İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Nisan 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin arkadaşlarını ve arkadaşlık ilişkilerini sık sık eleştirmeniz onu üzüyor. Onda, arkadaşlarıyla sizin aranızda kaldığı duygusu uyandırıyorsunuz. İlişkinin bu çelişkisindesize düşecek.

Belli, belirsiz diye itibar etmediğiniz bağlantıların özellikle biri, kaçan bir fırsat gibi görülüyor. Şansınızı kaybetmiş değilsiniz. İş arkadaşlarınız, gizlemeye çalıştığınız özverilerinizin farkında. Bu size yakında belli edilecek.

Bir satın alma işinizi bir süre daha ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Bu aralar bütçeniz ekstra harcamalar yapmaya uygun değil. Bir alacağınızın ödenmesiyle ilgili fazla iyimserlik içindesiniz, kısa vadede bir umut gözükmüyor.

Taraf olmaya zorlandığınız tartışmada görüşlerinizi hassas olmanız gerekiyor. Düşündüklerinizi doğruculuk ve özensizlik karmaşası içinde dile getirmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın zamanda alacağınız bir haber, sizi yapmak istediğiniz planlardan uzaklaştırabilir. Ama bu uzaklaşma planlarınızın iptali anlamına gelmeyecek, rahat olun. Çok içinizden gelmese de görev gibi gördüğünüz bir ziyareti gerçekleştirmeniz gerekecek. Bir yakınınızın küçük bir sağlık problemi nedeniyle geçici endişeler yaşayabilirsiniz.

17 Nisan 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler,  Ay-Koç burcu geçiş etkinliği, saat 00:00 itibariyle başlıyor. Hedeflerinizin önünde duran engellerle savaşmanızı sağlayan bu enerji,  bulunduğunuz ortamda liderlik gücünüzü kabul ettirmenizde de yardımcınızdır. Ancak bu demek değil ki, her şeyi siz biliyorsunuz ve her yerde siz haklısınız. Tam tersine gerçek bir lider,  gücünü nerde ve hangi alanda kullanmasını bilen kişidir. Siz bugün, bu yansıma sayesinde farklılıklarınızı insanlara doğru girişimlerde bulunarak, akıllıca hareket ederek kabul ettirebilirsiniz. Saat 06:30 Ay-Satürn görünümü, sizi özgürce hareket etmeye, günü keyfinizce değerlendirmeye, hedefinize ulaşmaya davet ediyor. Ancak ilişkinizle ilgili konulardaki sorumlulukları göz ardı edemeyiz dostlarım.Saat 10:39 Ay-Venüs olumlu görünümü, gündelik aktiviteniz içinde özellikle ekip çalışmalarında sizi üstün konuma getiricidir. İstekleriniz diğerleri tarafından olumlu karşılanır. Otoriteniz açıkça meydandadır. Takım çalışmasında görev tayininde bulunarak kimin ne yapması gerektiğini belirleyebilirsiniz. Gün boyu savaşçı dürtüleriniz, herhangi bir duruma el koymanız açısından da sizi destekleyicidir. Ateşleyici etkisinden söz etmiştik. Bu durum ilerlemek istediğiniz yol üzerindeki tüm pürüzleri, engelleri ortadan kaldırmanız için size iki güç kazandırır. Birincisi yaratıcılık ikincisi cesarettir. Bu sayede sonuca en kısa yoldan ulaşabilmeniz kolay olur.  Yenilikleri  takip etmek, bu yenilikleri uygulamak için gerekli olan materyalleri toplamak. Bir de şu husus var ki,  etrafınızla olan paylaşımınızda ve yaklaşım tarzınızla diğerlerine ve grubunuza örnek olmaya çalışmak gayet yararlı olur. Saat 20:31 Ay-Jüpiter görünümü, sizi rahatlatır. Güne keyifli bir adım atmanız mümkündür,  keyfiniz yerine gelir. Sizi rahatsız eden meseleleri pek kafanıza takmazsınız. Huzurlu bir gün geçirmenizi diliyor, her işinizde kolaylıklar temenni ediyorum. Kalben  sevgilerimle,

17 Nisan 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yükseliyor ve kariyerinizi genişletmek amacı içindesiniz. Yaşantınızla ilgili sağlam kararlar alacaksınız. Kendinizi denetleme gereği duyacak ve ciddi aşamalar içinde olacaksınız. Çalışkanlığınızla ve disiplinli yapınızla göz dolduracaksınız. Duygusal anlamda taleplerinizin yüksek olduğu bir gün içindesiniz

17 Nisan 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde bazı kişileri bazı konularda doğru şeyleri yapmaya ikna etmek ya da sağlıklı ve doğru olanı göstermek sizin açınızdan sıkıntı yaratabilir. Mümkünse, öneri veya tavsiyelerinizi başka bir zamana ertelemenizde fayda var.

17 Nisan 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aynı anda birkaç işle ilgilenmeniz zorunlu hale gelebilir. Eve ait konularda bazı şeylerin bittiği değişik koşullara uyum göstermeye çalışacaksınız. Evde daha fazla sorumluluk getiren uğraşlarla beraber, ev içindeki hareketlilik ve yakınlarla ilişkiler sizi gerebilir. Sabırlı olmanız gerekiyor. Bugün kendi kaynaklarınıza özel bir önem vermelisiniz.

17 Nisan 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: Sevdiğiniz kişiden bir şeyleri saklamanız sizler için pek hayırlı değil. Bugün hafiye gibi sizi izleyerek sırlarınızı açığa çıkaracak. Zor anlar yaşayacaksınız. Başkasından duymadan siz ona açılın. PARA: Sizi öncü görmeleri mutlu olacağınızın sinyallerini veriyor. Parasal konularda bazı yakınlarınızın zor geçen işlerini haledeceksiniz. SAОLIK: Sorunsuz, huzurlu, zinde kafayla güne başlayacak ama aşk konusu başınızı ağrıtacak.

17 Nisan 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sabah saatlerinden itibaren ay boşlukta olacağı için bugün özellikle çalışma yaşamınızla ilgili yeni kararlar almamalı,görüşmeleri ve önemli toplantıları fırsatınız varsa bir sonraki güne ertelemeyi tercih etmelisiniz.

17 Nisan 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller. Uzaktan gelecek bir kişi bir anda hayatınızın akışını değiştirecek.

17 Nisan 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 13' 22" R
Ay
Terazi
03° 06' 08"
Merkür
Boğa
03° 53' 28"
Venüs
Boğa
23° 39' 21"
Mars
Koç
13° 49' 31"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 10"
Satürn
Balık
17° 59' 53"
Uranüs
Boğa
23° 24' 42"
Neptün
Balık
29° 24' 03"
Plüton
Kova
02° 02' 42"
Chiron
Koç
21° 38' 33"
Lilith
Başak
25° 22' 43"
True Node
Koç
14° 56' 09"
Son Güncelleme : 18/05/2024 19:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>