İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Kasım 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkide sadakat, sizin için her şeyden önemli. Fakat işi abartıp sadakatin takipçisi, denetçisi gibi davranışlar içine girebiliyorsunuz. Aşırılıklarınız sizi pek cazip bir sevgili haline getirmiyor.

Bir basiretsizliğin boş yere daha fazla emek harcamanıza yol açması sizi geriyor. Fakat bu konuda yapabileceğiniz fazla bir şey yok. Herkes suskun dururken sivrilik yapmanız zarar getirebilir.

Parayla alakalı bazı güvensizliklerin, hakkedilmiş de olsalar onur kırıcı olduklarını düşünüyorsunuz. Borca girmek istemediğiniz için, bir ödemenizin hiç olmazsa bir kısmını erteletmeyi düşüneceksiniz.

Dolaylı olarakkonulu bir görüşmenizde, kararlı bir izlenim vermeniz gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok fazla hoşgörülü ele aldığınız konularda birtakım ilişki zaaflarının artmasına neden oluyorsunuz. Aile ilişkilerinizi daha sıcaklaştırma niyetiniz mutluluk yaratacak. Önemli bir konuk bekliyorsunuz, ama konuğunuz gelişini erteleyebilir. Kendinizi sakınmak adına bazı ilişkilere girmekten çekinmeniz, size yalnızlıklar yaşatabiliyor.

25 Kasım 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Salı günümüzün ilk enerjisi, saat 02:45  Ay-Neptün olumlu görünümüdür.  Kendinizi geliştirmeniz, aklı başında hareket etmeniz halinde zorlukları kolaylıkla geride bırakacağınızı ve arzu ettiğiniz zirveye çıkacağınızı söylemektedir. Özelliklesahasında ve toplumsal yaşamda seçtiğiniz alanda başarılı olmanın kuralı budur. Zaten bu oluşum bahsettiğim şekilde ilerlemeniz için sizi desteklemektedir.Saat 14:55  Ay-Pluto kavuşumu,  kendinizle yüzleşmeniz anlamında etkilidir. Kişi bu etki altında bazen kendini dış dünyadan uzaklaştırır bazen de sanki her şey yolundaymış gibi davranabilir. Hayatın doğal süreçleri içinde yaşadığı olayları kuşkuyla inceler. Böyle hissettiğinizde kendinizden asla uzaklaşmayınız. Çünkü siz, pes etmeyecek kadar akıllı ve bir çıkış yolu bulacak kadar mantıklı kişilersiniz.Saat 16:25 itibariyle Ay-Uranüs arasında oluşan görünüm, geçici sıkıntıların sizin yolunuzdan döndürmemesi gerektiğinin göstergesidir. Yolunuz evet uzun, ancak hedefinizden şaşmazsanız emin olunuz ki, her güçlüğün altından kalkabilirsiniz.Saat 23:11 Ay-Kuzey düğüm arasındaki görünümü finansal ve ilişkimizle ilgili meselelerin bir tek açıdan değil, her yönüyle gerçekçi ve hakkaniyetli bir şekilde ele alınmasının önemini gösteriyor.Her şey gönlünüze göre gerçekleşsin. Huzurlu bir gün dileğimle,

25 Kasım 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İdeallerinizle yaşamaktan son derece memnunsunuz ve işinize karışılmasından hoşlanmıyorsunuz.. Bugün, güvenebileceğiniz bir çevreye gereksinim duyacak ve olayları farklı yönlerden araştıracaksınız. Beklentilerinizde acele etmeden kendinizi ifade etmenin yollarını bulabilirsiniz. Size değersiz görünen bazı şeyler, başkaları için önemli olabilir.

25 Kasım 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşamsal tercihlerinizi ilgilendiren konularda farkında olarak ya da olmayarak önemli adımlar atıyor olabileceğiniz bir haftaya giriyorsunuz. Dolayısıyla, aslında girmemeniz gereken alanlara veya bazılarını rahatsız edebilecek işlere giriyorsanız hareketlerinizi gözden geçirmenizde fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Kendimize hak gördüğümüz şeylerle karşımızdaki kişilerin kendilerini haklı veya kendilerine hak gördüğü şeyler aynı olmayabilir. Dolayısıyla, sert ve kesin konuşup köprüleri atmak yerine, karşı tarafı da anlamaya çalışıp, zarif ve politik konuşarak uzlaşı ortamı oluşturmak, ileride uygun koşullar oluştuğunda istediğimizi alabilmemize olanak sağlayabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

25 Kasım 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi sorgulamanız gereken bir gün. Vicdanınızı rahatsız eden, yapmanız gerekipte yapmadığınız bir şeyler varsa bunu gerçekleştirin.

25 Kasım 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sorunları içinize atmaktan vazgeçmelisiniz. Kendinize ne kadar büyük bir kötülük yaptığınızın farkında değilsiniz. Her şeyden sorumlu olmadığınızı görün artık ve dertlerinizi birileriyle paylaşın. Yakın akrabalarınız size destek vereceklerdir, içinizi ferah tutun... Yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Ama önemli bir durum değil korkmayın.

25 Kasım 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 33' 34" R
Ay
Balık
10° 31' 41"
Merkür
Koç
18° 28' 50"
Venüs
Boğa
04° 58' 42"
Mars
Koç
02° 12' 47"
Jüpiter
Boğa
24° 42' 44"
Satürn
Balık
16° 51' 16"
Uranüs
Boğa
22° 31' 56"
Neptün
Balık
29° 00' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 23"
Lilith
Başak
23° 41' 45"
True Node
Koç
15° 22' 21"
Son Güncelleme : 03/05/2024 15:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>