İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ağustos 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sabah iyi bir başlangıç olabilir. Onu göreceksiniz, ya da haber alacaksınız. Akşama doğru küçük bir tartışmanın büyüme riski var. Bu, sizin aşkı hiç alttan almaz, ödün vermez bir duygu olarak tanımanızdan kaynaklanıyor. Onun dışındaki her şeyin ona programlı olmasını savunuyorsunuz.

Uzun zamandır planladığınız bir girişimden, bazı uyarıları ciddi bulup cayacaksınız. Fazla alınganlık gösterdiğiniz bir eleştiri sizi fazlasıyla üzmüş görünüyor. Eleştirinin haklılığı, haksızlığı bir yana, eleştirinin geldiği yere dönüp yeniden bakarsanız, bu eleştiriden gereken yararı sağlayabilirsiniz.

Canınızı oldukça sıkan bir para kaybınız var. Onu kullanmanız için size çok daha gerçekçi yollar gösterilmişti. Siz ise en risk taşıyan yatırımı yaptınız. Şimdi yeniden birikim yapmayı planlayacaksınız. Bir dostunuza parasal desteğiniz olabilir.

Bugün ya da yarın adımınızı mutlaka doğru atmanız gereken bir seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı gevşekliklerinize karşı, hayatı biraz ciddiye almanız öğütlerine hiç kulak asmıyorsunuz. Bu nedenle de zaman zaman çeşitli zorluklar yaşıyorsunuz. Geçmişte ciddiye almadığınız bir sorun, bugün karşınıza yeni bir boyutuyla çıkabilir. Sizi çelişkiye düşürecek bir haberiniz var. Üzüntü mü, sevinç mi yaşayacağınızı bilemeyeceksiniz.

25 Ağustos 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 06:41 itibariyle, İkizler burcunuzda ilerlemekte olan Ay ile Başak burcunda seyrini sürdüren Güneş arasında meydana gelecek sondördün, eviniz, iç dünyanız ve ailevi ilişkileriniz konusunda duygusal ve ruhsal anlamda aşırı endişeli tepkiler vermeye kalkışabilirsiniz. Size göre aksaklıklar bulunmaktadır ve bunların mutlaka düzene kavuşturulması gerekmektedir. Her ayrıntının üzerinde dikkatli bir şekilde durmanız, kimi zaman sorunlara neden olabilir. Çünkü kusursuzluk arayışınız fazlasıyla ön plandadır, bu yüzden de, aile bireylerinizi aşırı şekilde analiz edebilir, içinde bulunduğunuz durumu fazlasıyla hassas bir şekilde ele alabilir, kontrolü sağlamaya çalışabilirsiniz. Bu kontrolü ise iki türlü gerçekleştirmeniz mümkündür. Birincisi ılımlı bir tarzda hareket ederek, olgun bir kişi havası yaratabilirsiniz. İkincisi ise, eleştirel tepkiler göstererek farkında olmadan etrafınızdaki insanlara baskıda bulunabilirsiniz. Saat 19:29 Ay-Satürn karşıtlığı, ilişkinizi veya ilişki,ortaklığı gibi meselelerin biraz yorucu, hayli zorlayıcı, hatta anlaşmazlıklara davetiye çıkartıcı yönü olduğunu işaret ediyor. Görmezden gelemeyeceğimiz, üstünü kapatamayacağımız problemleri çözümlemek için, yapılması gereken ciddiyetle duruma bakmak olmalıdır. Uzun vadeli düşünmeliyiz. Evet iletişimdeki farklılık, beklentilerin ayrı oluşu can sıkıyor. Gerçekten gideceğimiz yolu, vermemiz gereken kararı iyi tespit etmek için bugünlerde bilinçli olmak zorundayız. Saat 20:34 Ay-Mars karşıtlığı, ikili ilişkilerde biraz gerilim yaratabilir. Siz kendinizi ifade etmekten yanasınız, ancak karşı taraf da aynı şekilde hedefine uygun hareket etmekten yanadır. Anlaşmazlığın önüne geçmek için, ortayı bulmak en doğrusudur. Saat 21:06 Ay-Neptün zorlu görünümü, bir planı, bir düşünceyi, bir eylemi ortaya koymak isterken, önyargılı olmamamız gerektiğini işaret ediyor. Hayale kapılmayalım. Kabul edilebilir veya edilmeyecek taraflarını iyice düşünelim. İşlerinizde başarı, özel hayatınızda huzur dolu bir gün geçirmeniz dileğimle,  

25 Ağustos 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken, duygusal konularda kendinizi gizlemeye çalışıyorsunuz. Artık daha saydam olmanızın zamanı geldi. Bugün sözleriniz anlamlı ve güzel. Yaşadığınız olayları belli bir dengede tutmaya çalışıyor olmanız, sizi yorabilir fakat elde edeceğiniz başarı buna değecektir. Yapacağınız aktivitelere partnerinizin de katkıları olabilir.

25 Ağustos 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşler istendiği gibi ilerlemeyebilir. Bazı işler ya da ilgi alanlarınızla ilgili karışıklıklar çok garip bir hale dönüşebilir. Kuralları çiğnemek veya kitaba uygun davranmamak sorunlara neden olabilir. Sonuçlarını düşünmede hareket etmemelisiniz. Yolculuklar sırasında yaşanabilecek aksiliklere karşı da tedbir alınmasında fayda vardır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Hafta başında uzun uzun yazdığım zorlu açılar bugün kendisini gösterebilir. Gizli tehlikeler ortaya çıkabilir(örneğin ben, Pazartesi günü oldukça büyük simsiyah bir Akreple karşılaştım evde, ben onu bulmadan o beni bulmaz umarım diye endişeliyim), riskli durumlarla karşı karşıya kalabiliriz, rekabetçi, meydan okuyan, liderliği elinde tutmak isteyen veya saldırgan kişiler, acele veya yanlış adımlar atmamıza neden olabilirler. Karşı tarafı da dinleyerek ilerlemenin faydası olacaktır. Hızlı hareketler ufak tefek kazalara neden olabilir. Kemikler ve dişlerle ilgili sorunlara, maddi zorluklara açığız. İhmal, önemsememe veya tembellik edilen konular büyük problemlere neden olabilir. Örn: Gecikecekseniz haber vermelisiniz veya ben mutlaka o akrebi bulmalıyım v.b. (Detaylar önemliydi ve Pazartesi makalemizde mevcuttu, okumanızı öneririm Niobe'ce). Aynı zamanda, yanıltıcı kişilere ve yanılsamalara bağlı büyük adımlar atmamaya çok dikkat edelim. Altından kalkamayacağımız işlere girişme ihtimalimiz yüksek. Boyumuza aşan işlere kalkışmayalım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

25 Ağustos 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda organizasyonlar yapmanız mümkün. Kişisel hassasiyetlerinizden ve hayallerinizden peşinden gitmek isteyebilirsiniz. Bazı olaylar size gerçekleri gösterebilir. Bu duygusal açıdan sizi yorabilir. İşlerinizde otorite figürlerinden yardım alabilirsiniz.

25 Ağustos 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sorumlu olduğunuz konularda artışlar gündeme gelebilir. Çalışma arkadaşlarınızla iletişiminiz önem kazanabilir. Yüzeysel ilişkilerinizi sorgulayıp kendinizi çatışma içinde bulmanız mümkün. Ancak doğruyu yanlışlardan ayırabilen bir zekanız var ve bunun için sıkıntıya düşme şansınız çok az oluyor. Pratik çözümleriniz sayesinde dostlarınız sorun yaşadığında sizi arıyor.

25 Ağustos 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yolculuklar, eğitim öğretim faaliyetleri yabancılarla yapılan işler konusunda başarı elde edebilir, görüşmelerinizden olumlu sonuç elde edebilir ve arkadaş çevrenizin desteğini görebilirsiniz. Akşam üzerinden itibaren ilişkilerinizde olumlu diyaloglar geliştirerek sevgi dolu paylaşımlarda bulunabileceğiniz bir zamandasınız.

25 Ağustos 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendi hayatınızla, sevdiğinizin mücadeleleri karşı karşıya gelebilir. İlişkilerinizde tepki vermeye açıksınız. İş hayatınızdaki sorunlar, sıkıntılı olan ilişkilerinizi zorlayabilir.

25 Ağustos 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ruh, zihin ve bilinçaltına şifa verecek etkinliklere katılabilirsiniz. Ruhani çalışmalar yapmak, hayatınızda affedemediğiniz kimseleri affetmek ve ruhunuzdaki derin yaraları onarmak için çok uygun bir gündesiniz.Telepatik çalışmaların sizi etkin bir sonuca ulaştırabileceği konumda bulunuyor olmasından faydalanabilmelisiniz. Kontrolünüz dışında gelişen konularla ilgili çözüm geliştirme konusunda çok önemli detayları görebilecek ve değerlendirebilecek fırsatlara sahipsiniz. Gece saatlerinde ağır enerjiler deneyimleyebilirsiniz. Burç burç yorumları günlük burç yorumları

25 Ağustos 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

25 Ağustos 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 39' 35" R
Ay
Koç
12° 06' 60"
Merkür
Koç
19° 56' 03"
Venüs
Boğa
07° 38' 50"
Mars
Koç
03° 52' 46"
Jüpiter
Boğa
25° 13' 13"
Satürn
Balık
17° 02' 06"
Uranüs
Boğa
22° 39' 26"
Neptün
Balık
29° 03' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 33"
Lilith
Başak
23° 56' 10"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 05/05/2024 19:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>