İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Aralık 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde aşırı duygusallıklar yanlış anlaşılmanıza neden olabilir. Kendinizi daha iyi anlatan davranışlar içine girmeli ve sezgilerinizden de emin olmalısınız.

Son yaptığınız görüşmelerin sonucuyla ilgili acelecilik içindesiniz. Zaman gerektiren konularda biraz daha sabır gerekebilir. Önümüzdeki günler içinde bir yolculuğunuz var.

Para konulu tartışmalara dikkat. Bu sıralar bu konularda aşırı hassasiyet gösterebilirsiniz. Yakın gelecekle ilgili planlarınızda daha akılcı düzeltmeler, hedeflerinizi size yaklaştırabilir.

Uzun zamandır aklınızda olan kısa tatili, bu sıralarda fırsat yaratıp değerlendirebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içinde önemli kararlar söz konusu. Bazı şeyleri belirleyip netliğe kavuşturma çabalarınız olabilir. Kendinizi ifade güçlüğü çektiğiniz bazı koşullarda kaçırdığınız fırsatlar olabiliyor. Fikir ayrılığına düştüğünüz biriyle diyaloğunuz, bugünlerde fikir ayrılığı boyutundan daha yukarılara tırmanabilir. Koşullanmalara karşı dirençli olmanız gerekiyor.

19 Aralık 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Akrep burcunda ilerleyen Ay etkisi altında Cuma günümüz başlıyor. Sorguluyoruz bir çok meseleyi ve şu anki durumu. İşin içinden çıkamadığımızda da  bir şeylere sarılmak ve teselli bulmak istiyoruz. Bize nasıl hareket etmeniz gerektiği söyleyenler, hatta  kafana fazla  takıyorsun diyenlere kızıyoruz içimizden. İnsanların  bizi anlamadığını düşünüyoruz. Eh insanız tabii ki, sıkıntılarımız var elbet. Ancak kendimizi de iyileştirmeyi biliriz. Her günümüz aynı olacak değil ya. Saat 10:26 Ay-Jüpiter görünümü, bir çok mesele üzerinde bazen abartılı düşünmenize neden olabilir. Yaptığınız planların dışına çıkıldığında, bir aksilik olduğunda veya bir şeylere zorlandığınızda lafınızı hiç esirgemezsiniz. Saat 23-11-23:55 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Pek kimseye belli etmeseniz de,hayatınız, sağlık ve özel meseleler üzerinde tedirginlik duyabiliriz. Aslında siz insanlarla aranıza mesafe koymaktan yana değilsiniz. Ancak bazı kişilerin kendini bilmez halleri, boş konuşmaları, kıskançlıkları canınızı sıkmaktadır. Fakat kendinizi dizginlemeniz gerektiğini biliniz. Güzel gönüllerle buluşmamız, mutluluğa kavuşmamız dileğimle,

19 Aralık 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın dostlarınızın size destek vereceği, yeni konular gündeme gelecektir.Ani değişimlerin size kazandıracağı hiçbir şey yok ve temkinli yapınızı her zamanki gibi ispat edeceksiniz.. Bugün, duygusal konularda yaratıcılığınız artıyor ve paylaşımlarınızda olumlu davranacaksınız. Karşı cinsin ilgisini üzerinize çekecek ortamlarda bulunacaksınız.

19 Aralık 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Esnekliğinizi koruduğunuz takdirde gerçekten güzel bir gün olabilir. İş arkadaşlarınız veyabirliği içinde olduğunuz kişilerle ya da işinizle ilgili belirsizlikler veya kararsızlıklar söz konusu olabilir. Görev ve sorumluluklarınızı ihmal etmemeniz durumunda geleceğinizi etkileyebilecek kişiler çabalarınızı fark edebilir. Aksi takdirde eleştiri veya şikayetler söz konusu olabilir.

19 Aralık 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aynı anda birkaç işle ilgilenmeniz zorunlu hale gelebilir. Eve ait konularda bazı şeylerin bittiği değişik koşullara uyum göstermeye çalışacaksınız. Evde daha fazla sorumluluk getiren uğraşlarla beraber, ev içindeki hareketlilik ve yakınlarla ilişkiler sizi gerebilir. Sabırlı olmanız gerekiyor. Bugün kendi kaynaklarınıza özel bir önem vermelisiniz.

19 Aralık 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaş ortamında kendinizi iyi hissetmenize neden olacak kelimeler duyup özgüveninizi tazeleyeceksiniz. Alçak gönüllüğünüzü korumalısınız.

19 Aralık 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde özel yaşamınızda beklenmedik güzel teklifler alabilir, yeni insanlarla tanışabilir ve yaşamın keyifli yönlerine odaklanarak, eğlenceli bir gün geçirebilirsiniz. Spora, tanıtımlara ve eğlenceye zaman ayırabileceğiniz bugün akşam saatlerinde güzel haberler alarak, istediğiniz yönde iletişim kurma fırsatınız olacak.

19 Aralık 2014, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

19 Aralık 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 08' 22" R
Ay
Boğa
04° 33' 40" R
Merkür
Koç
21° 07' 48"
Venüs
Boğa
09° 31' 43"
Mars
Koç
05° 03' 10"
Jüpiter
Boğa
25° 34' 46"
Satürn
Balık
17° 09' 32"
Uranüs
Boğa
22° 44' 44"
Neptün
Balık
29° 06' 32"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
21° 02' 34"
Lilith
Başak
24° 06' 20"
True Node
Koç
15° 23' 34"
Son Güncelleme : 07/05/2024 08:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>