İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Kasım 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir gün, bir yerde hayatınızın aşkıyla karşılaşabileceğinize dair inancınızın, sizi duygusal bir tembelliğe sevk ettiğini göremiyorsunuz. Rastlantılar kadar çaba da önemli.

Ruh haliniz tatil sonrası çalışmaya pek uygun değil. İşlerin pek yoğun olmaması durumunuzu biraz kolaylaştıracak.Çalışkan ve becerikli olmanız, sistemli olmayışınız nedeniyle hakkettiği randımanı alamıyor.

İçinizden geçen özlemlerle para durumunuz arasında büyük fark var. Yeni, daha mütevazi bir yaşam tarzı belirleyip kendinizi buna alıştırmanız yararlı olabilir.

Çevrenizde olup bitenlerle biraz daha yakından ilgilenmeniz gerekiyor Yakın akraba ilişkilerinizdeki son gelişmeler, sizi herkes kadar ilgilendiriyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaş çevreniz ve onlarla ilişkileriniz tüm sosyal tatminlerinizi karşılayabiliyor. Ama bu yoğunluk birtakım zaaflı kişilikleri sizden gizleyebiliyor. Dostluk adına üstlendiğiniz yükümlülüklerin bir kısmını, yoğun sevgi ortamınızdan arınarak değerlendirmeniz yararlı olacak. Aileniz sizden bir konuda destek bekliyor, bunu fark etmelisiniz.

18 Kasım 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 10:50 itibariyle, Akrep burcunda son kez buluşacak Güneş ve Satürn gezegenleri, mali konular başta olmak üzere,sözleşmeleri,görüşmeleri, sorumlulukların artışı anlamında bu kavuşum gerçekten çok önemlidir. Ciddi bir şekildemeseleleri ele alınmalıdır. Eğer aksaklıklar varsa, bunlar mutlaka düzenlenmelidir. Bu kavuşum, üzerinize sorumluluklar yüklüyor. Siz zorluklardan yılmıyorsunuz. Sadece düşündüğünüz işi yapmak ve başkalarının üzerinizdeki haksız baskılarından kurtulmak istiyorsunuz. Şu aralar kim üzerinize gelse, ne zaman kendinizi fiziksel ve psikolojik anlamda yalnız hissetseniz ya içinize atıyor kimseye belli etmiyorsunuz veyahut alınıyor, güceniyor tepkide bulunuyorsunuz. Dile getirmekte zorlandığınız problemlerinizi anlayabilecek, bir sürü yoğunlukla baş ederken yanınızda destek olabilecek birilerine ihtiyaç duyuyorsunuz. Bunu bulamadığınızda kendinizi güçsüz hissediyorsunuz. Bu kavuşum birçok meseleyi, ilişkiyi veyaanlamında elinize, yüreğinize batanları temizlemeniz için, öncelikle kendinize fazlasıyla önem vermeniz gerektiğini gösteriyor. Siz yoksanız hiçbir şeyin önemi olmayacağına göre, lütfen sizi üzmelerine izin vermeyin. Ancak siz de her şeyi kafanıza takıp kendinizi rahatsız etmeyin. Saat 11:51 Mars-Kuzey Düğüm görünümü, finansal konularda dikkatli ve sorumluluk bilinci içinde hareket etmenin önemini vurguluyor. Siz sosyalleşmek, rahat hareket etmek, özgür olmaktan  yanasınız. Ancak gelişimin yolu,  sadece bildiğinizi okumak değil, paylaşmayı bilmek, şartlarınıza göre hareket etmekten geçiyor. Saat 20:39 Ay-Pluto görünümü, aşk hayatınızla ilgili konularda sizi destekliyor. Ancakhayatınızla ilgili bazı meselelerin mutlaka çözüme kavuşturulmasını gerektiriyor. Saat 23:03 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi, aşk hayatımız, çocuklarımız, davranışlarımız, hayatın güzelliklerini hissedebilmemiz yönünde bize hız, aktivite, isteklilik, değişim ve yenilik arzusu katıyor. Başkalarıyla ilişki kurmak isteyeceğiz, aşkı yaşamaktan zevk alacağız. Ancak üzerimizde baskı kurulmasına izin vermeyeceğiz. Her şey karşılıklı olmalı,  güzellikler yeri geldiğinde paylaşılmalı, sosyal hayatımız canlanmalı diye düşüneceğiz. Günün ışıkları yüreğinizi aydınlatsın. Bol şans dileklerimle,

18 Kasım 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal konularda daha esnek ve yumuşak davranmayı yeğlerseniz, ilişkiniz her anlamda pozitif olacaktır. Bugün, sosyal ve zihinsel aktivitelerinizi olumlu bir şekilde birleştirme yeteneğiniz var. Fikir üretebileceğiniz ve çeşitli faaliyetler de boy göstereceğiniz, bir gün içindesiniz. Bilgilerinizi belli bir potada toplayarak, depolamayı seviyorsunuz...

17 Kasım 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gerçek herkese farklı görünüyor. Fikirleri değişkenlik gösteren kişiler sizi yormaya başladı. Geçmişi bir kenara bırakıp, kendi yolunuzda devam etme kararı alabilirsiniz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

18 Kasım 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeteneklerinizi gösterme ve dikkatleri üstünüze toplama açısından son derece talihlisiniz. İşe dair çalışmalarınızda daha yaratıcı olacaksınız. Alış verişe ve eğlenceye olan harcamalarınızda artış gözüküyor. İşe dair konularda ise daha tedbirli olmanızda fayda var. Gereksiz yere risk alma eğilimindesiniz. Biraz sabırlı olun.

18 Kasım 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Seçim... Siz her anlamda ruhunuzu tatmin edemiyor, bir şeyden zevk almamaya ve sıkılmaya başlıyorsunuz. Bugün seçim kartı size bu olumsuzluklarla etkiliyor gibi.

17 Kasım 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sorunları içinize atmaktan vazgeçmelisiniz. Kendinize ne kadar büyük bir kötülük yaptığınızın farkında değilsiniz. Her şeyden sorumlu olmadığınızı görün artık ve dertlerinizi birileriyle paylaşın. Yakın akrabalarınız size destek vereceklerdir, içinizi ferah tutun... Yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz. Kararınız gelecek günleri etkileyebilir.

17 Kasım 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 35' 22" R
Ay
Balık
25° 56' 13"
Merkür
Koç
19° 09' 24"
Venüs
Boğa
06° 17' 14"
Mars
Koç
03° 01' 50"
Jüpiter
Boğa
24° 57' 41"
Satürn
Balık
16° 56' 37"
Uranüs
Boğa
22° 35' 37"
Neptün
Balık
29° 02' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 55"
Lilith
Başak
23° 48' 50"
True Node
Koç
15° 23' 51"
Son Güncelleme : 04/05/2024 17:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>