İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Haziran 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün elinize onun gönlünü almanız için bir fırsat geçecek. Bu fırsatı iyi değerlendirebilirsiniz konu hiç büyümeden kapanabilir. Hafta sonunda sevgilinizin planlarını alt üst etmeniz onu biraz üzmüş görünüyor.

Henüz her konuyu sizinle paylaşmaya niyeti yok gibi görünen insanlar, sabrınızdan etkileniyor. Çabalarınız yakında parlak teklifler almanıza neden olabilir. Eskiden birlikte çalıştığınız bir arkadaşınız, bugünlerde sizden yardım isteyebilir.

Herkes sizin ne kadar haklı olduğunuzu biliyor olsa da uzlaşmacı tavırlar puanınızı arttıracak. Pek de yakınınız olmayan biriyle yaşadığınız bir para tartışması bugün yeniden açılabilir.

Biraz sabırlı olmanız gereken bir gün. Yapıcı eleştirilere açık olmanız gerekecek. Aynı şekilde başkalarının da sizin yapıcı eleştirilerinize ihtiyacı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gerçekleştirmek istediğiniz pek çok projeniz var. Hepsi küçük projeler, ama yine de yaşamınızı doldurabiliyor. Biraz planlı olursanız, yakınlarınızla yararlı birtakımbirlikleriniz olabilir. Zaman, zaman başınıza buyruk kararların aşamasına geliyor, fakat uyarılara duyarlı oluşunuz sizi riskten koruyor..Bugün yine bu davranışınız gündeme gelebilir.

24 Haziran 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler 24 Haziran saat 05:31 Yengeç burcunda doğacak Yeniay, maddi kazanç ve manevi değerlerinizi koruma ve kollama duyarlılığınızı işaret ediyor. Parasal konularda gereksiz harcamalardan uzak durmak veya bütçeniz dahilinde ihtiyaçlarınızı karşılamak, bu Yeniayın özünde yer alıyor. Huzur ve paylaşım,hayatı ve maddi konular da bu Yeniayın özünde yer alıyor. Görünümler bizi çok daha fazla aydınlatıcıdır. Şimdi beraber gözden geçirelim. Ay-Merkür kavuşumu, finansal muhasebede bulunmanın göstergesidir. Elimizdekine göre hareket etmemizi, tutumluluğu, idaremizi bilmenin önemini işaret eder. Venüs-Pluto görünümü, maddi sıkıntılarımıza çözüm arayacağız. Bir parça endişeli olabiliriz. Gelecek kaygısıdır bu. Elimizdekine göre hareket ederken, beklenmedik durumlar yaşarız diye pür dikkat kesiliriz. Kimseden borç almayız kimseye de vermeyiz. Daha önce birkaç kriz yaşadıysak, daha dikkatli oluruz. Bu Yeniayda dışarıdan gelecek bir destek, yapılan bir ödeme rahatlatıcı olabilir. Yatırım konusunda uzun vadeli düşüneceğiz. Ay-Mars kavuşumu, paramıza sahip çıkacağımızı ve riskten kaçınacağımızı gösteriyor. Ay-Jüpiter görünümü, kaliteli ve uzun vadeli olan her şeyi kıymetli buluyoruz. Bu aşk hayatımızda da parasal konularda da hiç değişmiyor. Güzelliğimize, rahatımıza gayet düşkünüz. Ay-Neptün kavuşumu, birilerineveya parasal anlamda muhtaç olmak istemediğimizi, kazancımızı önemsediğimizi, bu konularda hayalci davranmanın ne kadar yanlış olacağını bileceğimizi işaret ediyor. Yeniayın her birimiz için güzelliklere vesile olması dileğimle,

24 Haziran 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içerisinde isteklerini uygulamaya geçirmek istesen de kısa zamanda net sonuçlar elde edemeyebilirsin.

24 Haziran 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlık ilişkileriniz, aileniz veya yuvanızın ne içinde, ne dışında olmak gibi çelişkili bir ruh halini dengelemek noktasında zorlanıyor olabilirsiniz. Bugün kendi umutlarınız veya hayalleriniz adına iyice üzerinde düşünüp onları gerçeğe dönüştürecek pratik uygulamalar içinde bulunmanız size kendinizi iyi hissettirecektir. Hürriyet Aile /

24 Haziran 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eğer alışveriş yapacaksanız daha dikkatli ve mantıklı olun. Akşam saatlerinde yakın çevrenizle daha yakın ve hareketli bir tutum içindesiniz.

24 Haziran 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başarı elde etmeniz için sizi zorlayan insanlar var. Kalbinizi kıran kişiler ise arayı düzeltmeye çalışacak. Bundan gurur duyacağınız aşikar. Fakat iki tatlı söze de kanmayın.

24 Haziran 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yengeç burcunda bugün meydana gelen yeni ay yeni bir kazanç, gelir kapısı,ve para konularında yeni başlangıçları müjdeleyebilir. Yeni ayla birlikte maddi imkanlarınızı daha iyi değerlendirebileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

24 Haziran 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeniay, parasal konulardaki adımlarınız için sizi destekliyor. Yeniayda güzel gelişmeler yaşanabilir, doğru adımlar sizi yukarılara taşıyabilir.

24 Haziran 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yorucu bir haftanın ardından cumartesinin ilk yarısını partnerinize sizden beklediği desteği vererek geçirmeyi deneyin. Böylece uzattığınız zeytin dalı karşılıksız kalmaz. Zira öğleden sonra Yengeç burcunda meydana gelecek Yeni Ay aile düzeninde köklü değişikliklere ışık yakabilir.

24 Haziran 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir dönem başladı ama siz yine memnun değilsiniz. Çünkü yapınızda hiçbir zaman olanla yetinmemek gibi bir dürtü var. Bu nedenle var olan şeylerin tadını çıkaramıyorsunuz. Elinizden küçük mutluluklar kaçıyor. Tatlılardan uzak durun.

24 Haziran 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 03' 03" R
Ay
Yay
22° 46' 08"
Merkür
Koç
16° 12' 01"
Venüs
Koç
27° 59' 17"
Mars
Balık
27° 50' 23"
Jüpiter
Boğa
23° 23' 17"
Satürn
Balık
16° 21' 25"
Uranüs
Boğa
22° 12' 29"
Neptün
Balık
28° 49' 59"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
20° 31' 13"
Lilith
Başak
23° 03' 60"
True Node
Koç
15° 27' 32"
Son Güncelleme : 27/04/2024 23:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>