İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Kasım 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizin dalgalanmalarınıza artık o da alıştı. Ondan her uzaklaştığınızda sevginizi sorgulamaktan vazgeçti. Bugün aramanızı ve ilgilenmenizi bekleyebilir. Ama bu talebini açık açık söylemekten kaçınıyor.

İşten çokilişkilerinize odaklanacağınız bir gün. Bazı arkadaşlarınızla dostluğunuzu pekiştirebileceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Şu sıralarda paraya ihtiyacınız var. Bu sıkıntınıza rağmen, geçmişte yaptığınız savurganlıktan pişman olmuyorsunuz. Yapmak zorunda olduğunuz bir ödeme için son anda adeta bir mucize gerçekleşecek.

Kendinizle bu kadar barışık olmanız çok güzel de, zaman zaman hata yaptığınızı görmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal yaşamınızın fazla hareketli olması nedeniyle bazı sorumluluklarınızı yerine getiremiyorsunuz. Bu nedenle hem sitemle karşılaşıyorsunuz, hem de zaman zaman suçluluk duyuyorsunuz. Önümüzdeki günlerde biraz daha programlı yaşamak için bir çaba içine girebilirsiniz. Bugün evinizde yapmak istediğiniz bir değişiklikle ilgili önemli bir adım atabilirsiniz.

26 Kasım 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Perşembe gününü,  saat 00:44 İkizler burcunda oluşacak Dolunay etkisinde karşılayacağız. İlişkide karşı tarafın kendinden yana düşündüğünü, kendini merkeze alarak,  isteklerini elde etmeye çalışacağını görüyoruz. Bu durum bizim bakış açımıza uymayabilir. Bu da anlaşmazlıklara yol açabilir. Satürn-Neptün görünümüyle örtüşen bu Dolunay, beraberliklerde hayal kırıklığı yaşanmasına yol açabilir. Dolunay,  kazanç konularıyla da  alakalıdır. Beklediğimiz destekleri görmemizin önüne geçebilir. O nedenleortaklıklarında, işverenlerle alakalı mali görüşmelerde veya birilerine bağlı olan parasal işlerimizde dikkatli olmakta yarar var. Ay-Satürn karşıtlığı, bu Dolunayda, kendimizi her konuda ifade etmek, dinletmek, kabul ettirmek arzumuzu işaret ediyor. Ancak partnerimiz aynı düşünmeyebilir. Hatta aranızdaki görüş farklılığı nedeniyle size karşı toleranslı davranmaması mümkündür. Tartışmak, baskı kurmak zamanı değil. Ay-Merkür karşıtlığı  bu Dolunayda, iletişimin karşılıklı konuşma ve dinlemeye dönük şekilde yapılmasında yarar olduğunu işaret ediyor. Anlaşılmak istiyorsanız, önce anlamayı bilmelisiniz. Dolunay ışığının, gerçeklerin farkına varmamızda rehberlik etmesi dileğimle,

26 Kasım 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevresel koşullarınızı zorlayarak, hedeflerinize ulaşmaya alışmışsınız. Hayallerinizin altında yatan gerçek nedenlerle baş etmesini öğreniyorsunuz. Bugün enerjinizi arkadaş çevrenizde daha belirgin bir şekilde ortaya koyuyorsunuz. Beklemeyi bilmediğiniz için, birçokfırsatlarını kaçırıyorsunuz. Yapmayı planladığınız konularda yaratıcılığınızı engellemeyin.

26 Kasım 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ani tepkiler vermek, ani hareketlerde bulunmak veya ani değişiklikler yapmak için uygun günde değilsiniz. Bu eğilimler içerisine girmeniz durumunda birkaç gün sonra ‘' Ne düşünüyordum ki?'' noktasına gelebilirsiniz. Birkaç gün bekleyip ardından aksiyon almanızda fayda var.

26 Kasım 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel hassasiyetinizin olduğu konular gündeminizi meşgul edebilir. Hayallerinizin peşinden gidip, yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleriniz için mücadele verebilirsiniz. Başarı için bazı şeylerden ödün vermeniz gerekebilir. Akşam saatlerinde kendinize çeki düzen vermeniz zor olmayacak.

26 Kasım 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayalini kurduğunuz her konudan mutlu çıkamayabilirsiniz. Yanılma payınızı da hesaba katın ve açıkça gözünüze görünen risklerden kaçının.

26 Kasım 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte yakın çevreniz, kardeşleriniz, seyahatler, eğitimler ve iletişim alanınız harekete geçerken, bu süreçte yakın çevrenizin birtakım problemleri size yansıyabilir. Hafta genelinde ikili ilişkilerinizde iletişim kurarken ego savaşları ve güç mücadelelerinden uzak durarak, daha sakin, ılımlı ve dengeli iletişim kurmayı tercih etmelisiniz. Yeniayın en iyi haberi, Venüs ve Merkür'ün Satürnle olan uyumlu açısının sizinhayatınızda büyük bir açılım yapmanıza sebebiyet verebilecek olmasıdır. Bu süreçte başarılıgörüşmeleri yapabilir, zam alabilir, paranızda artış görebilir vehayatınızda yeteneklerinizle öne çıkabilirsiniz. Bekar olanlar için bu yeniayda yeni flört tekliflerini değerlendirmek faydalı olacaktır, zira uzun süreli ilişkiler kurmanıza sebep olacak görünümlerle gökyüzü sizi destekliyor olacak.

26 Kasım 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda hassas birkaç gün sizi bekliyor. Sorumluluklarınızdan kaçmayın ve yapmak zorunda olacaklarınızın sizi bunaltmasına izin vermeyin. İş hayatınızda kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz.

26 Kasım 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkiler ve ortaklıklardan yana biraz sıkıntılı geçebilir haftanın ilk zamanları, yanlış anlamalar, aldanmalar, fikir ayrılıkları, hayal kırıklıkları oluşabilir. Özellikleyaptığınız kişilerle ilişkilere dikkat etmenizde yarar var bu hafta, her söylenene inanmayın ve gerçeğin ne olduğunu araştırmanızı önerebilirim.

26 Kasım 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

26 Kasım 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 12' 45" R
Ay
Balık
20° 16' 27"
Merkür
Koç
18° 54' 03"
Venüs
Boğa
05° 48' 29"
Mars
Koç
02° 43' 53"
Jüpiter
Boğa
24° 52' 12"
Satürn
Balık
16° 54' 40"
Uranüs
Boğa
22° 34' 16"
Neptün
Balık
29° 01' 24"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 37"
Lilith
Başak
23° 46' 14"
True Node
Koç
15° 23' 20"
Son Güncelleme : 04/05/2024 07:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>