizler burcuysan, yurtdışından gelen teklifi olumlu yönde değerlendireceksin.

17 Temmuz 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizle ilgili önemli birtakım durumları bazı kişiler tarafından aniden öğrenebilirsiniz. Böyle durumlar söz konusu olduğunda sevdiklerinizi savunmanız için söylediğiniz sözler pek doğru anlaşılmayabilir. Böyle bir durumda sessiz kalmak belki en doğru şey olacaktır.

17 Temmuz 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Meslek hayatınızla ilgili yaptığınız işlerde ayrıntılarla ilgilenebilirsiniz. Hareketli bir gün geçirmeniz olasıdır. Alternatif olarak iki işle uğraşanlar için oldukça yoğun, yorucu ve keyifli zamanlar içerisindesiniz. Çalışmalarınızın karşılığını maddi, manevi alacağınız bir gün geçirmeniz mümkün olur. Çalışma hayatınızda başarılarınızla parlayabilirsiniz.

17 Temmuz 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dikkat çekmek bugün sizler için çok önemli. Eski partnerinizi ancak böyle kıskandıracağınızı düşündürüyorsunuz. Oysa herkes kendi yolunda zaten. Hayallere kapılmamalısınız.

17 Temmuz 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Evinizde pek çok detayla ve işle uğraşmanız gerekebilir. Aileniz ve anne ve babanızla görüşebilir, bir araya gelebilirsiniz. Yemek yapmak, güzel sofralar kurmak için güzel bir gün olabilir.

17 Temmuz 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi ve alışkanlıklarınızı gözden geçireceğiniz bugün, evinizde ve aile ortamlarınızda kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Yapılması gereken işlerinizde istikrarınız tam olacak. Moralinizi hep yüksek tutun.

17 Temmuz 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzündeki büyük toprak üçgeni, uzun zamandan beri hayatınızdaki güven arayışını somutlaştırır. Duygusal açıdan kendinizi daha tatminkar hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Uzun zamandan beri tamamlanmayan yatırımlarla ilgili sonuçlar önünüze kendiliğinden çıkacaktır.

17 Temmuz 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

17 Temmuz 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 04' 36" R
Ay
Oğlak
06° 37' 11"
Merkür
Koç
16° 26' 36"
Venüs
Koç
29° 17' 20"
Mars
Balık
28° 39' 16"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 01"
Satürn
Balık
16° 27' 07"
Uranüs
Boğa
22° 16' 05"
Neptün
Balık
28° 51' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 49"
Lilith
Başak
23° 11' 01"
True Node
Koç
15° 24' 17"
Son Güncelleme : 29/04/2024 00:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>