İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mart 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin olgunlaştığını fark ediyorsunuz ve bu sizi mutlu ediyor. Sevginiz için yine fazlasıyla emek verdiniz ve karşılığını almanın güzelliğini yaşıyorsunuz. Bugün hoş bir teklif almaya hazır olun.

Okumaya, öğrenmeye önem verebileceğiniz hareketli bir gündesiniz. Kısa yolculuklarda bilgilerinizi arttırma yoluna gidebilir, tanışabileceğiniz ilginç kimselerle fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.

Parasal konularda olumlu gelişmeler bekleyebileceğiniz bir gün. Harcamalarınızın beklemediğiniz bir kaynak yoluyla karşılanması söz konusu. Sizi arayanların ulaşabilecekleri bir konumda bulunmaya özen gösterin.

İş yerinizde istediğiniz değişiklikler için uygun bir zaman. Yakın çevrenizdeki gelişmeler size beklenmedik şartlar getirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir konu hakkında belirlediğiniz hedeflere daha yakınlaşmak isteyeceksiniz. Önemsediğiniz prensiplerinize, belli yakınlaşmalarla ters düşebilmeniz ihtimali söz konusu olabilir. Biraz gevşeyip daha ılımlı bakabileceğiniz bir gelişime karşı için, için savaş veriyorsunuz. Gelişimin içindeki kişilerle ilgili yapacağınız yeni değerlendirmeler, sizi karmaşadan kurtarabilir.

2 Mart 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, 2 Mart saat 03:51 Başak burcunda oluşacak Dolunay, aile ilişkilerinde,hayatında, finansal konularda sizi zorlayan şartlar nedeniyle gerginsiniz. Size göre hiçbir şey mükemmel değil. Bu yüzden etrafınızdaki insanları eleştirebilirsiniz. Armudun sapı, üzümün çöpü misali, her şeyde bir kusur bulabilirsiniz. Bu durum tabii ki aile içinde huzuru kaçırabilir. Hassasiyethayatında da ön plandadır. Önyargılı düşünce bazen kendinize acıma, işlerinizi verimli şekilde yapamamaya sebep olur. Bütün bunlar Dolunayın etkisidir. Ancak ben size ufak tavsiyelerde bulunarak ılımlı bir gün geçirmenizi sağlayabilirim. Öncelikle şu aşırı titiz düşünmekten uzak duralım. Kendimizden fedakarlık yapıp, sonra şikayetçi olmayalım. Üstümüze düşeni, yapabildiğimiz kadar yapalım. Başkaları sizin iyi niyetinizi kullanıyorsa, bunu ılımlı şekilde konuşarak halledelim. Evimizin ihtiyaçlarını, zorunlu giderlerimizi gözden geçirelim, analiz yapalım. Güzellikleri hayal edelim, umutsuz düşünmeyelim. Hayalci olmayalım. Özellikle işimiz gücümüzle alakalı gerçekçi bir hedef belirleyelim. Yakın bir zamanda Merkür-koç burcunda ilerleyecek. Arzu ettiğiniz girişimler hızlıca gerçekleşecek. Başkalarını ikna etmeniz kolaylaşacak. Dolunayın farkındalık yaratması, gerçekçi analizde bulunmamızı sağlaması dileğimle,

2 Mart 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkine yansıttığın gereksiz merak, sevdiğinle aranda kıskançlık problemi haline gelebilir.

2 Mart 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün özel ilişkilerinizde kıskançlık konusu üzerinizde fazlasıyla durabilir ve kendinizi bu konuda frenleyemeyebilirsiniz. Ancak bu noktada sorun değil çözüm odaklı düşündüğünüzde eşinize fazlasıyla ilgi gösteremiyor oluşunuzu bulabilirsiniz. Belki sizlerde hayat yoğunluğu çok fazla olan kişilersiniz. Ancak şunu da bilmelisiniz ki ailede huzur olmadığı sürece yaşamın hiçbir noktasında da huzur bulunmayacaktır. Bu nedenle belki eşinizle yapacağınız ufak bir seyahat ikinize de çok iyi gelecektir. Yaşamın telaşlı koşuşturması hiçbir zaman bitmeyeceğine göre eşinizle ilişkilerinizi sağlam tuttuğunuz sürece bu hayatta başaramayacağınız hiçbir şey olmayacaktır.

2 Mart 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Babanıza ait konular gündeminize gelebilir. Aile ilişkilerinizin ön planda olacağı bir gündesiniz. Güven ihtiyacı içinde olacağınız olaylar yaşayabilirsiniz. Konular arasında denge sağlamanız gerekebilir. Uğraştığınız konularla ilgili sonuç elde etmekte zorlanabilirsiniz. İç sesinizi dinlerseniz olaylara karşı anlayış içinde olabileceksiniz.

2 Mart 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün hedefleriniz doğrultusunda göreceğiniz destek sizi memnun edebilir, sizi duygusal, ruhsal yönden destekleyen kişiler olabilir.

2 Mart 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde maddi alanlardaki beklentileriniz karşılanabilir çünkü para, alım satım ve yeni gelirler konusunda son derece olumlu fırsatlarınız olacak. Çok keyifli geçireceğiniz bugün, gökyüzündeki iyileştirici etkiler, size görünür görünmez yerlerde yardım eli uzatarak hayal ve beklentilerinizin gerçekleşmesi için yeni kapılar aralıyor olacak.

2 Mart 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dolunay, ev, aile ve yuva alanlarınızda hassas ve duygusal sonuçları karşınıza getirebilir. Önemli bir aile işine odaklanabilir, bir meseleyle karşı karşıya kalabilirsiniz.

2 Mart 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda meydana gelen Dolunay, ev hayatınızda sistem ve analiz gerektiren işlerde size ışık tutar.Tadilat ve tamirat konusunda evinizdeki tüm eksikleri giderirsiniz. İş yerinizde detaycı bir kişiyle uğraşmak zorunda kalmak yüzünden eve stres taşımayın. Rutin işlerinizi gözden geçirmek için harika bir zaman. Yarım kalan ne varsa bu dönemde rahatlıkla bitirirsiniz.

2 Mart 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşleriniz bugün oldukça yoğun olabilir ve tüm vaktiniz koşuşturmacayla geçebilir. İletişim ve haberleşme de büyük ölçüde artacaktır. Yüz yüze bazı görüşmeler yapmak zorunda kalabilir, bu sebeple şehir içi seyahatlere çıkabilirsiniz.

2 Mart 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 26' 12" R
Ay
Aslan
03° 35' 59" R
Merkür
Koç
27° 37' 26"
Venüs
Boğa
17° 32' 51"
Mars
Koç
10° 02' 29"
Jüpiter
Boğa
27° 06' 52"
Satürn
Balık
17° 39' 22"
Uranüs
Boğa
23° 07' 25"
Neptün
Balık
29° 16' 53"
Plüton
Kova
02° 04' 33"
Chiron
Koç
21° 23' 23"
Lilith
Başak
24° 49' 41"
True Node
Koç
14° 54' 44"
Son Güncelleme : 13/05/2024 20:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>