İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ekim 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde bir konsantrasyon sorunu yaşıyorsunuz ve o da bunun farkında. Geçmişin izlerini ilişkinize taşımanız sürekli sorun yaratıyor. Aynı sorunu bugün de yaşayabilirsiniz. İlişkinizin düzgün gitmesinin tek koşulu sizin geçmişten tamamen kopmanız.

Çevrenizdeki herkesin beklediği bir yeniliğin eşiğindesiniz. Her şey sizin adım atıp atmamanıza bağlı. Kafanızda tartıp duruyorsunuz ama bir karara varamıyorsunuz. Yakınlarınızla paylaşmanız işinizi kolaylaştırabilir.

Geleceğiniz parlak görünüyor ama bugünlerde idare etmekte zorlanıyorsunuz. Göze gözükmeyen günlük harcamalarınız bütçenizi alt üst ediyor. Ufak harcamalarınızda daha dikkatli olmalısınız.

Çevrenizdeki grip salgını sizi de etkileyebilir. Sağlığınıza her zamankinden daha çok özen göstermeniz gereken bir dönemdesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün şanslı bir gününüzdesiniz. Uzun zamandır yaşadığınız bir gerilimi bugün çözebilirsiniz. Şans sizden yana olduğu için de sizin istediğiniz biçimde çözülebilir. Kalabalık bir topluluğa girip düşüncelerinizi açıklama fırsatı bulabilirsiniz. Müjdeli bir haberiniz var. Uzaklardan bir yerden sizi çok sevindiren bir doğum haberi alabilirsiniz.

20 Ekim 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 05:41 Ay-Uranüs olumlu görünümüyle partnerinizle ve diğer kişilerle olan ilişkilerinize  mantıklı bir şekilde bakmaya çalışınız. Olgun ve ılımlı bir şekilde olayları ele aldığınızda altından kalkamayacağınız bir sorun kalmaz. Saat 10:48 Merkür-Uranüs karşıtlığı,  aşk hayatınız, varsa çocuklarınız, sanatsal çalışmalarınız, kısaca kendinizi en güçlü şekilde ifade etmek istediğiniz alanlarda gayet ılımlı, nazik ve tarafsız bir şekilde düşündüğünüzü ve hareket etmeye çalıştığınızı gösteriyor. Yıllardır oturtmaya çalıştığınız bu düzen,  yaşanan son  gelişmelerin ışığı altında sizi  başka platformlara, projelere, başka bir dünyaya çekiyor.  Dışarıya çık ve kendine başka bir dünya kur, artık bulunduğun yer sana yetmiyor diyerek uyarı gönderiyor. Artık eskisi gibi değilsiniz. Değişmek yenileşmek arzusunu yüreğinizin içinde durdurmak mümkün değil. Bu karşıtlık etkisi altında siz de bu uyarıya cevap verebilir, yeni bir girişimde bulunabilir, adım atabilirsiniz. Ancak benim tavsiyem, bu yenilikleri gayet bilinçli bir şekilde ele alarak gerçekleştirmenizdir. Kurulan yeni dostlukları, yaşanan arkadaşlıkları ve yeni tanıştığınız insanları, ilişkilerinizi gözden geçirin ve sizin için en faydalı yol hangisi olacaksa ona göre hareket edin. Saat 14:17-18:29 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Yeni bir kararın verilmesi, dün verilmiş olan bir kararın bugün değiştirilmesi yanlış olur. Durumları gözlem altına almak, olur ve olmazları tespit etmek çok daha faydalıdır. Bu zaman süresi içinde birçoğunuz işlerin yavaşladığını, hatta gereksiz yere zaman aldığını, huzursuz ettiğini  fark edersiniz. Ancak boşluk etkisi bir yanıyla koruyucudur. Yanlış verilecek bir kararın önüne geçebilir. Saat 18:29 sonrası Ay-Yengeç burcunda seyrine başladığında, ekmeğinizi kazanma, kimseye muhtaç olmadan ayaklarınızın üzerinde durma, değerlerinizi koruma, sevdiklerinizi kanatlarınızın altına alma arzunuz büyür. Sahip olduklarınızı korumak, geleceğinizi  inşa etmek, girişimlerinizde başarılı olmak istersiniz. Hayata güvenle bakayım, düzgün bir gelir sahibi olayım, sağlığım yerinde olsun, huzurlu bir yuvada soluklanayım  diye içinizden geçirirsiniz. Arzu ettiklerinize kavuşmanız dileğimle,

20 Ekim 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Partnerinizin size karşı sorgulayıcı tavırlarından çok rahatsız oluyor ve çok ciddi sonuçlara mal olacak aksi tavırlar içine giriyorsunuz. Daha yumuşak bir şekilde olaya yaklaşarak, ona hak verebilirsiniz. Bu şekildeki bir yaklaşım size zarar değil yarar getirecek. Şimdiye kadar hep düşünce bazında olan bazı konularda somut adımlar atabilir, konuyla ilgili gerekli bilgileri elde edebileceğiniz kişilerle görüşmeye başlayabilirsiniz.

20 Ekim 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aklınızda fazlasıyla özgün fikir bulunuyor. Farklı tecrübelere sahip kişilerle yeni anlaşmalar içine girebilirsiniz. Samimi diyaloglar yeni projelerinizde size yol gösterebilir. Görüşmeler ya da toplantılar iletişim kanallarınızı genişleterek, size yeni fırsatlar sunabilir. Günün Atmosferi:Yaratıcı yöntemler, şimdinin şartlarıyla uyuşmayabilir Üretkenliğiniz artıyor. Fikirleriniz değişkenlik gösterebilir. (+/- 4 gün). Keskin zekânız devrede. Fakat her şeyi söylememelisiniz. Aksi takdirde, karşınızdakileri incitebilirsiniz. Sıra dışı fikirlere sahip olduğunuzu düşünebilirsiniz, ancak öyle bile olsa başkaları o denli yaratıcı bulmayabilir. Öğle saatleri sizin için diyaloglar ve toplantılar açısından daha uygun. Akşam saatleri ise, ev, aile ya da ülke ile ilişkili konulara eğilebilirsiniz.

20 Ekim 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizin için önemli olan konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde başkalarından yardım alabilirsiniz. Üstlerinizin fikirlerinden yararlanabilirsiniz. Günün ikinci yarısı gereksiz harcamalardan uzak durun. Yeteneklerinizle ilgili konularda harekete geçebilirsiniz. Eğitim konularında ani değişiklikler olabilir.

20 Ekim 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İsteklerinizi gerçekleştirmek için kuvvetli arzular duyabilir ve sabırsızlık hissedebilirsiniz. Alacağınız teklifler sizi heyecanlandıracak. Şanslı bir dönem yaklaşıyor.

20 Ekim 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden kendinizi ifade etme konusunda istediğiniz performansı elde edemeyebilirsiniz. Böyle bir etki altında önemli görüşmeler ve paylaşmak istediğiniz önemli konuları enerjisi daha rahat akan bir günde gerçekleştirmeniz faydalı olacaktır. Yakın çevre ilişkileri, seyahatler, eğitim, kardeşleriniz ve ilişkilerde iletişim konularında durağanlık, belirsizlik yaşayabilirsiniz.

20 Ekim 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kalabalık ortamlarda ufak tefek gerilmeler yaşayabilirsiniz. Sosyal ortamlarınızdaki yoğunluk, aşk hayatınızda anlayışsız tutumlar içinde olmanıza neden olacak.

20 Ekim 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ağır geçecek bir günün akşamında hedeflerinizle ilgili güveninizin yerine gelmesi, kendinizi güvende hissetmeniz ve kendiniz için alışveriş yapmak istemeniz mümkündür.Hatırası olan eşyalara, antikalara yönelebilir, su temalı objeler satın alabilirsiniz. İş ortamından biriyle fiziksel bir yakınlaşma içine girmeyi arzu edebilirsiniz. Ancak aşk konusunda herhangi bir sorumluluğa girmek istemeyeceksiniz. Maddi ve manevi değer yarattığınız konularda tatmin duygunuzun yükseldiğini gözlemleyebilirsiniz. Arkadaşlarla gerginliklere dikkat etmelisiniz.

20 Ekim 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşkta bu kadar aceleci davranmanız hata üstüne hata yapmanıza neden oluyor. Her dürtünün peşinden koşmak yapınızda var ama zaman zaman olayları iki kere düşünmelisiniz. Uykuyu ihmal etmeniz sağlığınızda düşüşlere neden olabilir.

20 Ekim 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 12' 19"
Ay
Kova
20° 38' 39"
Merkür
Koç
17° 42' 20"
Venüs
Boğa
03° 15' 32"
Mars
Koç
01° 08' 18"
Jüpiter
Boğa
24° 23' 08"
Satürn
Balık
16° 44' 07"
Uranüs
Boğa
22° 27' 08"
Neptün
Balık
28° 57' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 43"
Lilith
Başak
23° 32' 28"
True Node
Koç
15° 20' 46"
Son Güncelleme : 02/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>