İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Şubat 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde duygularınıza çok kapılıyorsunuz ve bazı mantıksız hareketler sergiliyorsunuz. Bununla beraber bazen kıskançlık krizine giriyorsunuz ve sevgilinize güvensizliğinizi belli ediyorsunuz.

İşinizi çok seviyorsunuz ve işyerinizdeki çalışma azminiz bazı insanlar tarafından kıskanılıyor. Politik davranmalısınız ve olumsuzluklara böylece imkan vermemelisiniz.

Sevgiliniz ve yakınlarınıza yaptığınız harcamaların sonucunda önümüzdeki günlerde sıkıntılı anlar yaşayabilirsiniz. Parasal konulara daha çok eğilmeniz gerekiyor.

Sevgilinizin ihtiyaçlarını yerine getirmiyorsunuz ve onu bu sıralar çok ihmal ettiniz. Bu tutumunuzdan partneriniz çok şikayetçi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Olaylardan veya kişilerden fazlasıyla etkilenmeye açık bir gündesiniz. Bazı heyecanlar yaşayabilirsiniz. Çevrenize karşı hassas ve ani tepkiler verecekseniz. Gün içinde mizacınızda ve davranışlarınızda değişimler tutarsızlıklar olabilir. Ailenizle aranızdaki sorunlar bugün gündeme gelmeyecek. Bu sizde rahatlık yaratabilir.

20 Şubat 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Cuma günümüz önemli iki geçiş etkinliğinde başlayacak. Her ikisi de gayet önemli olup, tarih aralıkları ve nitelikleri yönünde ne gibi yansımalara işaret olacak, beraberce gözden geçirelim. 20 Şubat saat 02:11-31 Mart saat 19:26 tarihleri arasında, Mars-Koç burcunda ilerleyecek. İleriye yönelik hedefleriniz, girişimleriniz, plan ve projeleri gerçekleştirmeniz  yönünde size destektir.  Bu süreçte  önemli olan  hedefinizin ne olduğunu bilmek ve sizi ileriye götürecek sistemin içinde yer almaktır. Yani kendinizi hangi alanda göstermek istiyorsanız, o alanın içindeki kişilerle ilişkilerinizi güçlü tutmak lazım. Sübjektif bakış açısı içinde tartışmacı bir kimlik sergilemek veya kavgacı tarzda hareket etmek sakıncalı olabilir. Kendinizi göstermek istiyorsanız, girişimci olmalı, fakat ekip halinde ilerlemek gerektiğinin de bilincinde olmalısınız. Rakiplerinizi geçebilmenin yolu, işinize ve amacınıza ne kadar sarıldığınıza yani odaklandığınıza ve bilinçli düşündüğünüze bağlıdır. Sabırsız davranmamalısınız. Zamana, zemine, amaca, karşınıza çıkan fırsatlara göre enerjinizi yönlendirirseniz gayet faydalı olacaktır. 20 Şubat saat 22:15-17 Mart saat 12:14 tarihleri arasında Venüs-Koç burcunda seyrini sürdürecek. Sosyal hayatınızı aktif hale getirir. İlişkiler daha çabuk kurulur. Hedefinize, arzularınıza uygun arkadaşlıklar yaşanır. Bununla da kalmaz. Liderlik gücünüzü ortaya koyarak isteklerinizi elde etmeniz mümkündür. Karşı cinsin gözleri üzerinizdedir.  Girişken ve hevesli oluşunuz gözlerden kaçmaz. Gayet hevesli bir şekilde yeniliklere kucak açarsınız. Değişik kişilerle tanışmak onlarla bir arada olmak istersiniz.  Devam eden ilişkinizde arkadaşlık öne çıkar. Çoğu zaman kendinizi daha fazla öne alırsınız. Beklemeye tahammülünüz yoktur. Farklı bir şeyler keşfetmek istersiniz. Eğer partneriniz size uymazsa, siz kendi başınıza  bile olsa aktif yaşamınızı sürdürürsünüz. Birlikte gezebileceğiniz, aktivitelerde bulunacağınız, hatta aynı grubun içinde yer alabileceğiniz bir insan oldukça dikkatinizi çekebilir. Bulunduğu ortama renk katan insanları tercih edersiniz. Her iki geçişin, her  birimiz için, olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle, Can-ı yürekten sevgilerimle,

20 Şubat 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yönetici gezegeniniz Merkür, kişisel ve toplumsal ilişkilerinizi olumlu etkiliyor. Girişimciliğinizi ortaya çıkaracak enerji yüksekliği yaşıyorsunuz.. Bugün, içsel sesinizin doğrultularında hareket ederken, ve başlangıçlar yerine, yarım kalan işlerinizi tamamlayacaksınız. Çevrenizden beklediğiniz destek geliyor.

20 Şubat 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İstek, plan veya taleplerinizin gerçekçi olması durumunda gerçekleşme olasılığı da yüksek olacaktır. Bugün ve hafta sonu, oldukça olumlu veya güzel gelişmelere açık bir süreçtesiniz. Yeni aşklar veya mevcut ilişkilerinizde duygusal açılımlar söz konusu olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sevgi, aşk ve fiziksel çekim temalarının ön plana çıkabileceği veya sosyal açıdan heyecan verici ya da aktif bir Cuma günündeyiz ve bu etki tüm hafta sonuna yayılıyor! Gün itibariyle, Mars Koç burcuna geçiyor. Koç burcuna geçecek olan Mars, Mart sonuna kadar her alanda enerjik ve cesaretli olacağımıza ve acele hareketlerle herkesi şaşırtacağımıza işaret ediyor. Bu enerjiyle başlayacağımız işlerin başarılı olma olasılığı yüksek olur. Ancak, acelecilik yanlışlıkları ve kazaları da tetikleyebilir. Dikkat lazım!!!! Akabinde, Venüs de, yaklaşık 3 haftalık bir süre için, Koç burcuna geçiyor. Aşk hayatımızda,birliklerimizde veya sevgi temalı ilişkilerimizde daha cesaretli olabilir, hatta kontrolden çıkabiliriz. Sevgimizi göstermek isteyeceğimiz bir süreçteyiz. Tutkusal ilişkiler, fiziksel çekim artabilir. Konuşmak değil eyleme geçmek isteyeceğiz. Heyecanlı ve kararlı olacağımız, konuşmaktan çok yapmaya odaklanacağımız bir süreç başlıyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

20 Şubat 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aynı anda birkaç işle ilgilenmeniz zorunlu hale gelebilir. Eve ait konularda bazı şeylerin bittiği değişik koşullara uyum göstermeye çalışacaksınız. Evde daha fazla sorumluluk getiren uğraşlarla beraber, ev içindeki hareketlilik ve yakınlarla ilişkiler sizi gerebilir. Sabırlı olmanız gerekiyor. Bugün kendi kaynaklarınıza özel bir önem vermelisiniz.

20 Şubat 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zekanızla başaramayacağınız konu yok. Yine de bugün hislerinize çok güvenmeyin. Olaylara mantığınızla yaklaşmak sizin için daha iyi.

20 Şubat 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde işlerinizle ilgili hızlı bir tempoda olacaksınız ve oradan oraya koşturacaksınız. Bugün birilerini bir şeylere ikna etmek zor olacaktır ve özellikle işle ilgili iletişiminizde hızlı ve etkili sonuçları bugün için beklememeniz fayda sağlayacaktır. Enerjisi yüksek ve olumlu diyaloglara açık bir gündesiniz.

20 Şubat 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Dönüp dolaşıp maddi konulara kayan iletişim, güne damgasını vurabilir. Bu iletişim esnasında, hazırladığınız planlara, üzerinde karar kıldığınız çözüm yollarına karşı çıkan kişilerle bir mücadele içine girmeniz de olasıdır. Yakınlarınız sizden yardım bekliyor.

20 Şubat 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 18' 44" R
Ay
Terazi
16° 33' 57" R
Merkür
Boğa
05° 27' 49"
Venüs
Boğa
25° 02' 52"
Mars
Koç
14° 41' 09"
Jüpiter
Boğa
28° 33' 11"
Satürn
Balık
18° 04' 18"
Uranüs
Boğa
23° 28' 38"
Neptün
Balık
29° 25' 36"
Plüton
Kova
02° 02' 11"
Chiron
Koç
21° 41' 55"
Lilith
Başak
25° 30' 15"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>