İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Haziran 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizden mesaj bekliyor gibi. Siz ise biraz daha emin olmak istiyor gibisiniz.

Onaylamadığınız bir konunun sonuçlarından en çok yarar görecek olan siz olacaksınız. İşyerinde uygulanacağı söylenen bir değişiklik sizi ürkütüyor, bu nedenle gizli bir muhalefet içinde görünüyorsunuz.

Size verilmesi gereken bir paranın gecikmesi söz konusu olabilir. Paranın geleceği yerde ciddi sıkıntılar gözleniyor. Para sıkışıklığınız birçok nedene bağlı. Gerçekçi bir çözüm sıralaması işe yarayabilir.

Bugün bazı davranışlarınızı dengelemeniz gerekebilir. Arkadaşınızın beğenmediğiniz özelliğiyle çok uğraşıyorsunuz. Bugün tepkimeci davranabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Pek çok kişiyi ilgilendiren bir tartışmanın merkezine sizi koyabilir, sorunu sizin çözmenizi isteyebilirler. Objektif ve kararlı özelliğinizle bu zor durumun üstesinden geleceksiniz. Bir yakınınızınsorunuyla ilgili iyi haberler alabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki bazı başarıların hak edilmemiş olduğu şeklindeki yargılarınız, size bu anlamda yalnızlıklar yaşatabilir.

23 Haziran 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 01:23 Ay-Pluto görünümü Salı günümüzün ilk etkili enerjisidir ve bizim akıllı, sorumluluk sahibi bireyler olarak hedef belirlememizde rehberimiz olur. Ayrıca düşündüğünüz yenilikler için paranın önemini bir kez daha vurgulayıcıdır. Mali ortaklıklar, miras, hisseli paralar, finansal yatırımların ileriye dönük şekilde ele alınmasında yarar vardır. Saat 21:08 itibariyle etkili olacak Merkür-Neptün arasındaki mücadeleci görünüm,konularında sizi aktif kılıyor. Şu aralar özellikle iletişimde bulunma ve fikirlerinizi ortaya koyarak gelişimden yana kararlar almak niyetindesiniz. Bu görünüm, hayallerine sahip çıkan ve onları ortaya koymak için yılmadan çalışan kişilerin başarılı olmasını sağlıyor. Burada dikkat edilecek nokta, hem yaptığınızdan hem de ortaya koyduğunuzdan emin olmak. Siz azimli olursanız, tabii ki başarırsınız. Gün boyunca işlerinizde kolaylıklar diliyorum. Her şey gönlünüzün istediği yönde gelişsin. Kalben sevgilerimle,

23 Haziran 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel yaşantınıza olumlu katkısı olacak hiçbir fırsatı kaçırmadığınız kesin. Bugün, eğlenceli ortamlarda bulunacak ve yeni aşkların zeminini oluşturacaksınız. Duysal yönlerinize uygun kişilerle tanışma imkanı bulacaksınız. Kalbi dolu olanlar, partnerleriyle ortak sosyal aktiviteler içinde olacaklardır.

23 Haziran 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Planlarda yapılması gereken değişikliklere tepki vermek yerine, değişikliklere ve akışa uygun davranmaya çalışırsanız, bu değişikliklerin olumsuzlukları değil, aslında belli şansları simgelediğini görebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Dün yazdığım gibi, bugün de kararsızlıklar, dalgınlıklar, unutkanlıklar, yanlış anlaşılmalar, yanlışlıklar, çabuk kandırılma, yanıltma veya yanıltılma türünde etkilere açık olduğumuz bir gündeyiz. Karşımızdaki kişiye anlayışlı davranabilmek için çok fazla çaba harcamamız gerekebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

23 Haziran 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eski konular gündeme gelebilir. Bu durum aile içinde huzursuzluğa neden olabilir. Konuşmalarınızla karşınızdakileri daha fazla öfkelendirmemeye özen göstermelisiniz. İç sesinizi dinlemeye çalışın. Gün içinde hatalı değerlendirmelere karşı dikkatli olmakta fayda var. Sorumlu olduğunuz konularda daha özenli yaklaşmalısınız.

23 Haziran 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Felaket... Bugünlerde sizi üzen her konunun üstüne bir anda gitmeye çalışmaktasınız. Eğer stratejik davranmaya çalışmazsanız tamamen kontrolü kaybedeceksiniz.

23 Haziran 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde yapmanız gereken işler konusunda daha fazla çaba sarf edip, yorulabilirsiniz. İş hayatınızda ve ilişkilerinizde daha sakin ve sabırlı olmanız gereken bugün, dinlenmeye vakit ayırmanız faydalı olacaktır.

23 Haziran 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş alanlarınızda gözünüzü açık tutmalı ve net olmayan koşulların sizi yanlış yönlendirmesine izin vermemelisiniz. Çalışıyorsanız enerjiniz düşük olabilir. Plan yaparken gerçekçi olmalısınız.

23 Haziran 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Belki de aklınızda olmayan ama birden önünüze düşen ve hayatınızı değiştirecek bir eğitim fırsatı olabilir. Ani seyahatlere çıkabilirsiniz planınızda programınızda olmayan. Bu dönem yeni tanışacağınız kişiler manevi olarak, dinsel olarak, ruhsal olarak çok gelişmiş, güçlü kişiler olabilir ve bu insanlardan inanılmaz faydalar görebilirsiniz.

23 Haziran 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

23 Haziran 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 00' 08" R
Ay
Terazi
00° 23' 29"
Merkür
Boğa
03° 34' 45"
Venüs
Boğa
23° 22' 26"
Mars
Koç
13° 39' 04"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 55"
Satürn
Balık
17° 58' 59"
Uranüs
Boğa
23° 23' 55"
Neptün
Balık
29° 23' 44"
Plüton
Kova
02° 02' 48"
Chiron
Koç
21° 37' 52"
Lilith
Başak
25° 21' 11"
True Node
Koç
14° 55' 52"
Son Güncelleme : 18/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>