İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Nisan 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Neşeli ve coşkulu zaman geçirmeye, ilişkinin tadını çıkarmaya devam etmelisiniz. Gelecek günlerde umutlar ve sevinçler çakışabilir. Ama uzun vadeli bir beraberlik fazla iyimserlik gibi görünüyor.

İş yaşamınızdaki başarılarınız, biraz da doğal özelliklerinizle giderek artıyor. Tekliflere daha ilgili olabilirsiniz. Doğru tercihler ve denetimci özellikleriniz küçük fırsatları geliştirebilir.

Tahsilat sorunlarınızda kısa vadede çözümler görünmüyor. Bazı pişmanlıklar yaşayabilirsiniz. Borç, alacak konularında hayal kırıklıklarına elverişli bir tutum içersindesiniz.

Neden olduğunuz bazı kırgınlıkların farkına varamıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Daha kararlı görünmenizi gerektiren bir konu, şu sıralar gündeminizi işgal edebilir. Yeni bir yöntem belirlemenizde yarar var. Bugünlerde geleneksel yaklaşımlar ve davranışlarla çelişkileriniz var. Kendinize daha uygun ortam arayışlarına yönelebilirsiniz. Bunun bazı ilişkilerinizi zedeleyeceği endişeniz, oldukça gerçekçi, ama başka çareniz yok gibi.

22 Nisan 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, 22 Nisan saat 08:24 itibariyle Akrep-Boğa burç düzleminde oluşacak Dolunay, duyarlı olduğumuz konuları, ihtiyaçlarımızı hem çalışma hayatı hem de sağlık yönünde önemsediğimiz bir zaman. Belki biraz tepkiliyiz veya kimseye anlayış gösterecek, destek verecek durumumuz yok. İş hayatının yoğunluğu veya istediğimiz şartlarda yaşamıyor oluşumuz bizim canımızı sıkabilir. İçimizde huzur, güvence, kendimizi garantide hissetme arzumuz yoğundur. Fakat bunların karşılanmadığını, insanların sadece kendi çıkarlarını düşündüğünü görürüz. Sağlıklı yaşamın ne kadar kıymetli bir şey olduğunu anlarız. Stres bize iyi gelmez. Bir de hatırlatayım. 17 Nisan-30 Haziran arasında Mars geri harekette olacak. Özellikle rakipleriniz,ortaklarınız, eşiniz, sevgilinizle aranızdaki meseleleri bir daha gözden geçirmek durumundasınız. Çünkü verilen yeni bir kararın uygulanması kolay olmadığı gibi, tekrarlanma ihtimali nedeniyle kafanızın karışması da mümkündür. Sözgelimi eski sevgilinin geri dönüşü, eşinizle aranızdaki bir sorunla ilgili tekrar konuşulması, verilmiş bir kararın yenilenmesi veya üzerinde düşünülmesi mümkündür. Esasen bu Dolunayda inatçı tepkiler, kıskançlık, kararsızlık ve dağınıklık bir hayli etkili gözüküyor. Bu Dolunayın önemli meselelerin aydınlığa kavuşmasında vesile olması dileğimle,

22 Nisan 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, kombinasyon burcunuzda ilerlerken enerjinizi ortaya çıkarıyor. Kişisel ve sosyal ilişkilerinizi destekleyen tavırlar sergileyeceksiniz. Aynı anda birkaç kişiye söz vermeniz mümkün. Randevularınıza gereken önemi vermelisiniz. Bugün, yaşam enerjinizin güçlü olması partnerinizin de hoşuna gidebilir.

22 Nisan 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, hassas diyaloglar yaşanabilir. Artan yük ve sorumluluklar veya artan özgürlük ihtiyacını bazı konularda dönüm noktasına gelinmesi anlamına gelebilir. İş hayatınızı, birlikte çalıştığınız kişileri, mesai arkadaşlarınızı veyayerinizi ilgilendiren olaylar ön planda. Bazı işlerinizi tamamlayabilir, bitirilen projeler nedeniyle rahatlayabilirsiniz. Sağlığınızı ilgilendiren başlıklarda sonuç almanız daha kolay olabilir veya aradığınız cevapları bulabilirsiniz. Aşk hayatınızı veya sosyal yaşamınızı ilgilendiren kısa süreli hassasiyetler oluşabilir, ama sürpriz ilişkiler veya ilişkilerde yaşanacak sürprizler de söz konusu. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün meydana gelecek Dolunay(+/- 5 gün), farkına varmadığımız olayların farkına varmamızı sağlayabilir. Ortaya çıkan gerçekler, gizli kapaklı ya da kötücül işler veya ele geçen bilgiler şaşırtıcı olabilir. Ya da bu tür işlerle ilgilenen kişilerden haberler alınabilir. Sezgilerin yükselmesi, fanatik fikir veya ideolojiler, abartılı harcamalar ya da maddi anlamda gerilmeye neden olan başlıklar söz konusu olabilir. Pireyi deve yapma ihtimali yüksek olduğu gibi, her burç kendisini ilgilendiren alanlarda güven ya da istikrar sorunlarıyla karşı karşıya kalabilir. Dolunayın yoğunluğu devam ederken finansal konulara, proje ve yatırımlara, para, istikrar ve güven başlıklı alanlarda yeni gelişmelere karşı dikkatli olmak gerekiyor. Ülkemizde ise, ekonomiyi zaten saydık, parayla bağlantılı her konu, ülkenin önde gelen kişileri,hayatıyla ilgili kişiler, sanatçılar, sanatla bağlantılı başlıklar, toprak, tarım, güvenlik,birlikleri başlıklarında olan ve bu başlıklarla bağlantılı konular ön planda olabilir. Sorunları büyütmeye değil, çözmeye ve uzlaşmacı olmaya çalışalım. Neptün'ün olumlu görünümü Dolunay'ı yumuşatıp olumlu etkilerini ön plana çıkartabilir. Akrep, Boğa, Kova, Aslan burçları ve her ayın 22 – 29 tarih aralığında doğmuş kişiler dolunayın etkisini daha fazla hissedebilirler. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

22 Nisan 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konularda tamamlanmalar olabilir. Çalışma arkadaşlarınızla iletişiminiz önem kazanabilir. İlgilendiğiniz konular sizi yorabilir. Eşinizle ilgili konular anlık değişikliklere neden olabilir. Yüzeysel ilişkilerinizi sorgulayabilirsiniz. Sabırlı olmaya çalışın. Parasal konularda kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz.

22 Nisan 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevgilinizle tatlı bir güne hazırsınız. Ama gün içinde ki arka arkaya alacağınız haberler keyfinizi kaçırabilir. Parasal sorunlarınız çözüm yoluna ulaşsa da kendinizi rahat hissetmiyorsunuz.

22 Nisan 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde partneriniz, dostlarınızla ilişkileriniz vehayatınızdaki iletişiminizde daha fazla çaba ve mücadeleye ihtiyacınız varken, Mars Uranüs ve Pluton arasındaki t-kare exact olduğu için, geçmişten gelen olası borçlar sizi meşgul edebilirken, büyük parasal konulara girmemeli, kredi çekmek için başka bir günü tercih etmelisiniz. İlişkilerinizde vehayatınızda size zarar veren insanları görmeye başlayabilir, ilişkilerinizde buna istinaden belirli yol ayrımlarına gelebilirsiniz.

22 Nisan 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hem sağlıkla hem de işle ilgili konularda önemli sonuçlara açık olacaksınız. Beklenmedik yerlerde özellikle de arkadaş ortamlarınızda değişik türden ilişkiler dikkatinizi çekebilir.

22 Nisan 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışma ortamınızda gizli kapaklı olayları araştırmak, gerçekleri açığa çıkarmak ve gerekirse sır tutma durumunda bulunabileceğiniz bir farkındalık durumu edinebilirsiniz. Derin düşünce ve araştırmalara sevk olacaksınız. Hizmet alanınızda takip edeceğiniz yolların ve gündelik işlerinizi halletmek için gerekli yöntemlerin bilincine erişebilirsiniz. Genel olarak ise; Ay 02:18‘de Akrep burcuna geçiş yapıyor. Sabah 08:30‘da 2 derece Akrep burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Her Dolunay bir farkındalık zamanıdır. Akrep Dolunay‘ı maddi ve duygusal konuların paylaşımı, nasıl paylaşıldığı ile ilgili konuları gündeme getirir. Ay'ın ışığının en fazla olduğu bu faz, bizim de bilincimizde duygu dünyamızın bir alanına ışık tutar. O alanı odak noktamız haline getirir. Akrep tutkular, cinsellik, duygusal krizler, maddi paylaşımlar, borç, kredi, vergi, sigorta ve mirasla ilgili işleri temsil eder. Bu çerçevede siz de bir takım duygu yüklerinizi açığa çıkarma, gizli saklı kalmış veya çok net olmayan konuları açığa çıkarma isteği ile daha çok araştıran ve öğrenmek isteyen bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Para akışına, borç ve ödemelere odaklanacağınız bir haftanın son günü olabilir.

22 Nisan 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Günlük işlerinizden kalan vakitlerde ikili ilişkileriniz üzerine yoğunlaşmayı terich edebileceğiniz bir gündesiniz. Akrabalarınızla kurduğunuz iletişimi derinleştirmeyi isteyebilirsiniz. Sosyal çevrenizin size bir sürprizi de olabilir. Buna sevineceksiniz...

22 Nisan 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 58' 00" R
Ay
Balık
01° 46' 01"
Merkür
Koç
18° 07' 31"
Venüs
Boğa
04° 13' 32"
Mars
Koç
01° 44' 34"
Jüpiter
Boğa
24° 34' 09"
Satürn
Balık
16° 48' 09"
Uranüs
Boğa
22° 29' 50"
Neptün
Balık
28° 59' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 20"
Lilith
Başak
23° 37' 41"
True Node
Koç
15° 21' 31"
Son Güncelleme : 03/05/2024 00:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>