İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Kasım 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hafta sonunda sevgilinizin planlarını alt üst etmeniz onu biraz üzdü. Bugün elinize onun gönlünü alacak bir fırsat geçebilir. Bu fırsatı iyi değerlendirebilirsiniz konu hiç büyümeden kapanabilir.

Eskiden birlikte çalıştığınız bir arkadaşınız sizin için çeşitli konuşmalar yapıyor, sizinle ilgili olumlu bilgiler aktarıyor. Henüz bu konuyu sizinle paylaşmaya niyeti yok.. Onun bu çabası yakında parlak birteklifi almanıza neden olabilir.

Pek de yakınınız olmayan biriyle yaşadığınız bir para tartışması bugün yeniden açılabilir. Siz konunun kapandığını sanıyordunuz, o yüzden yeniden açılması sabrınızı taşırabilir. Herkes sizin ne kadar haklı olduğunuzu biliyor.

Yapıcı eleştirilere açık olmanız gerekebilir. Aynı şekilde başkalarının da sizin yapıcı eleştirilerinize ihtiyacı olabilir. Biraz sabırlı olmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İleriye dönük planlarınızla ilgili bu ara tavsiye ve önerilere pek açık görünmüyorsunuz. Ancak sizinle aynı tarafta olan ya da sizi destekleyen insanları dinlemeyi de ihmal etmemelisiniz. Zira kaçırdığınız önemli bir şeyin altını çiziyor olabilirler.

19 Kasım 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 08:27 itibariyle Kova-Akrep burçları arasında oluşacak ilkdördün, kendinize özgü yöntem ve bakış açısı içinde ufkunuzu genişletmek, eğitim hayatınızdan tutun da mesleki uzmanlığınıza kadar her konuda bağımsız davranmak ve kararlar almak niyetinde olduğunuzu gösteriyor. Olaylara gerçekçi bir şekilde yanaşır, ideallerinizi gerçekleştirmek için çaba sarf edebilirsiniz. Yeni bir dünya kurmak arzunuz yoğundur. Rutin giden her şeyden uzak durarak kendi gerçeğinizi yaratmak sevdanız, ülkünüz yüksektir. Yabancı ülkelerle olan temaslar, dış dünya ile olan irtibatlar, yeni insanlar tanıma arzunuz yoğundur. Bu içgüdüsel isteklerinizin doyurulması halinde kendinizi çok daha iyi hissedeceğiniz açıktır. Geçen hafta başlattığınız fakat yolunda gitmeyen girişimlerinizi bugün gözden geçirebilir ve içinde bulunduğunuz durumu sorgulayabilirsiniz. Neler eksik veya neler önünüzde engel oluşturmaktadır. Ancak bunları yaparkenhayatının kendi içindeki yoğunluğu, çevrenizdeki kişilerle olan ilişkiniz ve hayatın zorunlulukları buna müsaade etmeyebilir. Bu durumda sizin gelişiminiz mi yoksa çalışma hayatınızla ilgili işler mi daha önemlidir sorusu gerilim yaratabilir. Bir karar vermeniz icap edebilir. Bu karar verilirken, içinizden çalışmak, emek sarf etmek gelmeyebilir. Sanki boşa kürek sallıyormuşsunuz gibi düşünebilirsiniz. Yapılması gereken her şeyi sakin bir şekilde gözden geçirmektir. Saat 10:19-14:21 saatleri arasındaki Ay-Boşluk süreci, özgür hareket etmenin önüne geçer. Bazı meseleler sizi rahatsız ettiğinde, güven duyduğunuz bir arkadaşla sohbet etmek gayet faydalıdır. Sakin ve kontrollü etmemiz yararlıdır. Saat 13:13 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, çalışma hayatınız, sağlığınız veyaortamındaki durumuzla ilgili olarak bir analiz yapmanızı, nelerin gerekli ve gereksiz olduğunu tespit etmenizi sağlayan bu görünüm, iç huzurunuz, geleceğiniz için son derece önemlidir. Geçmişe şöyle bir bakalım, neler yaşadık neler gördük. Bunlar tecrübelerimiz. Ancak bundan sonra bu konularda geleceğimizi düşünerek sağlıklı, verimli, uzun ömürlü olanı tercih etmeliyiz. Saat 14:21 itibariyle etkili Ay-Balık burcu geçişinde, işlerimizi bir daha kontrol etmeniz ve düzenlemenizde, dikkat dağınıklığına karşın, tedbirli olmanızda yarar var. Bu enerji, biraz rehavet yaratabilir. Biz bu özelliğini göz önüne alarak hareket edelim. Endişeli olmayın ama mutlaka gerçekçi düşünün. Gün boyunca, arzu ettiğiniz gelişmelerle karşılaşmanızı tüm kalbimle temenni ediyorum. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun.

19 Kasım 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir partiye giderken, Nasıl giyinmeliyiz? Nasıl eğlenmeli?

19 Kasım 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişilerin önerilerine açık olmanız keyifli maceraları beraberinde getirebilir. Duygusal yanılsamalara açık bir gün. Bonkörlüğünüzden veya zarafetinizden fayda sağlamaya çalışan kişiler olabilir. Katılımınızın neye fayda sağlayacağını öğrenmeden, maddi ya da manevi veya fikir bazında yardımlarda bulunmaktan kaçınmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Kararsızlıklar, belirsizlikler, şüpheli durumlar ya da dalgınlıklar bugün yine gündemde olabilir. Akşam saatlerinden itibaren, daha engelleyici, baskı yaratan veya gergin etkiler ön plana çıkabilir. Dolayısıyla, gerekli konuşmaları ve görüşmeleri (erken sabah saatleri hariç)gün içerisinde yapmakta fayda var.

19 Kasım 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde yeni şeyler öğrenme ve keşfetme isteği içinde olabilirsiniz. Bugün yaşadığınız olaylarda bütünü daha net görebileceksiniz. İletişimde problemler çıkabilir, dikkatli olmalısınız. İlerleyen saatlerdehayatınızdaki sorumluluklarınızda artış olabilir. Bürokratik konular gündeme gelebilir. Ailevi işleri göz ardı etmemelisiniz.

19 Kasım 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bağımsızlık ruhunuzun derinliklerine kadar inmiş adeta. Bu durum bazen aile içi ilişkilerinizi zedeleyebilir. Tavırlarınızı biraz yumuşatmalısınız.

19 Kasım 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün günlük yaşamınızda geçici olarak duygusal karışıklık yaşayabilir, işle ilgili konularda bir nebze yavaşlık, durağanlık fark edebilirsiniz. 17.40 sonrasında ikili ilişkileriniz açısından davetler alabileceğiniz, karşılıklı uyum geliştirebileceğiniz şanslı bir zamanda olacaksınız ancak geçmiş sorunları açmamanız ve problemli noktaların üzerine gitmemeniz gerekmekte.

19 Kasım 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınızda yapmanız gerekenlerle, dış ortamlarda vakit geçirme isteğiniz sizi gün içinde zorlayabilir. İş arkadaşlarınızla aynı görüşü paylaşmayabilirsiniz. Öğleden sonra enerjiniz artacak.

19 Kasım 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay balık burcunda seyahat edecek. Özellikle kariyerinize ilişkin oldukça keyifli bir gün sizi bekliyor, yöneticilerinizden güzel sözler duyabilir, güzel destekler alabilirsiniz. Eğer ki bir talebiniz varsa onlardan, özellikle öğleden sonra saatlerde isteklerinizi dile getirebilirsiniz. İş hayatınızda başkalarına sıkça yardım etmeniz gerekebilir.

19 Kasım 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki, her şey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

19 Kasım 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 42' 14"
Ay
Kova
27° 54' 41"
Merkür
Koç
17° 58' 32"
Venüs
Boğa
03° 53' 31"
Mars
Koç
01° 32' 03"
Jüpiter
Boğa
24° 30' 21"
Satürn
Balık
16° 46' 46"
Uranüs
Boğa
22° 28' 54"
Neptün
Balık
28° 58' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 26"
Lilith
Başak
23° 35' 53"
True Node
Koç
15° 21' 12"
Son Güncelleme : 02/05/2024 18:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>