İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Kasım 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Her şeyin mükemmel gitmesi zaman zaman sizi korkutuyor. Oysa daha uzun bir süre, bu mükemmel durum sürecek gibi gözüküyor. Bu duyguyu, çok beyniyle yaşayan birisiniz. Ardı arkası kesilmeyen hesaplarınız var.

Maddi çözümlerin gerçekleşme ihtimali biraz güç. Bunun dışındaki yeni birtakım gelişmelerden en çok siz memnun olacaksınız. Geleceğe umutla bakışınızın önünde sorun yaratabilecek ceddi engeller yok.

Birikim çabalarınızdaki aşırılıklar, size artı tasarruflar sağlayabilir. Birkaç kişiyi ana sorumlular olarak gördüğünüz sıkıntılar geçici. Yakında kısmen de olsa rahatlayabilirsiniz.

Bir ilişkinizde sergilediğiniz duyarsızlık, belli bir zaman sonra unutulmanıza neden olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlerleyen saatlerde küçük bir grupla geçmiş bir sorun üzerinde yeniden konuşmalarınız olabilir. Bütün bu konuşmaların sonucunda, üzerinde düşünmekte olduğunuz konular hakkında karalara varabilirsiniz. Sorumluluk duyup ele aldığınız konularda şansınız yanınızda olacak. Kimi tartışmalarda gösterdiğiniz dik başlı tavır, bazı özel fırsatları yakalamanızı engelleyebiliyor.

21 Kasım 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Cuma günümüz Ay-Akrep burcu seyriyle başlıyor. Saat 05:33  Ay-Pluto görünümü, çalışma hayatını içeren konularda zihinsel  ve duygusal anlamda  derinleşmemizi sağlayıcıdır. İhtiyaçlarımızı  daha fazla önemseriz.  Kim bize  karşı ve kim bizimle beraber?  bütün bunları anlamak isteyebiliriz Hatta durumları lehinize çevirmek için olayları manipüle etmeniz dahi mümkündür.  Fikirlerimizi ortaya koyma ve uygun alanlarda değerlendirme ihtiyacımız  bugün oldukça yoğundur. Saat 16:01 Merkür-Mars görünümü, sağlığımızla ilgili konulardaki tetkikler, şikayetlerimizin giderilmesi için doktor muayeneleri, evimiz, ailemizle ilgili işlerin halledilmesi  yönünde de önemlidir. Ayrıca ailemize ait mallar, miras gibi konuların görüşülmesi anlamında kıymetlidir. Hesaplamalar yapabiliriz. Bu işlerimizi nasıl düzene koyacağımızı veya halledeceğimizi derinlemesine inceleriz. Karar verdiklerimizi uygularız. Saat 20:02 Ay-Mars olumlu görünümü ve saat 20:19 Ay-Merkür kavuşumu, bizi zorlayan her ne varsa ondan kurtulmak, mücadelemizde başarılı olmak arzumuzu işaret eder. Başarılı, verimli ve güven dolu  bir gün geçirmeniz dileğimle,

21 Kasım 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken, huzursuz ve çelişkili yönlerinizi ortaya çıkarıyor. Kişisel çatışmalar içinde olabilirsiniz. Yapacağınız işleri planlama konusunda zorluklar yaşayacaksınız. Ortak fikirlerine ihtiyaç duyduğunuz kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Dostlarınızın size önerilerini önemsemelisiniz. Değişim yaşıyorsunuz.

20 Kasım 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli konularda yanlışlar yapan veya doğru gelmeyen eğilimleri olan kişilerin girişimlerinizi merak etseniz bile, içerisinde yer almamaya veya katılımda bulunmamaya özen göstermelisiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Riskli hareketlerden, dengesiz hareketleri, temelsiz beklentileri olan veya öfkeli kişilerden uzak durmakta fayda var. Tabii bizim de sakinliğimizi korumamız gerekiyor. Her ne kadar iyi niyetli olursak olalım bugünlerde, yorum, eleştiri, tavsiye veya önerilerimiz karşı tarafa itici görünebilir veya kendilerini tehdit altında hissetmelerine neden olabilir. Kafası karışık ya da çıkmazdaki kişilere yardımcı olacağı kesin olan durumlarda dahi fazla dürüst olmak karşı taraf tarafından farklı anlaşılabilir. Sakinliği korumak istiyorsak düşüncelerimizi kendimize saklamamız, inatçı veya baskıcı olmamamız gereken bir gündeyiz. Ev, yuva, yaşanılan yer ya da aileyle ilgili konular da ilgi bekliyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

21 Kasım 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünyerinde zekanızla öne çıkabileceğiniz durumlar oluşabilir. İşle ilgili sorunların çözümünde oldukça önemli bir rol üstlenebilirsiniz. Çalışma ortamınızdaki olumlu hava devam ediyor. Sağlığınızla ya da alacağınız hizmetlerle ilgili ufak aksilikleri abartma eğiliminde olabilirsiniz. Kendinizi boş yere strese sokmayın.

21 Kasım 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün içerisinde farklı duyguları yaşayacaksınız. Ailenizin size ne kadar önem verdiğini görmeniz, aynı önemide sizin onlara vermeniz gerekiyor.

21 Kasım 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sorunları içinize atmaktan vazgeçmelisiniz. Kendinize ne kadar büyük bir kötülük yaptığınızın farkında değilsiniz. Her şeyden sorumlu olmadığınızı görün artık ve dertlerinizi birileriyle paylaşın. Yakın akrabalarınız size destek vereceklerdir, içinizi ferah tutun... Yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin.

20 Kasım 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 25' 41" R
Ay
Balık
23° 30' 26"
Merkür
Koç
19° 02' 45"
Venüs
Boğa
06° 04' 55"
Mars
Koç
02° 54' 08"
Jüpiter
Boğa
24° 55' 20"
Satürn
Balık
16° 55' 47"
Uranüs
Boğa
22° 35' 02"
Neptün
Balık
29° 01' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 21"
Lilith
Başak
23° 47' 43"
True Node
Koç
15° 23' 38"
Son Güncelleme : 04/05/2024 13:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>