İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Haziran 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni tanıştığınız ilişkilerde güçlükler yaşayabiliyorsunuz. Bu ruh durumunuzu aşmanız gerekiyor. Yaşadığınız uzun süreli yalnızlık, flörte yatkın özelliklerinizin bir kısmını almış gibi görünüyor.

Rekabetin, çekişmenin de bir inceliği olduğunu düşünüyor, tersi davranışlara tepkimeci davranıyorsunuz. İnsanı rahatsız eden fırsatçılıklarıdünyasının kurallarından sayamıyorsunuz.

Gönlünüzün cömertliğini, parayla olan sorumlu ilişkiniz görünmez hale getiriyor. Bu yanlış gözlemle paracı biri olarak görülmeniz sizi üzüyor. Oysa ki, eşinizle dostunuzla dar günlerde paylaşmayı biliyorsunuz.

Gerginliklerin etki alanının biraz da olsa uzağında kalmayı becerebilmelisiniz. Dirençli, canı pek biri olunca sağlık sorunu yaşamayacağınızı düşünmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok değişik ilgi alanlarınız var. Hayatın neresinde, ne zaman, hangi koşullarda zevk alacağınız belli olmuyor, çok çeşitlilikler sergileyebiliyorsunuz. Önümüzdeki günlerde sevineceğiniz bir gelişme var. Bu gelişmeyi bekliyor olmanıza rağmen, biraz şaşırabilirsiniz. İşlek zekanız size yeni avantajlar sağlayacak ve bunlardan yararlanmayı bileceksiniz.

26 Haziran 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 01:54 Ay-Satürn görünümü,hayatımızla ilgili konularda hassasız. Sorumluluklarımız bir hayli yoğun. Dışarıda ılımlı bir şekilde davranmaya çalışıyoruz. Ancakortaklığı veya ilişkilerimizde şu aralar üzerimizde bir hayli baskı var. Anlayış ve sevgi ihtiyacımız bir hayli yoğun olacak. Saat 02:46 Ay-Neptün kavuşumu gerçekleşecek. Büyüklerinizle olan ilişkiniz, yavrularınızla olan temasınız, hayatın güzel taraflarıyla olan irtibatınız açısından bu görünüm son derece yararlıdır. Toplumsal ilişkilerde empati duygusu baş tacımız olmalıdır. Başkasının  yerine koyarak anlamak, dinlemek hali kıymetli olacak. Saat 18:55 Ay-Kuzey düğüm görünümü, ailevi ve yerleşim yerinizle alakalı konuların, titizlikle ve geleceğe dönük bir şekilde gözden geçirilmesini gerektiriyor.Saat 10:36 Ay-Jüpiter karşıtlığı,durumunuzun ailenizi veya ailevi konuların işimizi etkileme durumunu vurguluyor.Saat 15:30 ikinci kez gerçekleşecek Jüpiter-Pluto görünümü, aile yaşamımızın gerekleri, ortak paylaşım içinde olduğumuz kişilere karşı sorumluluklarımız, geleceğimizin sağlam inşa edilmesi gibi önemli hususları şöyle derinlikli olarak gözden geçirerek, yapılması gerekenleri tespit ederiz. Jüpiter gerilediği için zaten artık düzensizliğe pek tahammülümüz yoktur. Yalnız yaşıyorsak buna artık pek katlanmayız. Bir yuva kurmak, hayatı birlikte kotarabileceğimiz bir insan ararız. Evimizde huzursuzluk varsa, bunları el birliğiyle ortadan kaldıracak çözüm yolları ararız. Hepimizin yararına olacak şekilde bir mülk satın alabiliriz veya mal, mülk taksiminde bulunmayı düşünürüz.   Eğer başkalarının bizim üstümüzde hakkı varsa, bunları sahiplerine ulaştırırız. Bizim hakkımız varsa bunun elde edilmesi için görüşmelerde bulunuruz. Bu hem aile hem kişisel ilişkilerde dönüşüm, yararlı hale getirme ve ahlaken doğru olanın yapılması vaktidir. Mali yönden ilişkilerimizi gözden geçirme vaktidir. Herkesin üzerine düşen sorumluluğu üstlenmesi için üzerimize düşeni yaparız. Saat 22:55-27 Haziran saat 10:08 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Dilediğimiz biçimde kendimizi  ifade edemediğimizi düşünürüz. Dikkatli olmak, bilinçli hareket etmek ve neyin üzerinde ilerlediğimizin farkında olmak lazımdır. Yenilik içeren kararlarımızı gözden geçirmek faydalıdır. Huzurlu bir Pazar günü geçirmemiz dileğimle,

26 Haziran 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, kariyerinizle ilgili değişik düşünceler içindesiniz. Çevre ilişkilerinizi amacınıza uygun bir şekilde kullanacağınız bir gün. Ay tepe evinizde ilerlerken, kendinizi aşma konusunda size gereken avantajları sağlıyor. Önünüzün açılması nedeniyle, hedeflerinizi istediğiniz aşamaya getireceksiniz. Sabırlı olmak sizin olumlu yönünüz

26 Haziran 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Üstlendiğiniz işlerle ilgilenmek size keyif vermeye başlayabilir. Hatta, daha fazla çalışmanın da karşılığı olacaktır. Bazı kişilerle yapacağınız konuşmalar kendi işinizle ilgilenmenizi sağlayacak fırsatlar doğurabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sosyal anlamda aktif, duygu alışverişlerine açık, fikirlerimizi istediğimiz şekilde ifade edebileceğimiz ve karşı tarafı ikna etmekte zorlanmayacağımız bir gündeyiz. Önemli plan, görüş ve önerilerimizi kabul ettirmek istiyorsak günün özellikle ilk yarısından faydalanabiliriz. Ancak, gün genelinde olumlu diyaloglar kurmak mümkün. Özellikle öğle sonrası saatlerden gece yarısına kadar, sevgi temalı ilişkilerimiz destekleniyor. Estetik ve güzellik başlıklı konular, sanatsal çalışmalar, alışverişler ön planda. Yarın enerji biraz gerilebilir, gece saatleri ve sabaha karşı saatler bazılarımız için biraz zor geçebilir. Ne demek istediğimi anlamak için Pazartesi günü yazılarımızı okumanızda fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

25 Haziran 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın yapmanız gereken işler ve sorumluluklar olabilir. Gereksiz endişelerden uzak durmalısınız. Olaylara çok yönlü bakın.

26 Haziran 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güzel konuşmalarınızla çevrenizi etkileyecek ve karşıt düşüncelere karşı savunma yapacaksınız. Verici yönlerinizi olumlu yansıtabiliyorsunuz. Güven duygunuz gelişiyor.

26 Haziran 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerinizde vehayatınızda kendinizi ifade etme gücünüz geçici olarak düşebilir, ancak biraz yalnız kalmak, kendinizi dinlendirmek ve bireysel ihtiyaçlarınızı belirlemek için bir süre içinize çekilmeye ihtiyacınız olabilir. Finansal konulardaki işlerinizi tamamlayabileceğiniz bir zaman dilimindesiniz.

26 Haziran 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Elinizdeki tüm olanakları en iyi şekilde kullanırsınız. Aşırı enerjik, canlı, içiniz sevgi dolu olaylara pozitif tarafından bakan, başkalarını korkutan bir sorunla karşılaşsanız dahi kimsenin yardımına ihtiyaç duymadan korkusuzca olayların üzerine giderek ortadan kaldırırsınız.

26 Haziran 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Meslek alanınızda yaşadıklarınızla özel hayatınız arasındaki uyumsuzluk bugün biraz daha gözünüze batabilir. Fedakarlık gösterdiğiniz konularda ne derece karşılığını aldığınızın sorgulamasını yapabilirsiniz. Maddi olarak tatmin duygusu yaşıyor olsanız da bireysel olarak özgürlüğünüzün kısıtlandığı ve kendinize zaman ayıramama gerçekliğini fark edebilirsiniz. Akşam saatlerine kadar bilhassa mesleki koşulların irdelenmesiyle ilgili zihninizi rahatlatmanız gerekmektedir. Gece Ay’ın boşluk etkisi mevcut olacağından akışta kalmalısınız.

26 Haziran 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sevdiğinize kapris yapmayın. Zira o bundan hiç hoşlanmıyor. Çok dikkatli davranmanız gerekiyor. Çevrenizde inanamayacağınız bazı gelişmeler olabilir. Bu yüzden hazırlıklı olmakta fayda var. Karamsarlığa kapılmayın.

26 Haziran 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 03' 23" R
Ay
Oğlak
06° 20' 38"
Merkür
Koç
16° 26' 15"
Venüs
Koç
29° 15' 47"
Mars
Balık
28° 38' 18"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 43"
Satürn
Balık
16° 27' 01"
Uranüs
Boğa
22° 16' 00"
Neptün
Balık
28° 51' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 45"
Lilith
Başak
23° 10' 53"
True Node
Koç
15° 24' 21"
Son Güncelleme : 29/04/2024 00:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>