İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Eylül 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin ayakta kalması için her şeyi yaptığınızı düşünmekte çok haklısınız. Ama bu ilişki için hala yapılabilecek bir şeyler olduğunu düşünmekte haksızsınız.

Son derece isabetli verdiğinize inandığınız bir karar, art niyetli bazı müdahalelerle amacına ulaşamama riski taşıyor. Ne olursa olsun kararlılığınızı bozmamanız gerekiyor.

Paranızın kontrolü pek sizin elinizde gibi görülmüyor. Bu yüzden para sizin için sorun olmaktan bir türlü çıkmıyor. Aşk hayatınızı düzene sokabilmeniz halinde kendi paranızın sahibi olabileceksiniz.

Bir yakınınızın ciddi olarak ilgilendiğiniz bir sağlık sorunu var. Bu konuda daha da fazla yapacağınız şeyler olabilir

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Haftaya biraz yorgun ve sorunlu başlıyorsunuz. Hafta tatiliniz hiç de dinlendirici geçmedi. Önceden planlamadan çıktığınız küçük geziniz hepinizin enerjisini tüketti. Hafta ortasına doğru mutlu haberleriniz var. Sizinle ilgili iyi şeyler düşünen birileri sizi çok şaşırtacak. Bu kadar ilgi duyulduğunuza, sevildiğinize siz de şaşıracaksınız.

24 Eylül 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 07:58 Güneş-Kuzey düğüm kavuşum etkisinde bayramın ilk gününe merhaba diyoruz. Bu enerji, duygularımızı, hislerimizi, kendimizi ifade edebilmemiz anlamında önem taşıyor. Bu hem bireysel hem de ilişkilerimiz yoluyla olabilir. Güven duygumuzu yükseltici, yeteneklerimizi değerlendirmemizi sağlayıcı kıymetli bir enerjidir. Nezaketiniz, gönül birliğine açık olmanız, güzel davranışlarınızla tercih edilen kişi olursunuz. Siz de mutlu olursunuz, başkası da sizinle olmaktan gurur duyar. Saat 19:09 Ay-Merkür görünümü, olumlu enerjisini hesaba katarsak, yaratıcı fikirlerimizi öne sürebilecek gücümüz olduğunu bilelim. Eğer farklı bir şeyler yapmak isteğiniz varsa günlük enerjiniz size oldukça yardımcıdır. Nice Bayramlara, huzur ve esenlik içinde, dostça, kardeşçe, sevgiyle ulaşmamız dileğimle,

24 Eylül 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aklınızı meşgul edecek veya eğlenceli programlar yapabilirsiniz. Sevgi paylaşımları, bazı duygularınızı paylaştığınız kişiler ilişkilerinizin gelişmesini ve daha mutlu bir hayata geçiş yapmanızı sağlayabilir. Katılacağınız kurslar, seminerler veya eğitsel konuşmalar yapılan ortamlar sizi motive edebilir.

24 Eylül 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çoğu insan kendisini köşeye sıkışmış, hoşnutsuz veya bitkin hissediyor olabilir. Dolayısıyla, sizin nasıl hissettiğinizi veya rahat ya da mutlu olup olmadığınızı sormuyorlarsa, çok fazla büyütmemelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Farklı olaylar gündemimizi meşgul edebilir. Kendimizi daha kolay ortaya koyabileceğimiz, olumlu ve duygu alışverişlerine açık bir gündeyiz. Özel ilişkilerimizden bazılarının sağlamlığı veya güvenilir kişiler nedeniyle yüzümüz gülebilir. Arkadaşlıklarımızın değerini anlayabiliriz. Hoş olmayan bilgiler edinebilir veya kulağımıza gelen duyumlara ya da ortaya çıkan olaylara göre bazı olaylarda farklı tavırlar geliştirebiliriz(daha önceki günlerde böyle bir şey yaşandıysa yazdıklarımıciddiye almayın lütfen!). Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

24 Eylül 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendiniz için farklı konulara yönelebilirsiniz. İlginizi çeken şeyler için yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Fikirlerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelecektir. Uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir. Akşam saatlerinde keyif aldığınız işlere yönelebilirsiniz. Akıcı koşullar söz konusu.

24 Eylül 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Düşüncelerinizi ifade etme isteğiniz yoğunlaşabilir. Bu, etkileyici fikirleri dile getirmenizi ve insanların sizi dikkatle dinlemesini sağlayacaktır.

24 Eylül 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Moral ve enerjinizin en üst seviyede olacağı bugün, kalabalık ortamlar, düğün, davet, organizasyon ve görüşmelerde yer alabilir, sosyal ortamlar aracılığı ile yeni insanlarla tanışabilir ve sevdiklerinizle eğlenceli, keyifli bir gün geçirerek geleceğe ait olumlu kararlar geliştirebilirsiniz.

23 Eylül 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dış ortamlarda daha fazla vakit geçirebilirsiniz. Bu bayram yerinizde duramayacak, gezmekten mutluluk duyacaksınız. İş sorumluluklarınızın sizi aşağıya çekmesine izin vermeyin

24 Eylül 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özellikle toplumu ilgilendiren özgürlük temalarında hukuki yaptırımların destekçisi olabileceğiniz bir gün yaşıyorsunuz. Bu konularda sosyalleşebilirsiniz. Astroloji bugün daha çok ilginizi çekecektir. Değişik farklı sıra dışı konu ve fikirler oldukça dikkatinizi çekebilecektir. Tansiyonunuza ve çarpıntılara dikkat edin bugün.

24 Eylül 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir atılımın eşiğindesiniz. İş hayatınızda hareketlenmeler var. Herşeyi gereğinden fazla ciddiye almaz ve yersiz alınganlıklardan kurtulursanız kazançlı çıkan her zaman siz olursunuz. Bu da ruhsal çöküntüye sebep olabilir. Aman biraz dikkat edin.

24 Eylül 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 02' 35" R
Ay
Yengeç
01° 34' 11" R
Merkür
Koç
24° 54' 16"
Venüs
Boğa
14° 29' 50"
Mars
Koç
08° 08' 47"
Jüpiter
Boğa
26° 31' 47"
Satürn
Balık
17° 28' 23"
Uranüs
Boğa
22° 58' 47"
Neptün
Balık
29° 13' 04"
Plüton
Kova
02° 05' 14"
Chiron
Koç
21° 15' 34"
Lilith
Başak
24° 33' 11"
True Node
Koç
15° 05' 32"
Son Güncelleme : 11/05/2024 09:01

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>