İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Kasım 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Netlik, dinginlik içersindesiniz. Ama partnerinizin bazı ilginçliklerinizi benimsediği ya da razı olduğu konusunda sorular barındırıyorsunuz. Aşk hayatınızda heyecanları şekil değiştirmiş olarak yaşamanız ilişkinizi geliştirebilir.

Ortak türü beraberliğinizde birbirinizin kişiliklerinize ve becerilerinize güveniniz tam. Fakat dönemsel koşullar sizi epey zaman daha bekletecek gibi görünüyor. Daha küçük, ama hayata uygun projeler daha fazla şans içerebilir.

Çok büyük güçlüklerle bir araya getirebildiğiniz paranızı iyi korumalı, yine dönemsel koşullar nedeniyle bu birikimi tüketmemelisiniz. İş yaşantınızdaki belirsizlikler, sizi haklı olarak hızla bir kenara para biriktirmeye yöneltiyor.

İki kişinin sizinle ilgili bir beklentisi var. Konu biraz karmaşık, tavrınız önemli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi fazlasıyla ilgilendiren bir konuya gereken alakayı göstermiyorsunuz. Bu da, konuyla ilgili birçok gelişmeyi bir işlevsizlik içinde izlemenize neden oluyor. Ailenize düşkünlüğünüz çok özel ilişkilerinizde bir zaaf olarak görülüyor. Bunu dikkate almanız gerekecek. Yakın zamanda olası bazı ziyaretler önemli konularda önemli çözümlemeler getirebilir.

24 Kasım 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler,  saat 05:16-18:32 Ay-boşluk etkisi altındayız.  Bu süre içinde  ilişkinizle ilgili her türlü mevzuda dengeli davranmak, paylaşımdan yana olmak,  ortaklık bilinci içinde sorunları çözmeye çalışmak gayet mantıklıdır. Karşınızdaki kişiyi eleştirirken, kendi yanlışlarınızı es geçmek yerine dürüstçe gözden geçirmek  faydalıdır. Karakter yapınızdaki farklılıkları sorun etmek yerine, birbirinizi bu sayede tamamladığınızı düşünmeniz, hem ilişkinizin güçlenmesi hem de aranızdaki sevginin çoğalmasını sağlayıcı olabilir. Yeni tanışanlar veya bugün ilk kez buluşanlar  birbirleri hakkında olumlu-olumsuz yargıda bulunmak yerine öncelikle birbirlerini gözlemlemeyi tercih etmelidirler. Saat 18:32 sonrasıhayatı, parasal konular, ilişki meseleleri üzerinde düşünmemizi sağlayacak Ay-Oğlak burcu seyri başlayacak. Bu enerji sizleri yorsa da, bütün bunlarla başa çıkabilecek kadar zeki bir burç mensubusunuz. Ortamı gerecek konuşmalar yapmaktan kaçınınız. Yerli yerine oturmayan durumlarla karşılaşırsanız bunları karamsar bir şekilde ele almayınız. İster sevgilimiz olsun ister başka biri olsun, hiç kimse bizim gibi düşünmeyebilir. Kişi bu enerji altında, bazen kendini dış dünyadan uzaklaştırır bazen de ortama uyar. Ancak sizler, pes etmeyecek kadar akıllı ve bir çıkış yolu bulacak kadar mantıklı kişilersiniz.Büyük Öğretmenimiz ATATÜRK olmak üzereKıymetli ÖğretmenlerimizinSadece bir günlerini değil,365 günlerini kutluyoruz...Ellerinden öpüyoruz,,Emeğiniz çoktur üzerimizdeHakkınızı helal ediniz bizlere......Saygılarımızla,,

24 Kasım 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay ve Venüs karşıt burcunuzda ilerliyor ve kişisel duygularınızda belirli bir aşama geçiriyorsunuz. Partnerinizden çok fazla talep içinde olduğunuz bugün içinde, alıngan ve kırılgan bir tutum içinde olacaksınız. Çevrenizdeki her şeyin uyumlu ve dengeli olmasına dikkat ederseniz başarıya daha çabuk yaklaşırsınız.

24 Kasım 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkiler, ortaklıklar vebirlikleri açısından yeni tekliflerin, yeni başlangıçların veya olanakların yüzünü gösterebileceği on günlük süreçtesiniz. Ancak, belli teklif, davet veya başlangıçları aktive etmeden önce Neptün'ün yanıltıcı etkilerinin farkında olarak karşı karşıya olduğunuz konuları dikkatle ele almanız yerinde olur. Tüm burçlar için gün geneli: Kafamızda bazı konularda halen bazı şüphelerimiz veya endişelerimiz olsa bile ya da kararsızlıklar doğru adım atmayı zorlaştırsa da, gerçekçi olmayı, işaretleri veya sezgilerimizi doğru okumayı başarabilirsek çok yol kat edebileceğimiz günlerdeyiz. Bilgi edinme ve yeni şeyler öğrenme isteğimiz artıyor. Yay burcuna geçen Güneş ve Yay burcunda oluşan yeni ay, Yay burcunun ilk günlerinde doğanlar başta olmak üzere, tüm Yay burçlarına ve hepimize on günlük süreçte(aslında başladı) yenilikler veya yeni başlangıçlar yapma olanağı sağlıyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

23 Kasım 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çevrenizde uyumun ve neşenin arttığı bir gündesiniz. Özellikle evliliğe dair konularda olumlu enerjiler gözüküyor. Gerek eşinizle gerekse ortaklarınızla paylaşımlarınız artacak. Öte yandan hukuki işlerinizde yeni sorumluluklar gündeme gelebilir. Aşırı iyimserliğe kapılmadan daha soğukkanlı olmanız gerekebilir.

24 Kasım 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi açıdan biraz darlık geçirseniz de zamanla bu sorununuzu çözeceksiniz. Beklediğiniz bir haber gelecek. Sizin lehinizde bir haber olacak bu.

24 Kasım 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sorunları içinize atmaktan vazgeçmelisiniz. Kendinize ne kadar büyük bir kötülük yaptığınızın farkında değilsiniz. Her şeyden sorumlu olmadığınızı görün artık ve dertlerinizi birileriyle paylaşın. Yakın akrabalarınız size destek vereceklerdir, içinizi ferah tutun... Yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes herşeyi bilemez. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz. Para sizin için şu günlerde çok önemli.

24 Kasım 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 33' 34" R
Ay
Balık
10° 31' 41"
Merkür
Koç
18° 28' 50"
Venüs
Boğa
04° 58' 42"
Mars
Koç
02° 12' 47"
Jüpiter
Boğa
24° 42' 44"
Satürn
Balık
16° 51' 16"
Uranüs
Boğa
22° 31' 56"
Neptün
Balık
29° 00' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 23"
Lilith
Başak
23° 41' 45"
True Node
Koç
15° 22' 21"
Son Güncelleme : 03/05/2024 15:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>