İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
İlginç Konuşmalara Şahit Oluyorsun! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mart 2024, Pazartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik problemlerle karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Sorunların ve sıkıntıların ortadan kaldırılması için elinizden gelenin en iyisine ihtiyaç duyabilirsiniz.

Mesleki olarak biraz daha kontrollü olmalısınız. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun hareket etmeyi başarabildiğiniz takdirde her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmayın. Hata yapmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Maddiyatla ilgili beklenmedik problemler gündeme gelebilir. Elinize geçen fırsatları doğru anlamda değerlendirmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendiniz için istediklerinizi başkaları için de isteyeceğiniz bir gün olabilir. Bu da sizi sevginizi, değerinizi daha çok göstermeye itebilir. Bugün iyi ilişkiler kurmanın, maddi ve manevi açıdan insanı nasıl besleyip büyüttüğüne şahitlik edebilirsiniz.

18 Mart 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii, İkizler burcu bugün için iletişiminizin güçlü olduğu bir gün olabilir. Fikirlerinizi açıkça ifade edebileceğiniz ve karşınızdakileri ikna edebileceğiniz bir zaman dilimindesiniz. Aynı zamanda, çevrenizdeki insanlarla ilişkilerinizi güçlendirebileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yaratıcılığınızın ve zekanızın ön plana çıkacağı bir gün sizi bekliyor olabilir. Planlarınızı detaylı bir şekilde düşünerek adımlarınızı atmanız sizin için faydalı olacaktır. Ayrıca, bugün karşınıza çıkabilecek beklenmedik durumları esneklik ve adapte olma yeteneği ile karşılayabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim.

18 Mart 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün hayatın umulmadık fırsatlarla dolu olduğunu anlayacaksın. Beklemediğin bir anda, yeni bir iş, zam, verdiğin borcun geri dönmesi gibi olaylar gündeminde olabilir. Bugün aynı zamanda üstlerinin ilginç konuşmalarına şahit olabilirsin. Kariyerine yeni bir güç kazdırmak adına, mesleki eğitimlere katılabilirsin.

18 Mart 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zor bir durumla karşılaştığınızda bu size beyin fırtınası yaptırabilir. Acının ya da öfkenin diğer tarafında her zaman fırsat vardır. Bugün o fırsatlara kucak açın, bir adım atın. Sosyal açıdan keyifli bir gün olabilir, enerjisi iyi insanlarla tanışabilirsiniz.

18 Mart 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yapacağınız harcamalarınızı kontrol altında tutmalısınız. Maddi kaynaklarınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizde yeniden harekete geçmek için çaba gösterebilirsiniz. Alacağınız destekler sizi biraz olsun rahatlatacaktır. Akşam saatlerinde gergin zamanlar geçirebilirsiniz.

18 Mart 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son günlerde maddi anlamda kendinizi biraz daha rahat hissedeceğiniz bugünlerde elinizdeki paranın bereketlendiğini gözlemleyebilirsiniz.

18 Mart 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün insanlar senin tersine gidebilir. Bazı konularda seninle tartışabilir veya kendi isteklerini ön plana alabilirler. Ortada bir hassasiyet ve gerilim sezdiğin zaman sakin kalman önemli olacak.

18 Mart 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, bugün duygularınız sakinleşiyor ve yoğunluğunuz azalıyor. Kişisel bir sorunu çözmek, iyileşmenize ve gevşemenize yardımcı olacak aktivitelerin tadını çıkarmak için iyi bir konumdasınız. Gün, daha yüksek hedeflerinize odaklanmanın bir yolunu sunuyor. Bununla birlikte şimdi, hedeflerinizin veya kariyerinizin sizi tatmin etmeyen yönleri gözünüzde büyüyebilir çünkü gün, değiştirebileceğiniz ne varsa değiştirmenizi istiyor.

18 Mart 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zihinsel ve ruhsal rahatlama için derin nefesler al ver. Doğada daha fazla vakit geçir. Hayvanları besle ve bitkilere su ver. Ruhunu ve zihnini arındır. Çünkü bir konuyu fazla düşünüyorsun. O nedenle relaks ol.

18 Mart 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görünürde hiçbir neden yokken işleriniz durmaya başladı. Her ne kadar planlarınızın değişmesinden hoşlanmasanız ve programa sadık kalmak isteseniz de, önünüzdeki engelin etrafından dolaşarak ilerlemeye çalışmalısınız, yoksa tüm enerjiniz engeli imha etme çabalarıyla ziyan olacak. Hedefinizi ulaşmanız biraz daha uzun sürebilir, ama bunu yaparken çok daha değerli deneyimler kazanacaksınız.

18 Mart 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün para, kazançlar ön plana çıkabilir. Ani gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

18 Mart 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Umutsuz görünen yeni ilişkileri kendinizde de değişiklik yaparak umutlu hale getirebilirsiniz. Değişikliklere hazır olun ve eski alışkanlıkların tekrar yer almaması için önlem alın. İş ilişkilerinizdeki rahatlığınız göze batıyor. İşinizi biraz daha sevmeye ihtiyacınız var. İkaz alabilirsiniz. Bugün sevdiklerinize parasal yönden destek vermekten kaçınmayın. Size bu yardımlarınızın karşılığını fazlasıyla ödeyecekler. Küçük sağlık şikayetlerinizin nedenlerini öğrenmelisiniz.

18 Mart 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 56' 39" R
Ay
Aslan
22° 43' 57" R
Merkür
Koç
29° 28' 56"
Venüs
Boğa
19° 28' 12"
Mars
Koç
11° 14' 02"
Jüpiter
Boğa
27° 28' 59"
Satürn
Balık
17° 46' 02"
Uranüs
Boğa
23° 12' 52"
Neptün
Balık
29° 19' 13"
Plüton
Kova
02° 04' 03"
Chiron
Koç
21° 28' 14"
Lilith
Başak
25° 00' 05"
True Node
Koç
14° 52' 26"
Son Güncelleme : 15/05/2024 10:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>