İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ekim 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ortak bir dostunuzdan davet alabilir, kısa bir yolculuk için plan yapabilirsiniz. Yolculuğunuz gerçekleşirse sürprizlere hazırlıklı olun. Duygusal açıdan yoğunluk yaşayacağınız bir gezi bu.

Memnun görünmüyorsunuz, ama kısa vadede birdeğişikliği gözükmüyor. Elinizdekini iyi kullanmanız için önerilere ihtiyacınız var. Eski işinizi, konumuzu ve rahatlığınızı arıyorsunuz.

Son günlerde bir miktar para kaybınız oldu, ama gelecekte sorunlar çözülecek. Yükünüz arttığı için geçici bir zorluk yaşıyorsunuz. Yakınlarınızın ısrarıyla önceden yaptığınız bir yatırımın yanlışlığı da bugün ortaya çıkacak.

Uzağı iyi göremiyorsunuz. Halbuki, olaylara ve yaşamınıza geniş bir perspektifle bakmanız gerekiyor. Uyarılara kulak vermeniz yaşamınızı kolaylaştırabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın dostlarınız sizden şikayetçi ve hepsinin ortak düşüncesi sizin vefasızlığınız. Yaşadığınız yeni ilişki nedeniyle, ihmal edildiklerini düşünüyorlar. İlginizi bölmeyi ve dağıtmayı bilemiyorsunuz. Bu da her zaman çeşitli kırgınlıklara neden oluyor. Bugün çok özlediğiniz bir dostunuzla haberleşebilirsiniz. Bu görüşmede nedense duygularınızı ve özleminizi yeterince ifade edemeyeceksiniz.

24 Ekim 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler yeni haftamız Ay-Aslan geçiş etkinliğinde başlarken, sözlerinizi ustaca kullanmanızı, düşüncelerinizi belli bir konu üzerinde başarıyla odaklamanızı sağlayacak.  Hızlıca işlerimizi yoluna koymak ve kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmek isteyeceğiz. Saat 15:21-25 Ekim saat 06:16 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında, başkalarının da bakış açılarına, görüşlerine bir kulak verelim. Ggörev ve sorumluluklarımızın farkında olalım. Yakınlarımızla,ortamında, aşk hayatında biraz daha tedbirli olalım. Ani kararlar vermekten kaçınalım. Bu zaman dilimi içinde, düşünceleriniz ve çevrenizle alakalı her türlü girişim konusunda mantıklı davranmanız ve kendinizi ifade edebilmeniz zor olabilir. Sizi birilerinin farklı algılaması veya sizin başkalarını yanlış algılamanız mümkündür. Boşluk süresini,  rutin işlerinize ağırlık vererek geçirmenizde yarar var. 24 Ekim-12 Kasım tarihleri arasında çalışma hayatınızla ilgili konularda etkili olacak Merkür-Akrep burcu geçişinde nelere dikkat edeceğiz? İş ortamındaki ilişkilerin niteliği, işinizle alakalı meselelere bakış açınız,tercihleriniz ve şu andaki mevcut işinizle alakalı finansal konular yine önemini koruyor. İsteklerimiz karşılanmadığında, bu bizi bir hayli rahatsız edebilir. Elde ettiğimiz gelir ile emeğimiz arasındaki  farklılıklar, bir hayli gözümüze batabilir. Ancak burada sektörün içinde bulunduğu durum, tecrübemiz, eğitimimiz de, tercih edilme aşamasında önem taşıyacaktır. Bu süreçte, hakkımızı yedirmeyelim. Ancak başkalarına söz hakkı vermeyi de unutmayalım. Rutin sağlık şikayetlerimiz devam ediyorsa, kesinlikle ertelenmeden bir doktora görünmek lazım. Problem ne ise araştırılmalı ve kökünden halledilmesi için mutlaka konusunda deneyimli bir uzmana gösterilmelidir. Yeni haftanın hepimiz için güzelliklere vesile olması dileğimle,

24 Ekim 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önemli biranlaşması yapmak istiyorsanız, işte size güzel bir fırsat doğuyor. . Kendinizi denetleme gereği duyacak ve ciddi aşamalar içinde olacaksınız. Bulunduğunuz konumu farklı platformlara taşımayı amaçlarken, eski alışkanlıklarınızdan kurtulmak isteyeceksiniz. Yaşama yeni bir tablo ile çıkmak isteyecek ve deneyimlerinizi genişleteceksiniz.

24 Ekim 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İstemediğiniz organizasyonların, bağlantıların veya işlerin içinde olmamanız ve net şekilde ‘'hayır'' demeniz gereken günler. Kulaktan dolma bilgilerin sizi sinirlendirmesine izin vermeyin. Evinize, ailenize ve hedeflerinize ulaşmanıza yardım edebilecek değişiklikler yapmaya odaklanmalısınız. Yaşam tarzınızda yararlı değişiklikler yapabilirsiniz. Romantizm yakın bir kişiyle ilişkinizi güçlendirebilir. Günün Atmosferi:Gördüğümüz her şeyi gerçek sanmayalım ve duyduğumuz her şeye inanmayalım birkaç gün için. Yanıltıcı kişiler veya etkiler devrede. Fazla hayalperest veya idealist olabiliriz, ama sandığımız şeyler gerçek olmayabilir.

24 Ekim 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Düşünsel konularda sizi zorlayan durumlar içinde olabilirsiniz. Gün içinde sorumlu olduğunuz konularda gelecek yönünde kararlar alabilirsiniz. İşlerinizi yürütebilmek için mücadele içinde olabilirsiniz. Duygusal yönden sakin davranmanızda fayda var. Eğitsel konularda ani değişiklikler gündeme gelebilir.

24 Ekim 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizle yüzleşerek doğruları görmeye başlayacaksınız. İnsanlar sizinle artık rahat iletişim kuruyor. İyimser ve uyumlu havanız sosyal çevrenizi genişletecek.

24 Ekim 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk hayatınızda iletişime dikkat etmeniz gereken bir gün olabilir. Kendinizi iyi ve doğru şekilde ifade ettiğinizden emin olmayabilirsiniz. Hareketli bir gün geçirebilirsiniz, enerjinizi yerinde kullanmaya çalışmalısınız.

24 Ekim 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İki hafta boyuncave hizmet alanlarınızda görüşmeleriniz hızlanacak. Sağlığınızı gözden geçirmek için uygun bir dönem. İş arkadaşlarınızla iletişiminiz artıyor.

24 Ekim 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün karşılaşacağınız bazı olaylar duygularınızı harekete geçirebilir. Alıngan ve huzursuz bir tutum içine girebilirsiniz. Çalışmalarınızı sürdürürken karşılaştığınız sorunların üzerinde durmamayı öğrenmelisiniz. Şehir dışına çıkabilir, uzun yolculuk yapmayı isteyebilirsiniz.

24 Ekim 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir dönem başladı yine memnun değilsiniz. Çünkü yapınızda hiçbir zaman olanla yetinmemek var. Bu nedenle var olan şeylerin tadını çıkaramıyorsunuz. Elinizden küçük mutluluklar kaçıyor. İşleriniz, arladaşlarınız ve hobilerinize ayırdığınız zamanın bir bölümünü de sevgilinize ayırın.

24 Ekim 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 09' 54"
Ay
Kova
20° 03' 28"
Merkür
Koç
17° 41' 04"
Venüs
Boğa
03° 12' 27"
Mars
Koç
01° 06' 23"
Jüpiter
Boğa
24° 22' 33"
Satürn
Balık
16° 43' 54"
Uranüs
Boğa
22° 26' 59"
Neptün
Balık
28° 57' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 34"
Lilith
Başak
23° 32' 12"
True Node
Koç
15° 20' 44"
Son Güncelleme : 02/05/2024 05:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>