İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Nisan 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularınızı açığa çıkarmama kararlılığınız, daha çözümcü yöntemler edinmenizi engellememeli. Israrcı davranışlarınızla amacınızdan uzaklaşıyorsunuz. Etkilendiğiniz kişi yeniden düşünmek istiyor olabilir.

Zamanlama hatası, sunduğunuz projeye istediğiniz ilginin duyulmasını önlüyor. Özgün bulduğunuz düşüncenizi tartışma masasına yatırabilmeniz için çok iyi bir fırsat yaratmanız gerekiyor.

Harcamaları daha da azaltmalısınız. Sıkıntı çektiğiniz nedenleri, kaçınılmaz ihtiyaçların bedeli olarak tanımlamanız sizi zora sokuyor. Problemli bir para meseleniz yakında çözüme kavuşacak.

Üstlendiğiniz bir yükümlülüğün size artık ağır geldiği şeklindeki düşünceniz size puan kaybettirecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akraba çevrenizde epeyce bir zamandır süregelen küçük bir sorun, herkesin soruna yanlış bir tutumla yaklaşması sonucu büyük bir dert haline gelebilir. Bu sorunu bir süre daha yaşayacaksınız. Yakın çevreniz, son zamanlardaki değişiminizi ilgiyle izliyor. Yaşadığınız coşkuyla ilgili gizli, içe dönük tavrınız, arkadaş çevrenizde merak konusu.

20 Nisan 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler yeni haftaya, saat 02:07-21 Nisan saat 02:28 arasındaki  Ay-boşluk etkisi altında adım atıyoruz. Tabii ki özel sırlarınızı çok iyi korumanız gerekebilir. Ne kadar güvenseniz de kimseyle paylaşmamalı, maddi ve manevi konularda aldığınız kararları uygulamaya dökmemeli ve yeni bir görüşmede bulunmak yerine beklemede kalmayı tercih etmelisiniz. Tam olarak araştırmadıkça bilgilenmedikçe karşınıza çıkabilecek tekliflere hemen evet demeyiniz. 20 Nisan saat 12:42-21 Mayıs saat 11:45 arasında Güneş-Boğa burcunda ilerleyecek. Bu süreçte huzurlu yaşamanın, sağlıklı bir bedenin ne kadar önemli olduğunu düşüneceksiniz. Kararlarınızı sakinlikle ve her türlü olasılığı göz önüne alarak düşünmek durumundasınız. Bu geçişi yöneten Venüs, burcunuzda ilerlediği için, değişik bir şeyler yaşamak, hayatın güzelliklerini hissetmek, iletişimde bulunmak arzumuz da yoğun olacak. Ancak, tutarsız, köksüz ve güven uyandırmayan kişilere, durumlara karşı da dikkatli olmayı unutmayalım. Yeni haftanın hepimiz için güzel gelişmelere işaret olsun. Kalben sevgilerimle,

20 Nisan 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yükseliyor ve kariyerinizi genişletmek amacı içindesiniz. Yaşantınızla ilgili sağlam kararlar alacaksınız. Kendinizi denetleme gereği duyacak ve ciddi aşamalar içinde olacaksınız. Çalışkanlığınızla ve disiplinli yapınızla göz dolduracaksınız. Duygusal anlamda taleplerinizin yüksek olduğu bir gün içindesiniz

17 Nisan 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ruhsal durumunuzun ve maneviyatınızın ön plana çıkacağı bir süreçtesiniz. Yaptıklarınızı gözden geçirebilir, ruhsal veya mistik anlamda büyüme ve genişleme yolları arayabilirsiniz. Arka plan çalışmalar için güzel bir dönem. Tüm burçları ilgilendiren gün geneli: Geçtiğimiz hafta Boğa burcuna geçen Merkür'ün ardından bu hafta da Güneş Boğa burcunda geçiş yapacak. Mars'ın da 12 Mayıs tarihine kadar bu burçta olacağını düşünürsek, toprak, tarım, mal mülk, maddiyat, güvenlik, değer verdiğimiz konularla ilgili başlıklar, tutkular, sahiplenme ve korumacılık türünde durumlar ön plana çıkabilir. 25 Nisan ve 13 Mayıs aralığı bu anlamda ülke olarak da zorlu durumlarla mücadele etmemizi gerektirebilir. Öfke katsayısı genelde yükselmekle birlikte, özellikle bu hafta, Boğa burçları başta olmak üzere, Oğlaklar, Başaklar ve yükselen burçları bu burçlarda olanlar için oldukça güzel ve verimli bir hafta başlıyor diyebiliriz. Sabit burçlarda bulunan Akrepler, Kovalar ve kısmen Aslanlar ise, genel anlamda Boğa burcundaki gezegen toplanması nedeniyle ufak tefek gerilimler hissedebilirler(25 Nisan - 13 Mayıs ağırlıklı). Önemli bir durum değil, sadece belli belirsiz gergin hisseden okuyucularımız olursa, bu geçici nedeni bilmeleri için yazdım, o kadar. Yoksa, özellikle bu hafta gelişmeye ve ilerlemeye açığız. Hepinize iyi haftalar, sağlık ve sevgi ile kalın…

20 Nisan 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aynı anda birkaç işle ilgilenmeniz zorunlu hale gelebilir. Eve ait konularda bazı şeylerin bittiği değişik koşullara uyum göstermeye çalışacaksınız. Evde daha fazla sorumluluk getiren uğraşlarla beraber, ev içindeki hareketlilik ve yakınlarla ilişkiler sizi gerebilir. Sabırlı olmanız gerekiyor. Bugün kendi kaynaklarınıza özel bir önem vermelisiniz.

20 Nisan 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklar gündeminizi meşgul edebilir. İşlerinizi planlayıp, detaylandırmak isteyebilirsiniz. Esnek olmalısınız.

20 Nisan 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ruhsal olarak yalnız kalmayı tercih edebilir, yaşadığınız süreçlerin size katkısını değerlendirebilir, finansal konulara çözüm arayabilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinizi daha esnek, sevdiği insanlarla bir arada olmak isteyeni uzlaşmacı bir tavırda bulabilir, ilişkilerde dengeyi daha rahat kurabilirsiniz.

20 Nisan 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

HARCAMALARIN artma eğilimi gösterdiği bu ay içinde, maddi açıdan en olumlu haftayı geçirebilirsiniz. Hafta başından itibaren, çeşitli yollardan bazı kazançlarınız olacağı söylenebilir. Sosyal hayatınızın canlanma potansiyeli, olasılıkla, sosyal yaşamdaki kişiler vasıtasıyla ekstra gelir kapıları açabileceğinize de işaret etmekte... Ancak; sosyalitenin getirisi, sadece bununla da kalmayabilir. YENİ tanışmalar yaşayabilir, eğer kalbiniz boşsa, bir ilişki fırsatıyla bile karşılaşabilirsiniz. Yine de, karşınıza çıkan insanları objektif şekilde değerlendirin ve onlarla, haklarında doğru bir karar verecek kadar yakından tanımadan samimi olmayın.

20 Nisan 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 36' 21" R
Ay
Koç
11° 18' 00"
Merkür
Koç
19° 53' 36"
Venüs
Boğa
07° 34' 43"
Mars
Koç
03° 50' 12"
Jüpiter
Boğa
25° 12' 26"
Satürn
Balık
17° 01' 50"
Uranüs
Boğa
22° 39' 14"
Neptün
Balık
29° 03' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 22"
Lilith
Başak
23° 55' 48"
True Node
Koç
15° 24' 45"
Son Güncelleme : 05/05/2024 18:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>