İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mart 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bazen duygularınızı hayatın birçok engellemesine karşın, her şeyin önüne almanız gerekebilir. Yüreğinizde kıpırtılar var, bunun farkındasınız, ama bazı anlaşılır çekinceleriniz barındırıyorsunuz.

Bazı yeni değerlendirmeler,yaşamınızdaki puan cetvelinizi eksilerden koruyabilir. Kendinizi hiç sorgulamadığınız bazı aksaklıklar söz konusu. Bunlarla ilgili uyarılar, süre içinde güvensizliğe dönüşebilir.

Önünüzde bazı tercihler var. Bu tercihlerde kullanacağınız oy, birtakım etkilenmelerden uzak olmalı. Para sıkıntılarınız esasen, parayla zaaflı ilişkinizden kaynaklanıyor.

Bazı ikili ilişkilerinizde boşuna üzülüyorsunuz, yeni yöntemler geliştirmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sıkı dostlarla anlamlı beraberlikler söz konusu. Birlikte ortaya konacak yeni önerileri kendi açınızdan değerlendirmeye çalışacaksınız. Karmaşık konularda bazı tıkanmalar yaşayabilirsiniz. Kafanız bugünlerde tercihini netliklerden yana kullanmaya eğilimli olacak. Aile ilişkilerinizde oturmuş dengeler, olumsuz etkilenmelere kapalı.

21 Mart 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün başında Güneş Koç burcuna geçiyor. 20 Nisan'a kadar şanslı bir dönemde olacaksınız. Sosyal yönünüz ortaya çıkacak. Dostlarınızla daha çok vakit geçirebilirsiniz. Bulunduğunuz çevrede insanlar sizden bahsediyor olabilir. Saat 00:58-04:27 aralığında Ay boşlukta olacak. 04:27 itibariyle de Terazi burcunda hareketini devam ettirecek. 0 derece Terazi burcunda oluşacak dolunay aşk hayatınızda gergin olmanıza neden olabilir. Partnerinizle aranızda sorunlar olabilir. İki taraf da birbirinin kalbini kırabilir. Sakin olmanızda fayda var. Aynı şekilde çocuğunuzla ilgili konularda da sert bir tavır takınabilirsiniz. Biraz daha sevginizi görmeye ihtiyacı olabilir. Sizlerin ilişki ve evlilik evinde Jüpiter olduğunu göz önüne alırsak bu dolunayda tepkilerinizde dikkatli olursanız aşk hayatınızda şanslı olabileceğiniz zamanlara şahit olabilirsiniz. Ayrıntılı yazıyı okumak için tıklayabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

21 Mart 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorulardan bunalacaksın!Bugün Dolunay, saat 03:42? de hava burcunda başlıyor. Karışık ruh halin ile başın dertte. Gezegenlerin seyri seni isyankâr bir havaya sokabilir. Beklediğin birgörüşmesinin sonucunu bugün öğrenebilir ve kariyer planlarını değiştirmek zorunda kalabilirsin. İş yerindeki gruplaşmanın kaynağını öğrenmek isteyebilirsin. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan, gün içerisinde tanışacağın kişiden etkileneceksin. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan, kişisel sorgulamalara neden olan sorular sevgilinle aranın gerilmesine neden olacak. Bu akşam onsuz gitmek istediğin davetle ilgili uzun açıklamalar yapman, kişilik haklarına müdahale ediliyor gibi algılamana neden olabilir.

21 Mart 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkizler: Aşk hayatınızda geçmişten beri yapmış olduğunuzu düşündüğünüz davranışlarınızı sonlandırmak için güzel bir gün.

21 Mart 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz işlerle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Uğraştığınız işlerde yaratıcılığınızı ortaya koymaktan keyif alacaksınız. Çevrenizdekilerle birlikte uyumlu enerjinizi sürdürmeniz, işlerinizi bitirmenizi kolaylaştıracaktır. Ortaklı konular gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde daha ciddi konularla ilgilenebilirsiniz.

21 Mart 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İletişiminizin iyi olması her yerde eliniz kolunuz olmasını sağlıyor. İşlerinizi kolayca halledebileceğiniz gibi çevreniz

21 Mart 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca odak noktanız yakın dostluklar ve özel hayatınız olurken, aile büyüklerinizin genel sağlık durumu sizi geçici olarak endişelendirebilir. Aileniz ve yakın ilişkilerinizle ilgili belirsizliklere, iletişim hatalarına açık bir gündesiniz. Size verilen her söz bugün tam yerini bulamayabileceği gibi, siz de bir söz verirken iki kere düşünmelisiniz.

21 Mart 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Taşıyamadığınız maddi sorumlulukları bırakmak isteyebilirsiniz. Gün boyu becerilerinizi artıran konulara, olayların derin sebeplerine odaklanacaksınız. Ailevi hassasiyetler olası.

21 Mart 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ikinci yarısını ister öfke patlamalarıyla geçirebilir isterseniz de duygusal birikimlerinizi sizi anlamakta zorlandığını düşündüğünüz partnerinizle paylaşarak rahatlayabilirsiniz. Yapıcı olmak ve olayların olumlu taraflarını görmek her zaman hayatı kolaylaştırır.

21 Mart 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınızın renkleneceği, hareketleneceği bir gün geçirmeniz mümkündür. Gün boyunca, sıkıcı ortamları hemen terk etme, eğlenceli ve hareketli sosyal yaşama dahil olma eğilimi gösterebilirsiniz.

21 Mart 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 02' 59" R
Ay
Koç
18° 02' 20" R
Merkür
Koç
20° 14' 10"
Venüs
Boğa
08° 08' 35"
Mars
Koç
04° 11' 20"
Jüpiter
Boğa
25° 18' 54"
Satürn
Balık
17° 04' 05"
Uranüs
Boğa
22° 40' 50"
Neptün
Balık
29° 04' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 58' 53"
Lilith
Başak
23° 58' 51"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 06/05/2024 05:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>