İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ocak 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bazı sorunlara küçümser bakışınız ayrı ayrı sorunlara yol açabiliyor. İlişkinizin düzgünlüğü küçük, küçük sorunları göz ardı etmenize neden olmamalı. İlişkinizdeki gayretler ve başarılar tek taraflı değil.

Sürpriz fırsatlarla yepyeni planlar içine girebilirsiniz. Önümüzdeki günlerde oldukça sevineceğiniz, harika bir toplantınız olacak. Size sadece hırsa kapılıp acelecilik etmemek düşüyor.

Parasızlık günleriniz gerilerde kalıyor. Birkaç fırsatınız var, iyi değerlendirmeniz gerekiyor. Bu fırsatlardan bazıları, doğru değerlendirmeniz durumunda sizi oldukça fazla sevindirebilir.

Bazı belirtiler var, ama görebilmeniz gerekiyor. Önünüzdeki günler içersinde bazı ataklarınız olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güven verici kişiliğiniz, özellikle yakın ilişkilerinizde görevsizlik kararı aldırabiliyor, insanlar sorunlarını kolayca size devredebiliyorlar. Aile bağlarınızda ileri derecedeki düşkünlük küçük sorunlar yaratabiliyor. Bu ilişkileri daha sorunsuz yaşayabilmeniz için, karşılıklı olarak birbirinizden daha az beklentili olabilmeniz gerekiyor.

19 Ocak 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay 06:43'ye kadar boşlukta ilerlerken, sonrasında Yengeç burcuna geçiş yapıyor. Maddi konularınıza odaklanacağınız bir günde olabilirsiniz. Gelirinizi arttırmak adına yenifikirleri geliştirebilirsiniz. Güneş ve Uranüs kontağı gün boyunca ani meydana gelebilecek olaylar yaşanabileceğini gösteriyor. Bulunduğunuz çevrede insanların size akıl vermesi pek hoşunuza gitmeyebilir. Güzel haber ise geceye yaklaşırken ilişkinizde şansınız açılıyor. Sevgiler, Astromeri

19 Ocak 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Küçük sorunlarla zaman kaybetmek istemiyorsun!Bugün aşırı sinirli olduğun görülebilir. Küçük sorunlarla zaman kaybetmek hiç hoşuna gitmiyor. İşindeki stresli ortamın bu halinde etkisi büyük. Sinirini çevrendeki insanlardan çıkarmak yerine uzak kalman en doğrusu olacaktır. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan, sevgilinle bazı konularda anlaşmazlık yaşayabilirsin. Eğer ailenden uzak yaşıyorsan özlem duygusu seni bir anda sarabilir, hatta gözyaşlarına hâkim olmakta zorlanabilirsin. Gün içerisinde gerçekleşecek olan sağlık problemi biraz keyfini kaçırabilir. Baş ağrıların için artık bir uzmana başvurmanda yarar var. Evinde bazı tadilat işleri yapman gerekecektir. Akşam saatlerinde arkadaşlarınla plan yapman seni keyiflendirebilir.

19 Ocak 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularınızla ile ilgili bir takım kafa karışıklıkları söz konusu olabilirken, aşk ve ilişkilerde karşı taraftan göreceğiniz destekler sizi oldukça mutlu edecektir.

19 Ocak 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelirlerinizi ve para durumunuza daha çok özen gösterebilirsiniz. Ev için harcamaların da gündeme gelmesi söz konusu.

19 Ocak 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinize özen göstermeyen boşvermiş halinizle partnerinizi ve sevdiklerinizi üzüyorsunuz.

19 Ocak 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Enteresan bir Cumartesi yaşayabilirsiniz. Günlük rutinlere fazlası ile zaman ayırabilir, günün nasıl geçtiğini anlayamayabilirsiniz. Sizin bünyeniz için çok yoğun enerjilerin olduğu bir gün. Uyum sağlamakta zorlanabilirsiniz. Toplum önündeki imajınız için aksiyonlar alabilir, bazı yer altı faaliyetleri gösterebilirsiniz.

19 Ocak 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sınırlarınızı zorlayan tahammül sınavlarından geçebilirsiniz . Duygular ve düşünceler gün boyu karşıtlık içinde olacaktır. Ani çıkışlarda bulunabilirsiniz. Sabırsız ve yargılayıcı davranmaktann kaçının.

19 Ocak 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özel ya da ortaklık ilişkinizde sizi zorlayan bir duruma çözüm arayarak hafta sonunuzu geçirebilirsiniz. Akşam saatlerine kadar aradığınız çözüm yolları bir işe yaramaz gibi görünse de vazgeçmeden çabalamanız da fayda var. Zira bu ay içinde hızlanacak olaylar ve ortaya çıkacak bilgiler için şimdi ön hazırlık zamanı.

19 Ocak 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın ilişki içinde olduğunuz kişiler sizi bazı konularda baskı altına almaya çalışabilir. Bu konuda dikkatli olun ancak sakın sert tepkiler göstermeyin; sabretmeye çalışmalısınız. Bu konuda uzun vadeli planlar da yapabilirsiniz.

19 Ocak 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 42' 39"
Ay
Kova
28° 00' 36"
Merkür
Koç
17° 58' 46"
Venüs
Boğa
03° 54' 02"
Mars
Koç
01° 32' 22"
Jüpiter
Boğa
24° 30' 26"
Satürn
Balık
16° 46' 48"
Uranüs
Boğa
22° 28' 55"
Neptün
Balık
28° 58' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 28"
Lilith
Başak
23° 35' 56"
True Node
Koç
15° 21' 13"
Son Güncelleme : 02/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>