İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ağustos 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak olumlu gelişmeler yaşayacağınız bir gündesiniz. Sevgilinizle hoş bir vakit geçirebilirsiniz. Duygusal yaşamınızda sizi mutlu edecek bazı gelişmeler olabilir.

Düşüncelerinizi istediğiniz noktaya odaklamayı başarıyorsunuz ve buyaşamınızda size küçük başarılar kazandırabilir. Bazı beklentilerinizin gerçekleşmesi için önemli adımlar atabileceksiniz bugün.

Maddi konularda kendinizi rahat hissedeceğiniz bir gündesiniz ve harcamalarınızda fazla dikkatli davranmayacaksınız. Ancak bu uzun vadede sizin için zararlı olabilecektir.

Bir süreden beri kafanızı kurcalayan sorunlara bugün farklı çözümler bulabilirsiniz. Harekete geçmek için fazla beklemeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gökyüzü bugün her konuda kendinizi haklı görür tarzda hareket ederseniz,hayatınızda zorluklarla karşılaşabileceğiniz yönünde sizleri uyarıyor. Adil davranın, kendinize de birlikte olduğunuz insanada. Pire için yorgan yakmanızın anlamı yok. Bekar ikizler sizlerde yükselen enerjinizle karşı cinsin üzerinde olumlu etkiler bırakacaksınız…

20 Ağustos 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 05:56-12:24 arasında Ay boşlukta olacağından, başkalarıyla her türlü paylaşımda  dikkatli olmanız şarttır.  Her ne kadar bu enerji altında uyumlu bir kişi gibi davranmaya çalışsanız da,  bazı insanların sizi çıkarları doğrultusunda yönlendirmeye kalkışmaları mümkündür. Parasal konularda dikkatli olunması  gerekir. Boşluk süresince duygularınızı, mantğınızın süzgecinden geçirerek olayları incelemeniz faydalıdır. Böylece yaşadığınız ilişkiyi ve birlikte olduğunuz kişiyi daha sağlıklı bir şekilde gözlemlemiş olursunuz. Saat 12:24 Ay-Akrep burcu etkisi altında, mesleki konularda daha üst seviyelerde bulunmak arzunuz yoğundur. İyi bir mevkide olmanın getireceği maddi koşullara fazlasıyla ihtiyacınız olduğu gayet açık. Ele avuca sığmaz bir insan olarak, herkesten daha hızlı kavramınızı sağlayan üstün bir zeka gücüne sahip olduğunuz için, değerinizin anlaşılmasını istiyorsunuz. Bir başka kişinin daha uzun sürede yapacağı işi, en kısa sürede ve hatasız gerçekleştiren bir kişi olduğunuzu biliyorsunuz. Ve bunun da karşılığının en iyisi olmasını istiyorsunuz. Saat 16:22 Ay-Jüpiter olumlu görünümü, içimizden geldiği gibi davranmamızı, konuşmamızı, aşkla buluşmamızı, çocuklarımız varsa onlarla ilgilenmemizi, hayatın güzelliklerinin tadına varmamızı sağlar. Paylaşmak, biz olmak, insanlarla bağlantılar kurmak hoşumuza gidebilir. Yüzümüzü gülümseten bir gün olsun. Her işinizde kolaylıklar dileğimle,

20 Ağustos 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün tüm hayatınızı kaplayan stresli ilişkiler vehayatınızda yaşadıklarınız, kaybettiklerinizle yaptığınız yüzleşmeler ve olgunluğunuzun farkındalığı ileve özel yaşamınızda size zarar veren alışkanlıklarınızı değiştirecek hayatınıza yeni bir düzen vermeye başlayacaksınız. Sancılı ilişkiler ve maddi zorluklarla deneyimlediğiniz olaylarla ruhunuzdaki yerini aldı. Şimdi tevazu ve uyum göstererek kime fedakarlık etmeniz gerektiğinin farkındalığı ile hareket etmelisiniz.

20 Ağustos 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olaylarda yaşanabilecek olası aksiliklere veya başarısızlık ihtimaline takılmak yerine, olumlu düşünmeli ve bardağın dolu tarafını görmeye çalışmalısınız. Aksi takdirde uzun vadeli yararları gözden kaçırabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Çözülmesi zor olan konularda çözüm üretmeye ya da sorunları daha net analiz etmeye yatkın olacağımız bir gündeyiz(özellikle öğle sonrası saatlerde). Sezgilerimiz güçlü ve içsel bilgiler ön planda. Eğitim, sözleşme, hukuk, ticaret, anlaşma, turizm, dua, ibadet, yabancılarla bağlantılı işler konusunda olumlu ilerleyebileceğimiz bir gündeyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

20 Ağustos 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sorumlu olduğunuz işlerinizde kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Sabah saatlerinde koşullar daha akıcı olabilir. İlerleyen zamanlarda çalışma hayatınızdaki sorumluluklar ağır basabilir. Önünüzdeki engelleri aşmak için daha fazla çalışabilirsiniz. Sizi uğraştıran koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

19 Ağustos 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sonra yaparım diye ertelediğiniz bir konu duvar gibi karşınıza çıkacak. Geçici çözümlerin size aynı sorunu getireceğini unutmamalısınız.

20 Ağustos 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyalliğinizin arttığı, eğlence ve neşeyi daha fazla hissedeceğiniz bir enerjiden geçerken, düğün, davet, organizasyon ve seminerlerde yer alabilir, kendinizi ön plana daha fazla çıkarabilirsiniz. Gün içinde duygularınızı daha sakin ve temkinli paylaşmanızda fayda olacaktır.

20 Ağustos 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kreatif çalışmalarda, hayata eğlenceli yönden yaklaşımlarınız önem kazanıyor. Kararsızlıklar sizi yavaşlatabilir. Aradığınız hızlılığı öğleden sonra daha rahat yakalayabilirsiniz.

20 Ağustos 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eşiniz veya ortağınızla yeni duygular ve ortamlar keşfetmek isteyebilirsiniz. Denenmemiş bir konuda yol alabilme isteği taşıyorsunuz. .  Bugün doktor kontrolünden de geçebilirsiniz. Özellikle yumurtalıklar, genital bölge ve üreme organlarınıza dikkat edin.

20 Ağustos 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Yine çevrenizdekilerde bin türlü kusur bulacaksınız.

20 Ağustos 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 22' 46" R
Ay
Aslan
28° 09' 10"
Merkür
Boğa
00° 02' 20"
Venüs
Boğa
20° 01' 31"
Mars
Koç
11° 34' 41"
Jüpiter
Boğa
27° 35' 23"
Satürn
Balık
17° 47' 56"
Uranüs
Boğa
23° 14' 26"
Neptün
Balık
29° 19' 52"
Plüton
Kova
02° 03' 53"
Chiron
Koç
21° 29' 37"
Lilith
Başak
25° 03' 05"
True Node
Koç
14° 52' 27"
Son Güncelleme : 15/05/2024 20:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>