İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ağustos 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak yaşadığınız gerginlikleri ikili ilişkilerinize yansıtabileceğiniz bir gündesiniz. Özel hayatınızı başka alanlara taşımamalısınız.

Bugün işhayatınızdaki ortak çalışmalarınızda bazı sorunlar çıkabilir. Bu sorunu işortaklarınızla birlikte çözümlemelisiniz.

Bugün parasal konularda bazı sorunlar yaşayacaksınız ve bunun üzerine öfkeleneceksiniz. Sinirlerinize hakim olmalısınız aksi takdirde sorunlarınızı çözümleyemezsiniz.

Duygusal açıdan olumlu etkiler altında olacaksınız ve hoşunuza gidecek bazı heyecanlar yaşayabilirsiniz. Alacağınız haberler ve bazı gelişmeler sizi heyecanlandıracaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün güne sıkıntılı başlayabilirsiniz. Özellikle sabahın erken saatlerinde alacağınız bir haber canınızı sıkabilir. Öğle saatlerinde bu sıkıntılı durumunuz ortadan kalkacaktır. Yakın arkadaşlarınızın ilgisi sizi kendinize getirecektir. Ailenizden bir süredir ayrısınız. Kısa zaman sonra onlara kavuşmanın mutluluğunu yaşayacaksınız.

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, Saat 12:05 Merkür-Jüpiter kavuşumu, ailevi meselelerin  mantıklı şekilde ele alınması, sorunlar varsa bunların gerçekçi bir şekilde analiz edilmesini gerektirir. Taşınma, satın alma ve kiralama, yatırım gibi konuları da gerçekçi bir şekilde ele almalıyız, hesabımızı bilmeliyiz.  Verimli ve sağlıklı olana yönelmeliyiz.  İnce detaylar üzerinde duracağız. Ancak bunun nedeni, bütünlüğü bozan her şeyi tespit etmek için olacaktır. 22 Ağustos saat 19:38 - 22 Eylül saat 17:21 tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Güneş, eviniz alanı içinde tadilat-bakım-onarım, hijyen, bebek bakımı, el işi veya ev-ofis tarzı çalışmaların işaretçisidir. Ayrıca eğitim vehayatınızla ilgili konular ön plana gelecektir. Ev veya ofis yeri kiralamak bu süreçte etkilidir.  Ev alanı içinde bu konularla ilgili konuşmalar, düzenlemeler yapılabilir. Ancak unutmayalım, bu geçişi yöneten Merkür ay sonunda gerileyecek. Şimdiden her şey titizlikle gözden geçirilmelidir.  İster Ailenizle olan ilişkinizi ılımlı bir şekilde sürdürmek, onlara hizmette bulunmak, düzenlemeler nedeniyle her şeyin yerli yerine oturtulması anlamında sabırlı olmak gerekir. Mükemmellik arzusu bir hayli yoğundur veya şartlar gereği ister istemez her şeyin iyisi arzu edilebilir. Olumlu yönde gelişmeler hepimizden yana olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal isteklerinizde aşırıya kaçtığınız zaman, kendinizi huzursuz etmenizin anlamı yok. Sınırlarınızı bilmenize rağmen, tutkularınız yüzünden, heyecanlarınız dengeleyemiyorsunuz. Bugün başlangıçlar konusunda fazla ısrarcısınız. Sizin gibi orijinal düşünen kişilerle bir arada olmaktan hoşlanacağınız bir gün.

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu hafta, yanıltıcı etkiler ve kişiler ön planda. Sevdiğiniz kişilerle ilişkileriniz ve iletişiminiz de dikkatli hareket etmeyi gerektiriyor. 26 Ağustos civarında ise, her şekli alabilme özelliğiniz sayesinde pek çok konuyu çözebilir, işleri halledebilir ve insanları şaşırtabilirsiniz.Hepinize iyi haftalar, sağlık ve sevgi ile kalın… …

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geleceğinizle ilgili konularda ani değişiklikler olabilir. İşlerinizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Teknik konularda başarılı olabilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınızla zaman ayırmaya çalışın. Gün içinde yakın çevrenizde olaylar gelişebilir. Düşündüğünüz konulara dikkat etmeye çalışın. Destek aldığınız işlerde ilerleme kaydedebilirsiniz. Maddi getirisi olan işler gündeme gelebilir. Yine de harcamalarınıza dikkat edin.

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakın olmak için boş vaatlerde bulunan ve size tatlı diller döken bir arkadaşınıza dikkat edin. Her dediğinize evet diyen insandan hayır gelmez.

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kalabalık ortamlarda yer alabilir, sevdiklerinize, yakın çevrenize zaman ayırabilirsiniz. Bu zaman dilimindeve özel yaşamınızda görüşmelerinizde muazzam sonuçlar elde edebilir, beklediğiniz haberleri alabilirsiniz.

22 Ağustos 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, enerjinizi ev ve ailenizle ilgili işlerde ortaya koyacak, kendinizi ailenize adayacaksınız. Gündeminizde olan eski konulara pratik çözümler üretmek derdinde olacaksınız.

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Popülariteniz ve özgüveniniz artıyor. Bu hafta sonu oluşacak duygusal bir konu en iyi şekilde ele alınmalı, hızlı kararlar veya aksiyonlarla hareket edilmemeli. Belli adımlar atmadan önce en iyi şekilde bilgilendirilmenizde fayda var.

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, yaşamınızın para konularını ilgilendiren alanlarında bazı gelişmeler olabilir. Özellikle ortak kullanılan maddi kaynaklarla alakalı olarak bazı görüşmeler yapmak veya bir danışmana gitmek, günün konusu olabilir.

22 Ağustos 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 51' 21" R
Ay
Balık
14° 56' 18"
Merkür
Koç
18° 40' 03"
Venüs
Boğa
05° 21' 17"
Mars
Koç
02° 26' 53"
Jüpiter
Boğa
24° 47' 02"
Satürn
Balık
16° 52' 49"
Uranüs
Boğa
22° 32' 60"
Neptün
Balık
29° 00' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 24"
Lilith
Başak
23° 43' 47"
True Node
Koç
15° 22' 48"
Son Güncelleme : 03/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>