İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mart 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün duygusal sorunlar yaşamanız söz konusu olabilir. Karar vermek ve harekete geçmek için uygun günde değilsiniz. Sevgiliniz sizi alttan almak zorunda kalabilir.

İşyerinizde yeni fikirler üretiyorsunuz ve bunları ayrı ayrı değerlendiriyorsunuz. Enerjinizi olumlu olarak kullanmaya çalışmalısınız. Gün içinde bir fikir münakaşası yapabilir ve sinirsel gerilimler yaşayabilirsiniz.

Bugün maddi olarak yeni bir girişimde bulunmamaya dikkat etmelisiniz. Elinizdeki parayla bir süre yetinmek zorunda kalabilirsiniz. Harcamalarınıza bugünlerde çok dikkat etmelisiniz.

Yeni diyaloglara girmek için olumlu bir gündesiniz ve yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bu fırsatları iyi değerlendirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Derin özlemleri giderme günleri. Bu özlemlerde kaderci avunmalarla, birtakım pişmanlıkları örtmeye çalışacaksınız. Kendinizi yenileme niyetlerinizin önünde kendini gizleyen engelleriniz var. İyi anlaştığınız kişilerle yeni düşüncelere, yeni niyetlere yönelebilirsiniz. Aile ilişkileriniz üzerindeki korumacılığınız, bazı kişilik gelişmelerini önleyebilir.

18 Mart 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 00:48 Güneş-Satürn arasındaki mücadeleci görünüm, gerekhayatı gerekse ilişki veortaklıklarında sizi rahatsız eden bazı sıkışıklıkların, engellerin, zorlanmaların işaretçisidir. Bu yüzden de iyi niyetinizin kullanıldığını düşünürsünüz. Aslına bakarsak bu görünüm sizinve ilişkilerinize bakış açınıza göre değişebilir. Kimi İkizler zorlukları umursamaz ve önlerindeki engelleri bilinçli şekilde ele alarak, kolayca üstesinden gelebilir. Ancak siz negatif düşünmeye yönelik hareket eden ve insanlarla anlaşmakta zorlanan biriyseniz, gün boyu gergin tepkilerde bulunabilirsiniz. Yapılması gereken, işinizde titiz çalışmak, mantıklı hareket etmek, hayalcilikten uzak durmak, özel hayatınızda ise gerçekçi olmaktır. Bunlara önem verirseniz, zayıf noktalarınızı kolayca güçlendirebilirsiniz. Saat 06:00 itibariyle hayatın zevkli ve keyif veren güzelliklerinin tadına varmak, cesaretle her problemin üstesinden gelebilmek, inandığınız ne varsa üzerine gitmek isteyeceğiniz Ay-Yay burcunda ilerleyecek. İlişkisi olmayanlar yeni bir aşkın heyecanına kapılmaktan zevk alırken, ilişkisinde sorun olanlar, partnerin nazından niyazından hoşlanmazlar. Saat 10:24 Ay-Kuzey düğüm görünümü, her konuda iyi bir analiz yapmanın önemini işaret ediyor. Saat 15:27 Geri harekette olan Venüs, Merkür ile kavuşum yapacak. Sosyal ilişkileriniz, arkadaşlarınızla olan temasınız ve yenilikler konusunda aktif olma ihtiyacınız bu etki altında ön plandadır. İsteklerinizi başka insanlara direkt bir şekilde ifade edebilir, çevrenizle güçlü temaslarda bulunarak kendinizi göstermekten hoşlanabilirsiniz. Liderlik gücünüzü konuşmalarınızda hissetmek gayet kolaydır. Sanatsal gruplar, kültürel topluluklarda yeni insanlara tanışmanız mümkündür. Daha önceden arkadaş olduğunuz kişiyle yeni bir ilişkiye başlayabilir veya sevgilinizle dostça paylaşımlarda bulunmaya çalışabilirsiniz. Etkin ve oldukça güçlü arkadaşlar edinme isteğiniz bu enerji altında yoğunlaşabilir. Her şey normalde bakıldığında olumlu gibi dursa da, yöneticiniz Venüsün geri hareketi nedeniyle, bu enerji sayesinde adım atılan bir ilişki veya bir oluşumun uzun seyirli olması için gerçekçi düşünmek ve belirli bir zaman geçmesini beklemek lazımdır. Çünkü duygular yanıltıcıdır ve temeli güçlü değildir. Beklemek ve gelişmeleri iyi izlemek gayet önemlidir. Benim tavsiyem hayale kapılmamanız veya ani tepkilerde bulunmamanızdır. Cumartesi gününüzün keyifli güzellikler içinde geçmesi dileğimle,

18 Mart 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sana güç veren dostların sayesinde kendini yaratıcı hissedeceksin. Bir sohbetten yeni fikirler edineceksin.

18 Mart 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkinizdeki özgürlük alanlarına saygı duymanız gereken önemli bir süreç. Uzlaşma köprülerini yıkarsanız bu sizi daha zor bir durumda bırakabilir.

18 Mart 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün önemli görüşmeler ve ilişkileriniz açısından oldukça önemli olabilir. Daha iyi bir dinleyici olmaya gayret etmelisiniz.

18 Mart 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Keyifli bir sohbet ortamı haftanın bütün yorgunluğunu alacak. Hoşlanmadığınız birinin ters davranması sizi biraz tedirgin etse bile kafanızı takmayın. Zararı dokunmayacaktır.

18 Mart 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, çocuklarınızla iletişim konusunda olumlu adımlar atabilir, aşk hayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabilir ve kendinizi en iyi şekilde göstereceğiniz sunum ve gösterilerde yer alabilirsiniz. Dolunay size ikili ilişkilerinizde kalıcı adımlar atma imkanı sunarken, ilişkisi devam edenler için bu zaman dilimi, ilişkiyi bir adım öteye taşıyabilecek etkidedir.

18 Mart 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Oldukça sosyal bir gün geçirebilirsiniz. Yakın arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, fikirlerinizi, düşüncelerinizi uyumla paylaşabilirsiniz. Diyaloğa açık bir gün, uzun süredir uzlaşma gerektiren konuları halledebilirsiniz.

18 Mart 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hizmet alanınızda ilerleyen Ay ve kriz alanınıza yol alan Plüton arasındaki olumlu açı teması nedeniyle,yaptığınız alanlardaki yardımlaşma ve dayanışma konuları odak noktanız olacaktır. Dolayısıyla bugün kendinizi ikinci plana itip çalışanlar ve ofisiniz ile ilgilenmek ve krizleri gidermek isteyebilirsiniz. Otorite figürleri ile ilişkiler gergin olabilir, sizi sürekli eleştirip, kritik edebilirler, siz de kendinizi beğenmeyip, yaptığınız işin kalitesinden memnun olmayabilirsiniz. Ortağınız veya partneriniz hayatınızda kısıtlamalar getiriyor olabilir.

18 Mart 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, kafanızın karışacağı bir gün olabilir. Gerçekçi bakış açısını kıaybetmemeniz gerekecektir. Bunun yanında, çevrenin ifade ettiklerini doğru biçimde anlamaya çalışın ve birşeyleri ifade ederken de, ifade şeklinizin yeterince açık olmasını sağlayın.

18 Mart 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 49' 18" R
Ay
Başak
28° 10' 32"
Merkür
Boğa
03° 19' 32"
Venüs
Boğa
23° 08' 36"
Mars
Koç
13° 30' 31"
Jüpiter
Boğa
28° 11' 16"
Satürn
Balık
17° 58' 15"
Uranüs
Boğa
23° 23' 16"
Neptün
Balık
29° 23' 28"
Plüton
Kova
02° 02' 53"
Chiron
Koç
21° 37' 18"
Lilith
Başak
25° 19' 57"
True Node
Koç
14° 55' 37"
Son Güncelleme : 18/05/2024 09:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>