İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Kasım 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kişiliklerinizin uyuştuğunu biliyor ama koşulların tam hazır olmadığını düşünüyor. Siz ise daha iyimsersiniz, engel tanımıyorsunuz. Hızla bir beraberliği yaşama yolunda adımlar atıyorsunuz.

Çalışma arkadaşlarınızdan birinin özel bir sorunu bu günlerdeyaşamınızı epeyce meşgul edecek gibi görünüyor.

Para istemek kadar para vermek de zor sizin için. Bu zorluğunuzu bilmenize rağmen, sürekli sizden borç isteyen bir arkadaşınız artık canınızı sıkar oldu. Bu kez onu reddetmeyi düşünüyorsunuz.

Kendinize güveniniz sizi rehavete sürüklediği için kimi gelişmelere karşı hazırlıksız yakalanıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün içinizde sebebini bulamadığınız garip bir coşku var. Bu keyfiniz çevrenizdekilere de yansıyor. Akşam saatlerinde kalabalık bir konuk ağırlayacağınızı öğrenmek sizi ürkütebilir. Yine de gelenlerle birlikte olmak istediğiniz için yapmak zorunda kaldığınız işleri umursamayacaksınız. Sürpriz bir kutlamaya tanık olabilirsiniz.

22 Kasım 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler 22 Kasım saat 06:05-21 Aralık saat 19:28 tarihleri arasında Güneş-Yay burcu geçişi bu yıl Satürn-Yay geçişiyle örtüşüyor. Bu durumda anlamı da farklılaşıyor. İlişkilerde artık maceracı, gelir geçer tarzda düşünmüyoruz. Tamamen ciddi anlamda hayata bakış açımızdan, geleceğe kadar her noktayı dikkatli ve tedbirli bir şekilde gözden geçireceğiz. Farklı bir dil, din, görüş ve ülküye sahip kişiyle tanışmak mümkün olabilir, bu beraberliği sürdürmek adına mücadele verilebilir. Eş başka bir yerde çalışan, yaşayan biri olabilir. Ancak şunu belirteyim ki, 3 Aralık Yay burcunda gerileyecek Merkür, evlilik, uzun süreli ilişki, rakipleriniz, sözleşme ve anlaşmalar, imzalar, davalar konusunda tekrar bir analize ihtiyacınız var. Şimdiden söyleyeyim. Yapılacak anlaşmalar ertelenir veya hukuki bir anlaşmazlık son anda bu ortaklığın bozulmasına yol açabilir. Her şeyin söz ile değil belge ile tescil edilmesinde yarar var. Bir anda verilen evlenme kararı, bir müddet sonra sıkıntı yaratabilir. Güneşin ışıkları altında, mutlu bir güne uyanmamız dileğimle,

22 Kasım 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünkü gündeminizde ortak maddi konular, yatırım, alım satım işleri, ortak gelir ve kazançlar, vergi ve miras konuları olabilir. Güçü kişilerden destek görebilirsiniz. Finansal ortaklıklara açık bir gün olabilir.

22 Kasım 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ayrıntılarla ilgili endişelenmeyin. Bugün pek mantığa dayanmaya meyilli değiliz; bu bize daha büyük resmi görmemize de yardımcı olabilir.

22 Kasım 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ortaklı konular gündeminizi meşgul edebilir. Eğitimle ilgili konularda gelişmeler olabilir. İnandığınız işlerle ilgili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Sözleşmeler gündeme gelebilir. Kardeşlerinizle birlikte yol almak işlerinizi kolaylaştırabilir. Sevdiğiniz şeylere gün içinde zaman ayırabilirsiniz. Ticari konularda parasal sıkıntılar olabilir.

22 Kasım 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

MADDİ konularda sizden yardım isteyen yakınlarınız varsa incitmeden geri çevirin. Bu dönem vereceğiniz paralar geri dönmeyebilir dikkat edin.

22 Kasım 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca odak noktanız yakın dostluklar ve özel hayatınız olurken, aile büyüklerinizin genel sağlık durumu sizi geçici olarak endişelendirebilir. Aileniz ve yakın ilişkilerinizle ilgili belirsizliklere, iletişim hatalarına açık bir gündesiniz. Size verilen her söz bugün tam yerini bulamayabileceği gibi, siz de bir söz verirken iki kere düşünmelisiniz.

22 Kasım 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi ikili ilişkilerinizde ve ortaklı işlerinizde göstermeye başlıyorsunuz. Yeni projeler, çalışmalar, ortaklaşa başlatılan işler, danışmanlık alanları, gündeminizde yer alabilir.

22 Kasım 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haydi yine bir ay boyunca şanslısınız. Zira Güneş, neşeli, esprili, maceraperest, yeniliklere açık, meraklı, seyahat etmeyi seven Yay burcuna geçerek sizin ilişkiler eviniz olan 7. evinize yerleşiyor. Partnerinizle uzun yolculuk planları yapmak için harika bir gün. Diğer yandan gizli düşmanlarınız ortaya çıkıp size bir konu hakkında sıkıntı taşıyabilirler. Kültürel faaliyetlerde pek çok yeni şey öğrenebilirsiniz.

22 Kasım 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günlerdesiniz. Acilen toplantı yapmanız gerekecek. Uzun zamandır sürdürdüğünüz projenizin önüne engeller çıkacak. Ama moralinizi bozmayın. Daha uygun bir zamanda planınızı gerçekleştirme şansı doğacak. Sevdiğinizden uzaktasınız.

22 Kasım 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 02' 39" R
Ay
Balık
17° 45' 15"
Merkür
Koç
18° 47' 23"
Venüs
Boğa
05° 35' 40"
Mars
Koç
02° 35' 52"
Jüpiter
Boğa
24° 49' 46"
Satürn
Balık
16° 53' 48"
Uranüs
Boğa
22° 33' 40"
Neptün
Balık
29° 01' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 03"
Lilith
Başak
23° 45' 05"
True Node
Koç
15° 23' 05"
Son Güncelleme : 04/05/2024 03:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>