İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ekim 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Düzgün bir ilişki sürdürmek size bir külfet gibi geliyor. Ama şu andaki ilişkinizi iyi değerlendirmelisiniz.. Aşk hayatınızdaki karmaşıklıklar sizi tanıyanları hiç şaşırtmıyor.

Haftanın ortalarında biraz başınızı ağrıtacak bir toplantıya katlanmak zorunda kalabilirsiniz. Hırs yaptığınız bir konuda hırsınız yüzünden değil, aceleciliğiniz yüzünden sıkıntı yaşayacaksınız.

Önünüze çıkacak birkaç fırsatı iyi değerlendirmeniz gerekiyor. Bu fırsatlardan özellikle biri sizi oldukça fazla sevindirebilir. Parasızlık günleriniz nihayet gerilerde kalıyor.

Yakın geleceğinizde bazı sıkıntılar görünüyor. Bununla ilgili belirtiler var, ama göremiyorsunuz. Daha doğrusu görmek istemiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Basit bir kızgınlıkla önceden planladığınız bir alışverişi iptal etmeye yönelebilirsiniz. Bunu çok iyi düşünmeniz, birçok şeyi bu alışverişe bağlı olarak planladığınızı unutmamanız gerekiyor. Size önceden verilmiş olan bir söz bugünlerde yerine getirilecek. Ama gecikmiş bu söze karşı yaptığınız küçük anlaşmada, biraz daha fazla şeyler vermek durumunda kalacaksınız.

22 Ekim 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 08:44 Ay-Uranüs görünüm etkisinde, aşk hayatınız ile alakalı konularda bir hayli hassas düşünmeniz mümkündür. Kişi bir an önce rahat ve huzura kavuşmak için, güvende olmak adına büyük bir istek duyabilir. Değişim hevesiniz yüksektir. Ancak bazen isteklerinizi elde edemeyeceğinizi düşünerek kaygılanabilirsiniz. Saat 15:30 Ay-Merkür görünümü, maddi konularda hassas düşünmemizi sağlıyor. Güvence arıyoruz ve bunu her konuda önemsiyoruz. İnsanların bize karşı adil davranmasını, nezaketle konuşmasını bekliyoruz. 22:14-22:34 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında parasal konularda hassas düşünürüz. Güvenli yaşamak arzumuz daha fazla öne çıkar. Ancak bu saat diliminde, acil kararlar verilmemelidir. Finansal anlamda tabii ki,  iki misli dikkat gerekiyor. Önceden ayarlanmış ödemelerinizi yapabilir, bütçenizi gözden geçirebilirsiniz. Bilinçli şekilde ihtiyaçlarınızı karşılamak yerinde olur. Ay-Aslan burcu geçişi saat 22:34 itibariyle etkili olacak. Bu enerji, sözlerinizi ustaca kullanmanızı, düşüncelerinizi belli bir konu üzerinde başarıyla odaklamanızı sağlayacak.  Hızlıca işlerimizi yoluna koymak ve kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmek isteyeceğiz. Cumartesi gününüz güzelliklerle dolu geçsin. Canı gönülden sevgilerimle,    

22 Ekim 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün duygusal kırıklıklara açık bir gününüzdesiniz. Olayları abartarak, içsel sesinizin sizi yönlendirmesine izin vermemelisiniz. Ay'ın bulunduğu konum bilinçaltınızı yoğun etkiliyor. Eskimiş duygularınızın size faydadan çok zarar verebileceğiniz unutmamalı ve yaşamınızdaki olaylara hakim olmasını bilmelisiniz.

22 Ekim 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Şu sıralar duygu ve düşüncelerinizi daha net gösterebilirsiniz. Fakat aslı astarı olmayan konularda kesin ifadeler kullanmayın. Bu karşı taraf için de can sıkıcı bir hal alabilir. Önce kaynağa ulaşmaya çalışın. Yeni ziyaretler ya da organizasyonlar sizi farklı insanlarla aynı platformda buluşturabilir. Günün Atmosferi:Gündüz stres, gece eğlence! Ev ve aile yaşantısı ile birlikte bugün de toplumsal olaylar gündemimizde olacak. Sabah saatlerinde son dakika değişiklikleri nedeniyle gerilebilir yahut agresif kişilerle baş etmek durumunda kalabiliriz. Acele hareket etmemeli, iki düşünüp bir söylemeliyiz. Rutin akış bir nebze bozulabilir ya da planlarımız birden aksayabilir. Beşeri ilişkilerde uyum biraz güçleşiyor. Yapıcı olalım ve diyalogları sakince yürütelim. Gece saatlerinde ise; gündüzün aksine daha pozitif, keyifli ve sevgi doluyuz.

22 Ekim 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eğer alışveriş yapıyorsanız biraz daha gerçekçi olmaya bakın. Parasal konularda, harcamalarınızda daha çok dalgalanma olabilir.

22 Ekim 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayata karşı olumlu bir bakış açısı geliştirmeniz gerekiyor. Pozitif duygularınızı arttırmanız gereken önemli günlerdesiniz. Motivasyonunuzu yüksek tutup her şeye gülmelisiniz. Kendinize özen göstermeyen boşvermiş halinizle partnerinizi ve sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Geçtiğimiz aylarda çok çalıştınız. Şimdi iyi bir dinlenmeyi artık hak etmiş bulunmaktasınız.

22 Ekim 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ruhsal olarak son derece mutlu hissedeceğiniz, aile yaşamınız ve sevdiklerinizle keyifli ve mutlu zaman geçirerek, olası problemleri giderip, ilişkilerinizi geliştirebileceğiniz, evinizle ilgili yapacağınız olası değişiklikleri destekleyen pozitif bir zamandasınız.

22 Ekim 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İKİZLER Bugün bir yandan para harcamak, bir yandan paranızı tutmak arasında gidip gelebilirsiniz. Canınızı para konularında sıkmayın zira şansınız bu alanlarda açık olacak.

22 Ekim 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ağır enerjilerle devam edecek bir günün sonuna doğru yaratıcı ve artistik öğelerle yüklü promosyon çalışmalarına girişebilirsiniz.Yüksek ve kendinden emin bir tavırla yöneleceğiniz ortamlara küçük geziler yapabilirsiniz. Bilinçaltı ve zihinsel zenginliğinizi bugünkü fırsat enerjileriyle faydaya çevirmeniz olasıdır. Düşünmek ve planlamak günün teması olmalıdır. Mesleki anlamda sezgilerinizin maddi ve manevi değer yaratma başarısı kazanmanıza neden olabileceği çok özel bir etki altında bulunuyorsunuz. Bu fırsatı değerlendirmelisiniz.

22 Ekim 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak. Aşkta da hep ben alırım, böyle olmalı demeyin.

22 Ekim 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 15' 58"
Ay
Kova
21° 31' 28"
Merkür
Koç
17° 44' 15"
Venüs
Boğa
03° 20' 09"
Mars
Koç
01° 11' 12"
Jüpiter
Boğa
24° 24' 00"
Satürn
Balık
16° 44' 27"
Uranüs
Boğa
22° 27' 21"
Neptün
Balık
28° 57' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 55"
Lilith
Başak
23° 32' 53"
True Node
Koç
15° 20' 48"
Son Güncelleme : 02/05/2024 07:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>