İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Şubat 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birlikte olduğunuz kişinin sizi dinlememesi, en sonunda yine kendi bildiğini okuması canınıza tak etmiş. Unutmayın ki siz onun annesi/babası değilsiniz. Biraz geri çekilseniz iyi olur.

İşler rayına oturdu derken bugün telefonla alacağınız bir haber canınızı sıkabilir. Hatta haftasonu çalışmanızı gerektirecek durumlar ortaya çıkabilir. Ama bu işlerle siz ilgilenmezseniz şirket dibe çöker.

Para ateş gibi elinizi yakıyor sanki. Harcamalarınız almış başını gitmiş. Bir aile büyüğünden beklediğiniz desteği göremeyebilirsiniz. Artık sorumluluk sahibi olmanın zamanı geldi.

Haftasonu çıkabilecek beklenmedik işleri yabana atmayın. Çok olumsuz sonuçlara sebep olabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile arasındaki imajınız önemli düzenlemeleri gerektirebilir. Olumlu özelliklerinizle çelişen bazı tutumlarınızı gözden geçirmeniz yararlı olacak. Sağlık konularında, bugünlerde birtakım danışmalarınız olabilir. Gittikçe özelleştirdiğiniz bir ilişkinizde gözle görülür eşitsizlikler söz konusu. Yakın çevrenizden gelen uyarılarda bunları bulabilirsiniz.

2 Şubat 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 04:49 Ay-Mars arasında oluşacak zorlu görünümle Cuma gününe merhaba diyoruz. Bu enerji kendinize dönük iş-özel-ailevi konular üzerinde detaylı düşünmenin sizi yorabileceği yönündedir. Bu görünüm partnerinizin sizinle aynı doğrultuda düşünmemesi nedeniyle sıkılmanız anlamına gelebilir. O olayları daha farklı bir pencereden ele alır size göre daha rahat davranır. Aslında çözüm bulmaya çalışıyordur ancak sizin bu çözümü görebilecek haliniz yok gibidir. İşte bu durum aranızda sorun yaratmasından ziyade tatsızlık verici olabilir. İş ortaklarınızla aranızda da buna benzer durumlar oluşabilir. En iyisi elden geldiğince sakin olmaktır. Evi, ailenizi ilgilendiren mevzularda biraz daha sakin olmaya çalışmanız faydalıdır. Saat 06:22 Ay-Satürn görünümü, evinizin ihtiyaçlarını karşılama, ödemelerin yapılması amaçlı düzenlemelerin göstergesidir. Bunların ekonomik şekilde halledilmesi, bütçenin aşılmaması gerekir. Saat 19:29 Ay-Neptün karşıtlığı, kararlarınızı bilinçli şekilde gözden geçirmenizin mutlak gerekli olduğunu gösteriyor. Ayrıntılar bir hayli dikkatinizi çeker, işlerinizi halletme istersiniz. Fakat sıkıntıya da gelemezsiniz. Her şeyin en olumlu, en güzel şekilde gerçekleşmesi dileğimle,

2 Şubat 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, her şeye meraklı bir yaklaşım içindesin. Sorumluluklar, ilişkilerin gerilmesine neden olabilir.

2 Şubat 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eviniz, aileniz veya aile fertlerinizle ilgili önemli gelişmeler gündeminizi meşgul edebilir. Bazı konularda yanılgılar içinde olmanız, ilişkilerinizde yanlış anlaşılmaya sebebiyet verebilir. Bunu yaşamak istemiyorsanız ikili ilişkilerinizde açık ve net davranmalı, her şeyi rahatlıkla ifade edebilmelisiniz. Aksi takdirde yanlış anlaşılmanız yine kaçınılmaz olacaktır.

2 Şubat 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ev hayatınızda bitirilmesi gereken işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Hızlı değişiklikler olabilir. Kontrolünüz dışındaki konular sizi zorlayabilir. Sorumlu olduğunuz konularda yeni farkındalık kazanabilirsiniz. Bunu çalışma arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Bugün keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Harcama yapabilirsiniz.

2 Şubat 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün yakın çevrenizde bulunan insanların desteğini alarak önemli girişimlerde bulanacak cesareti toplayacağınıza işaret etmekte. Güzel yüreğinizin karşılığı sizi gerçekten seven aile bireyleri ve dostlarınızın hiçbir karşılık beklemeden sizi desteklemeleri olacaktır. Bugün yaşamınızda ki hiçbir konuya tereddütlü yaklaşmayın ve olabildiğince net hatta keskin davranın. Öyle sine kararlı olun ki karşınızda ki insanlar sizi düşüncelerinizden uzaklaştırmaya teşebbüs dahi edemesinler. Özel yaşamınızda ise değişimin kuvveti elektrik gibi sizi çapar önce titretir ve hemen ardından kendinize getirir ve dağınık düşüncelerinizi toplayarak gerçekçi davranmanıza yardımcı olur.

2 Şubat 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Enerjinizi en rahat bir şekilde insanlara aktarabileceğiniz, kendinizi rahatça paylaşımda bulunduğunuz kişilere anlatabileceğiniz, arkadaş çevresi ve gruplarla keyifli etkinliklere katılabileceğiniz pozitif bir gündesiniz. 18.00 sonrasında arzu ve isteklerinizin çoğaldığı, ilişkilerle ilgili düşüncelerinizin arttığı bir zaman dilimine girerek, partnerinizle daha fazla vakit geçirmek isteyeceksiniz.

2 Şubat 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dinlenmek önemliyken, başkaları için bir şeyler yapmak zorunda kalabilirsiniz. Sıkıntınızı sevdiğiniz kişiden çıkarmamaya çalışın. Mantıklı davranmak size çok şey kazandırabilir.

2 Şubat 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Başak burcundaki seyahati sizi ev konularında karınca misali çalışkan yapacak. İş ve ev arasındaki trafiği ciddiyetle organize eder, aynı anda birden çok işi bir arada halledebilirsiniz. Yeniprojeleri geliştirmek, ya da gayrimenkul konularıyla ilgilenmek için zaman ayırın. Zira son vagonuna cesaretle atladığınız ekspres tren sizi arzuladığınız her hedefe hızlıca götürür.

2 Şubat 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir çeşit gerilim içinde olabilirsiniz ve ufak tefek şeylere bile hemen tepki gösterebilirsiniz. Yine de, bu tepkilerinizin aşırıya kaçmasını engelleyebilirseniz, küçük ya da büyük her türlü aksaklığın düzeltilmesini sağlayacak tartışmalar da yapma şansını bulabilirsiniz.

2 Şubat 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 03' 33" R
Ay
Başak
18° 49' 52"
Merkür
Boğa
02° 16' 13"
Venüs
Boğa
22° 10' 10"
Mars
Koç
12° 54' 22"
Jüpiter
Boğa
28° 00' 04"
Satürn
Balık
17° 55' 05"
Uranüs
Boğa
23° 20' 30"
Neptün
Balık
29° 22' 22"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 55"
Lilith
Başak
25° 14' 41"
True Node
Koç
14° 54' 24"
Son Güncelleme : 17/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>